ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Οι 20 πιο καυτές Eλληνίδες MILF

H ομάδα του SPORTSOFFICERS είναι θαυμαστές του ωραίου φύλλου. Οι γυναίκες που όλοι κάποτε αγαπήσαμε, μεγάλωσαν και αυτές μαζί με εμάς, έχοντας κάνει τις δικές τους οικογένειες, αφήνοντας μας με ελάχιστες ελπίδες και πολλές αναμνήσεις... -SWKO-


Εμείς βρήκαμε τις πιο καυτές milf και τις απαριθμούμε από το 20 μέχρι το 1, πληρώντας όμως όλες τις προδιαγραφές... Να είναι hot, να είναι μητέρες και να καθρεπτίζεται στο πρόσωπό τους ο ορισμός του ξενόφερτου ''milf'', το οποίο δυσκολευόμαστε να μεταφράσουμε στα ελληνικά από αυτό εδώ το άρθρο για ευνόητους λόγους. Πολύ το έχω αργήσει όμως.... Ας μπούμε στο ψητό!!!


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ MILF
TOP-20

ΘΕΣΗ 20

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους



Από την πρωτεύουσα της Ελλάδος και την μαγική Αθήνα, η ηθοποιός που πρωτοεμφανίστηκε στους ψίθυρους καρδιάς, μας εντυπωσίαζε πάντα με τη καλλίγραμμη σιλουέτα της και τον γλυκό της χαρακτήρα. Το μελαχρινό άτι που προσπερνά σε ύψους πολλούς άντρες, μας έχει κάνει να αναγνωρίσουμε το ταλέντο της και την μεσογειακή ομορφιά της δίχως καμία επιφύλαξη. 

ΘΕΣΗ 19

Κέλυ Κελεκίδου



Η Καβαλιώτισσα τραγουδίστρια μας έβγαλε όλους άκυρους. Αγάπησε και έκανε πατέρα τον Νίκο Κουρκούλη. Εμάς μας άφησε να χαζεύουμε το καλογυμνασμένο κορμί της σε συνδυασμό με τις πλούσιες καμπύλες της και να αποθεώνουμε το μακεδονίτικο χιούμορ της.

ΘΕΣΗ 18

Εβελίνα Παπούλια



Η κοκκινομάλλα χορεύτρια που εξελίχθηκε σε ηθοποιό, μπήκε στις καρδιές μας αρκετά χρόνια πριν έχοντας το ξανθό χρώμα στο μαλλάκι της. Λίγο ο αλήτικος χαρακτήρας στους δυό ξένους λίγο τα καυτά φορέματα και το τρομερό της βλέμμα, μας αναγκάζουν να τη χαρακτηρίσουμε hot. Ήταν και είναι κούκλα. Τη παρουσία της σε αυτό το top-20 την έχει κερδίσει με την αξία της.

ΘΕΣΗ 17

Σίσσυ Χριστίδου



Η Σαλονικιά παρουσιάστρια μας εντυπωσίασε με το αισθησιακό της βλέμμα μαζί με το καυτό κορμί της. Εν έτη 2014, τη συναντάμε δίπλα στο πλευρό του τραγουδιστή των onirama, έχοντας λίγα κιλά παραπάνω από τις εγκυμοσύνες, δίχως όμως να της αφαιρούν έστω και λίγο την αυθόρμητα πρόστυχη ομορφιά της. Καλό σώμα, απίστευτο πρόσωπο, βαθύ ντεκολτέ σε όλες της, τις εμφανίσεις και είναι μέσα στη καρδιά μας.

ΘΕΣΗ 16

Μαρία Μπακοδήμου


Η παρουσιάστρια που μας έχει γίνει γνωστή από το ντουέτο που έχει δημιουργήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, παρόλο που δεν μας ενθουσιάζει όταν θα τη φέρουμε στο μυαλό μας, αν κάτσουμε να αναλύσουμε λίγο την περίπτωση της, θα δούμε ότι αξίζει μια καλύτερη αντιμετώπιση από όλους μας. Η παραπάνω φωτογραφία αποτελεί απόδειξη των όσων αναφέρω. Το μπούστο είναι λίγο πριν την έκρηξη, το ξανθό μαλλί βρίσκεται εκεί για να μας τραβήξει το μάτι, το πρόσωπο είναι ακριβώς αυτό που πρέπει ώστε να μας προκαλέσει και η θέση 16 μας αφήνει όλους ικανοποιημένους.

ΘΕΣΗ 15

Μαριάντα Πιερίδη


Το κορίτσι μεγάλωσε και έγινε μανούλα. Δε σταμάτησε ποτέ να γυμνάζεται και να διατηρεί τους κοιλιακούς της σε άψογη κατάσταση. Σε συνδυασμό με το νεανικό στυλάκι που μας πλάσαρε από τα πρώτα της χρόνια στο τραγούδι, καθώς επίσης τις δεκάδες ημίγυμνες φωτογραφίες που έχει παραχωρήσει σε αντίστοιχο αριθμό περιοδικών, θα επιβραβευτεί με μια καλή θέση στο top-20 μας. Η φωτογραφία με την αντίθετη πλευρά της Μαριάντας αντικατοπτρίζει την ωμή πραγματικότητα.

ΘΕΣΗ 14

Ντορέττα Παπαδημητρίου


Δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν η εν λόγω, έχει κάποιο ταλέντο στην ηθοποιία ή το τραγούδι. Ξέρω όμως ότι αυτό που λέμε φυσική ομορφιά, βρίσκεται όλο πάνω της. Είναι αυτό που λέμε δυο μέτρα γυναικάρα, έχει πρόσωπο αγγελικό, ωραίο κορμί, ταλέντο στο χορό που πρόσφατα μας έδειξε. Ότι και να φορέσει σε αναγκάζει να την αποκαλέσεις κάτι ανάμεσα σε άλογο και γαζέλα. Κατ' εμέ απουσιάζει το κάτι παραπάνω που θα την ανεβάσει στην εκτίμηση μου ως milf. Η θέση 14 θεωρώ ότι είναι δίκαιη.

ΘΕΣΗ 13

Νόνη Δούνια


Έκανα τρομερές προσπάθειες για να βάλω κάποια πιο σεμνή φωτογραφία, άλλα γυρίζω το μυαλό μου λίγα χρόνια πριν και με θυμάμαι να αλληθωρίζω όταν κοιτώ για πρώτη φορά εκείνη τη φωτογράφιση της λατρεμένης μου Νόνης στο playboy. Ότι πιο πρόστυχο υπήρχε σε Ελληνίδα, το εκπροσωπούσε επάξια το μοντέλο που κατέκτησε την τέταρτη θέση στη διοργάνωση της miss europe το 1996. Μια πραγματικά εκπληκτική φωτογράφιση. Ψαχτείτε και δικαιολογήστε με.

ΘΕΣΗ 12

Γωγώ Μαστροκώστα


Το κορίτσι που ανάγκασε να παραμιλάει ένας ολόκληρος νομός,όταν ήταν φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής, κατάφερε στα επόμενα χρόνια της ζωής της,και εξελίχθηκε στο απόλυτο sex symbol. Εγώ έχω κουραστεί να ασχολούμαι πλέον μαζί της, καθώς και αυτή μας έχει αφήσει στην ησυχία μας και μεγαλώνει τα παιδάκια του προπονητή της ομάδας της ΑΕΚ. Μια ολόκληρη γενιά έχει στιγματιστεί από το τεράστιο μπούστο της Ελληνίδας γυμνάστριας, η οποία σε κάθε της φωτογράφιση μας έκανε να αναρωτηθούμε αν οι άντρες προτιμούν μεμέ ή πωπό.

ΘΕΣΗ 11

Νίκη Κάρτσωνα


Η Καλαματιανή ηθοποιός-μοντέλο-παρουσιάστρια ραδιοφωνικών εκπομπών και πολλά άλλα, θα μου μείνει αξέχαστη. Αυτή εδώ η κυρία ήταν ο λόγος (στο εφηβικό μου τότε μυαλό), που ο Παναθηναϊκός, αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα. Μου τον είχε ξεκάνει τον Μιχαλάκη που ήταν τρέλα και δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Μεγαλώνοντας όμως κατανόησα, ότι η απίστευτης ομορφιάς Νίκη, ήταν ικανή να προκαλέσει εμφράγματα είτε με το κορμί είτε με το πρόσωπό της. Οι δεκάδες γυμνές φωτογραφίσεις της θα κοσμούν δεκάδες ανδρικά δωμάτια για πολλά χρόνια ακόμα.

ΘΕΣΗ 10

Θεοφανία Παπαθωμά


Η ανωτέρω δικηγόρος-ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο ρόλο της αμαρτωλής νεανίδας που αγάπησε έναν παπά στο άγγιγμα ψυχής. Κάθε φορά που τα μακριά της μαύρα φορέματα άγγιζαν το πάτωμα, πολλοί νεαροί της εποχής χάιδευαν στοργικά το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης τους. Το υπερπρόστυχο πρόσωπό της, οι απίστευτης παρουσίας καμπύλες της, σε συνδυασμό με τους χυμούς του σώματός της δεν θα αφήσουν ποτέ κανέναν άντρα αδιάφορο. Έχουμε φτάσει στις τελευταίες δέκα θέσεις και η Θεοφανία είναι εδώ.

ΘΕΣΗ 9

Ναταλία Δραγούμη


Το διαχρονικό μου πολυεργαλείο έχει το όνομά της. Η Ναταλία έχει εμφανιστεί σε διάφορους ρόλους στη μικρή οθόνη. Άλλες φορές ως τρέντι νεανίδα, άλλες ως γλυκιά γυναίκα, άλλες ως απόλυτο θηλυκό... Η ουσία είναι ότι σε αρκετούς ρόλους της, δε ξεχνούσε να μας δείξει τη γυμνή κορμάρα της, το καθαρό και με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά πρόσωπό της αλλά και σε μερικές άλλες στιγμές, την βρώμικη πλευρά του εαυτού της. Πρωτοπόρα για την εποχή της, έχει φωτογραφηθεί γυμνή όντας έγκυος αλλά και....μόνη της, τσίτσιδη! Η τελευταία της παρουσία στο τηλεοπτικό σόου χορού, μας υποχρέωσε να χαζέψουμε με την καλογραμμωμένη της κοιλιά  και με τις πλατάρες που είχε αποκτήσει. Ένα κορμί που θα ζήλευαν και εικοσάρες.

ΘΕΣΗ 8

Αγγελική Ηλιάδη


Αρχικά είναι milf. Είναι και fitness χρόνια τώρα. Ο μεγαλοδύναμος την έκανε γυναικάρα δυό μέτρα. Της έδωσε ένα απίστευτο πρόσωπο, που για κάποιους δικούς της λόγους αποφάσισε να το πειράξει. Το τρεισδιάστατο στήθος της, οι αυστηρά πετρωμένοι κοιλιακοί της, και τα απίθανα πόδια της είναι κάποια από τα ατού της. Παρόλο το πείραγμα που προανέφερα, το βλέμμα παραμένει ικανό να με ταξιδέψει σε κάποιο μέρος που θα είμαστε μόνο οι δυό μας. Με το χαρακτήρα και κάποιες συμπεριφορές της, τα χαλάμε λίγο, άλλα δε μπορώ να κρύψω πως όταν βρισκόμουν ακριβώς κάτω από την πίστα που τραγουδούσε πριν λίγο καιρό, βγαίνοντας να κάνει το πρόγραμμά της με ανάγκασε να μη μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Όσο και αν μου την έδιναν κάποια υπερβολικά τατουάζ στο κορμάκι της, η κοπέλα είναι τραίνο. Δε χωρά καμία αμφισβήτηση. Τυχερός ο σταθμάρχης Γκέντσογλου.


ΘΕΣΗ 7

Κατερίνα Λάσπα

Η κυρία Λάσπα πάντα ήταν στο μυαλό μου, ως μια καλή αντιγραφή της Ρούλας Κορομηλά στο πιο νέο. Μπορεί παρουσιάστρια σαν τη Ρούλα να μην έγινε, αυτή τη στιγμή όμως θεωρώ ότι το κορμί, το βλέμμα της, οι καμπύλες της, το χαμόγελό της και όλο το σύνολο που μας παρουσιάζει στις δημόσιες εμφανίσεις της, είναι ότι πιο εντυπωσιακό συναντά κανείς, σε γυναίκα κατηγορίας milf. Είναι θηλυκό που ξεχωρίζει και σε κάνει να τη κοιτάζεις. Τυχερός ο μακρυμάλλης  κύριος που είναι σύντροφός της.

ΘΕΣΗ 6

Ιωάννα Λίλη 

Η Playmate της χρονιάς 2001, πέρασε στην αφάνεια κάποια χρόνια μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Σήμερα την βλέπουμε στο ρόλο της παρουσιάστριας, να προσπαθεί να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Παρόλο που τα χρόνια δε γυρίζουν πίσω, η Ιωάννα παραμένει μια πολύ σέξι γυναίκα, με το κορμί της να παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση. Δυστυχώς κάποιες  καλλωπιστικές επεμβάσεις που έχει κάνει την καθιστούν, πότε εκτυφλωτικά εύμορφη και πότε υπερβολικά ''σουλουπωμένη'' ας πούμε... Στην ανωτέρω φωτογραφία μας δείχνει μια εικόνα από τα πολλά φυσικά της ταλέντα. Έκανα μεγάλο κόπο να βρω κάτι που να μην είναι πολύ προκλητικό και να μπορεί να υπενθυμίσει σε όλους μας, πόσο γυναικάρα είναι η Ιωάννα Λίλη. Κοιτάξτε κατάματα την αλήθεια!!!

ΘΕΣΗ 5

Ελένη Μενεγάκη


Έχω κουραστεί τόσα χρόνια να ασχολούνται όλοι μαζί της. Έχω βαρεθεί να κοιτάζω το προκλητικό στήθος της να με χαιρετάει κάθε μέρα είτε σε πρωινάδικο, είτε σε μεσημεριανό. Η γυναίκα αυτή αν και υπήρξε παγερά αδιάφορη στα πρώτα της βήματα σαν ηθοποιός, δούλεψε σκληρά, άντεξε μέσα στον χρόνο και έγινε αυτό που είναι σήμερα. Μια προκλητική ξανθιά που τα μπλε μάτια της σε ταξιδεύουν, το μπούστο της σε ξεφτιλίζει καθώς σου τρέχουν τα σάλια και το καλοδιατηρημένο κορμί της, σου δημιουργεί την απορία για το αν έχει μεγαλώσει έστω και λίγο αυτή η γυναίκα. Οι επιλογές της όμως στη ζωή καθώς και η φασαρία που επιτρέπει να γίνεται γύρω από το όνομά της με αναγκάζουν να την τοποθετήσω στη θέση 5. Οι εξωαγωνιστικοί λόγοι έπαιζαν πάντα το δικό τους ρόλο στον αθλητισμό. Γιατί όχι και εδώ;

ΘΕΣΗ 4

Χριστίνα Παππά



Η Χριστίνα στα ντουζένια της έκανε όλη την αρσενική  Ελλάδα να υποκλίνεται στο πέρασμά της και να την παρακαλά να χωρίσει (τότε) τον Ιταλό μπασκετμπολίστα Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ώστε να προσπαθήσει να διεκδικήσει έστω ένα ραντεβού μαζί της. Τα χρόνια περνούσαν και η κυρία Κολντεμπέλα χώρισε. Αντί όμως να ''σπάει'' και να μας ξενερώνει, μεταμορφώνεται σε ένα παλιό καλό κρασί, γίνεται ακόμα πιο ποθητή, τα ελάχιστα κιλά που βάζει, της τελειοποιούν τις καμπύλες και προκαλεί αρρυθμίες σε πολλά αγοράκια κάθε ηλικίας. Το αριστοκρατικό της στυλ, το ξανθό μαλλί και οι αρκετές γυμνές της πόζες, έχουν κάνει αρκετό κόσμο να λέει Χριστίνα Παππά και να αναστενάζει.

ΘΕΣΗ 3

Ευγενία Μανωλίδου



Ναι! Είναι η Ευγενία η κυρία στην παραπάνω φωτογραφία. Σέβομαι τα πολλά ταλέντα της άλλα δε μπορώ να αφήσω τέτοιο τεράστιο κενό στη συλλογή μου. Μπορεί κάποιοι να τη θεωρούν ξενέρωτη, σπαστική, ξερόλα και πολλά άλλα, για εμένα όμως πάνω απ' όλα είναι μια milf με τα όλα της. Πρόσωπο καθαρό, που ενώ μπορεί να σε ξενερώσει, σε κάνει ταυτόχρονα να το λες και πρόστυχο. κορμί με αριστοκρατική σιλουέτα, όπως άλλωστε και το στυλ της που σε αποπέμπει σε κάτι μυθοπλασίες, όπως η αρχόντισσα και ο σκλάβος. Παρ όλη την επένδυση που έχει κάνει με τη μόρφωση της, η κυρία Μανωλίδου δεν έχει εγκαταλείψει στιγμή την εμφάνισή της. Οι γνώμες των αντρών είναι διφορούμενες, με την αρνητική αυτή διαφήμιση να κάνει την Ευγενία ακόμα πιο ποθητή στα μάτια μου. Ταυτόχρονα, όσο συνεχίζει να φορά αυτά τα κυριλέ συνολάκια, τόσο πιο εντυπωσιακή και θελκτική γίνεται. 

ΘΕΣΗ 2

Μαρία Κορινθίου


Ένα σκαλί πριν τη πρώτη θέση, συναντάμε τη σύζυγο του Γιάννη Αϊβάζη. Η Μαρία...Το Μαράκι μας, είναι η γυναίκα που όλοι αγαπήσαμε. Λίγο μοντέλο, λίγο ηθοποιός, λιγό κρασί, λιγο θάλασσα και τα λοιπά. Το κορίτσι είναι όαση. Τη κοιτάς στα μάτια και νιώθεις φτερουγίσματα σε διάφορα σημεία του κορμιού σου. Κοιτάς διακριτικά λίγο πιο κάτω και απορείς αν βρίσκεσαι στο Grand Canyon. Πας λίγο πιο πίσω να κοιτάξεις το κορμί της και παραλίγο να στουκάρεις με τη κολόνα που δεν είδες ούτε στο ελάχιστο. Ένα πλάσμα πρόστυχο και συνάμα γλυκό. Μια γυναίκα ζουμερή και συνάμα σφιχτή. Η Μαρία Κορινθίου είναι μια γυναίκα που όποιον άντρα και να ήθελε θα τον είχε. Δυστυχώς δεν ήμουν ούτε εγώ, ούτε εσύ. Πολλές φορές αναρωτήθηκα...Τι δεν έχω εγώ;;; ΑΑΑΑΑΑΧ. Ευτυχώς υπάρχει και νούμερο ένα και θα ξεχαστώ.

ΘΕΣΗ 1

Ελίνα Καντζά


Το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη είναι μια ευγενική προσφορά της my lord corporation. Ο θεός είχε κέφια πριν κάποια χρονάκια και δημιούργησε την Ελίνα. Ας σας μιλήσω λίγο για αυτήν. Η Ελίνα ήταν το'' κορίτσι μου''. Ξυπνούσα με τη σκέψη της, έλεγα το όνομά της σα χάπι 1000 φορες τη μέρα, άγγιζα το κορμί της (αφίσες στον τοίχο), μίλαγα μαζί της (στον τοίχο)... Η Ελίνα ήταν δίπλα μου σε πολλές στιγμές. Τις ώρες που έτρωγα χυλόπιτες από κάτι κοριτσάκια της σειράς. Τις ώρες που αισθανόμουν μόνος στο σπίτι. Τις ώρες που οι γονείς μου με έπριζαν ότι δε θα βρω πότε μια γυναίκα που να με αντέχει. Δε θα ξεχάσω ποτέ το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ώστε να οδηγηθώ ένα βήμα πριν από την τύφλωση. Η Ελίνα είναι δικιά μου. Ξέρω ότι σε αυτό το τέλειο πρόσωπο, σε αυτό το μπάνικο κορμί, σε αυτό το μαλακό δερματάκι, στο στήθος που δε σταματά να κοιτά κατάματα τον ουρανό και στα οπίσθια που σε λίγο θα χαϊδέψουν το σβέρκο της, έχω βρει τη μεγαλύτερη Ελληνίδα milf που έχει πατήσει αυτόν τον πλανήτη.
Μια ζωη δικός σου....swko!!!


Για εσάς που αισθανθήκατε προδομένοι από το αποκαλυπτικό κρεσέντο μου για την Ελίνα, ή μπορεί να είχατε διαφορετικές προτιμήσεις για το TOP-20, θα σας γλυκάνω το χάπι κάνοντας ένα βήμα παραπάνω...

Εκτός από τις Ελληνίδες milf, υπάρχουν και οι Ελληνίδες cougar!!!! Και εμείς έχουμε ένα αξιόμαχο top-3 για όλους έσας συνεχίζοντας να κρατάμε τα προσχήματα και τις προϋποθέσεις που ορίζει η λέξη cougar.

COUGAR
TOP-3 

ΘΕΣΗ 3

Άντζελα Δημητρίου


Ναι ρε Άντζελα σε ζηλεύουν. Γιατί είσαι τυπάρα, είσαι γυναικάρα με τα όλα σου και μεγάλο μαγκάκι. Λαϊκή φωνή σαν τη δική σου, ψάχνω και δε βρίσκω. Αυτό βέβαια δεν ακουμπά το σημερινό μου θέμα, αλλά εσύ έχεις πακέτο που εκατομμύρια γυναικών θα ζήλευαν. Όση και αν είναι η ηλικία σου εμένα δε με νοιάζει. Περπατώ στη πιάτσα και φαίνεται με γυμνό μάτι ότι ''πατάς'' και εικοσάρες. Η ζωή σου μπορεί να ήταν γεμάτη πάθη και έρωτες, αλλά ακόμα και τώρα μετράς και μετράς πολύ. Οι άντρες ακόμα και τώρα θέλουν να αγγίξουν το κορμί σου, που μικρά κοριτσάκια δε μπορούν να φτιάξουν. Ακόμα και σήμερα θέλουν να συναντήσουν αυτή τη γυναίκα που έκανε τόσους και άλλους τόσους να παραμιλούν για πάρτη σου. Ήσουν σέξι και αισθησιακή και αυτό θα συνεχίσεις να είσαι. Μην τα παρατήσεις ποτέ!!! Είσαι θεά!!!

ΘΕΣΗ 2

Σοφία Αλιμπέρτη


Αν και ποτέ δεν κατάλαβα από που έβγαινε όλη εκείνη η μαγκιά, η Σοφία είναι μια γυναίκα που προκαλούσε και προκαλεί μέχρι και σήμερα σεισμό. Σεξουαλική, με το κορμάκι της το αδύνατο, άρτιες αναλογίες σε στήθος και γλουτούς και μαζί με ένα πρόσωπο που περιλαμβάνει ομορφιά και κρύβει υπονοούμενα, είναι ικανή να παραπλανήσει από νεαρά αγοράκια μέχρι φτασμένους άντρες. Η εν λόγω ηθοποιός, είχε προκαλέσει πανικό με τη γυμνή της φωτογράφιση, η οποία μέχρι και σήμερα ξεσηκώνει τους αναγνώστες της και ξεπερνά πολλά μεταγενέστερα μοντέλα που έχουν προσπαθήσει να τη μιμηθούν.

ΘΕΣΗ 1

Βάνα Μπάρμπα


Αν ο Πελέ ήταν μια αισθησιακή γυναίκα που μπορούσε να κάνει τους άντρες κομπολόι, θα λεγόταν Βάνα Μπάρμπα. Το ιερό τοτέμ του ελληνικού ερωτισμού βρίσκεται στην κορυφή των cougar. Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει, η Βάνα όμως ήταν, είναι και θα είναι μια γυναίκα κόλαση. Ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, το αχαλίνωτο μπούστο της, αποτελεί σημείο αναφοράς ως προς τη μέτρηση του μεγέθους του γυναικείου στήθους. Στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική showbiz, εκατομμύρια άντρες έχουν φανταστεί ένα βράδυ με το νούμερο ένα μου σε αυτήν την κατηγορία. Η Βάνα Μπάρμπα, ξέρει ποια είναι, ξέρει πολύ καλά τι χάρισμα της έχει δώσει ο θεός και βρίσκεται πάντα προσεγμένη και λαμπερή όπου και αν βρεθεί για να μας υπενθυμίζει  ότι αυτή ήταν,είναι και θα είναι το νούμερο ένα. 
Τη Βάνα, πρέπει να τη γούσταρε ο παππούς μου, ο πατέρας μου, εγώ δε το συζητάω καν και μπορεί να τη γουστάρει και ο γιος μου. Σ' αγαπάμε Βάνα...


Ελπίζω να απολαύσατε αυτό το άρθρο όσο εγώ την ώρα που το έγραφα. 
Περιμένουμε τις απόψεις σας μέσα από τα σχόλια σας...



Καφεδάκι στο Λόρδο!!!
http://lordos.gr/24hours/
Φιλολάου και Φορμίωνος Καισαριανή


1 σχόλιο:

  1. Και η Βάνα Μπάρμπα στα milf ανήκει. Έχει μια κόρη νομίζω. Ευγενία Μανωλίδου ούτε καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή