ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Της γυναίκας η καρδιά...

                          

Αφού τα είδαμε όλα με το ελληνικό ποδόσφαιρο,ας γυρίσουμε τις προτεραιότητες μας κατά μια βαθμίδα και ας ασχοληθούμε με τον άλυτο γρίφο που ονομάζεται γυναίκα... Γράφει ο -SWKO-

Και είμαστε στο σημείο που πας να τη συναντήσεις για να φάτε κάνα σουβλάκι καθώς είσαι λίγο σφιχτός και δε σε παίρνει για κάπου πιο ακριβά,και σου ψελλίζουν τα δυο χειλάκια της τρεις λεξούλες. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ...


Ξαφνικά ανακαλύπτεις πως η θρησκεία μας έχει εκατοντάδες αγίους,και αρχίζεις και τους φέρνεις στο στοματάκι σου έναν προς έναν.Και πριν καν σου δοθεί ο χρόνος να σκεφτείς τι μαλακία να θέλει να σου πει,τι μπορεί να ανακάλυψε πάλι,ή σε πόσους μήνες θα είστε τρεις μέσα στο ίδιο το σπίτι που με το ζόρι την ανέχεσαι όταν έχει Champions League,σου πετάει μέσα σε μια αμήχανη ατμόσφαιρα ότι θέλει χρόνο να σκεφτεί.
Μεταξύ μας τώρα δεν είναι και τόσο άσχημα.Άντε να σου έλεγε ότι θέλει το επόμενο τριήμερο να κάνατε εκείνο το ταξιδάκι που της είχες τάξει για Ρώμη.Φαντάζεσαι να σου έλεγε ότι είδε το κινητό σου στον καναπέ και διάβασε ότι πριν από 25 χρόνια η Ιζαμπέλα κάτι σου'χε στείλει και θα'πρεπε εκείνη τη στιγμή να δώσεις εξηγήσεις?Που να σου ανακοίνωνε ότι τελικά έφτασε λίγο πιο νωρίς η ώρα που θα γίνει μάνα και από εκεί που μετράς τρίευρα για να πιεις ένα καφέ,να ψάχνεις καροτσάκι με μαλακή ανάρτηση και τρεις ρόδες.

Για εσένα τώρα που σου αρέσει η λαμαρίνα και το θέλεις το κορίτσι ακόμα,είμαι εδώ για να σου δώσω αυτην τη χείρα που αν τώρα θα την έλεγες βοηθείας,σε κανα χρόνο θα τη λες σωτηρίας.

Σε θέλω στο ύψος σου.Θα της δώσεις να καταλάβει ότι είσαι άνετος και μπορεί να έχει τον χρόνο που επιθυμεί.Μπορεί να σπαράζεις μέσα σου αλλά αυτή δε θα το δει ούτε στιγμή.Θα της δώσεις ένα φιλί στο μάγουλο,θα της πείς πάρε όσο χρόνο θες αστέρι μου,καρδιά μου,ζωή μου και θα ξαναμπείς στο αμαξάκι σου.Μετά απο ένα-δύο χιλιόμετρα (αρκετά για να μην είσαι στο οπτικό της πεδίο),θα κάνεις δεξιά.Θα πάρεις μια βαθιά ανάσα.Θα θυμηθείς αυτό το άρθρο.Θα χαλαρώσεις το κορμί σου πάνω στο κάθισμα.Και θα αρχίζεις πολύ ήρεμα να συνειδητοποιείς τι έγινε.
Πιάνοντας τα πράγματα από την αρχή,η δικιά σου,καλέ μου αναγνώστη έχει βρεί νέο λειρί.Ναι ναι...μην κλαις. Μην τη δικαιολογείς.Μη μου λες εμένα αποκλείεται.Μη μου λες δεν είναι σαν τις άλλες.Αν δεν είχε μπει νέος κόκορας στο κοτέτσι,εσύ θα 'σουν εκεί και θα κακάριζες ως το πρωί αποδεικνύοντας ότι εκείνη η κότα σου ανήκει.Μη μου λες ότι θα γυρίσει.Γυναίκα είναι δικέ μου,όχι ρόδα.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ

1.Παίρνεις τηλέφωνο τους κολλητούς σου,στους οποίους  αφού πρώτα ζητήσεις συγνώμη που τόσο καιρό είχες χαθεί,θα τους πεις τι έγινε για να βγει από μέσα σου.(Ότι αποβάλλει ο οργανισμός αποτελεί ευχαρίστηση. Δες πορδή,σπέρμα κ.α.)
2.Ενεργοποιείς ξανά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,προσπαθώντας όσο πιο διακριτικά να δώσεις σε όλους και κυρίως σε όλες να καταλάβουν,πως κάτι είχε τύχει και εξουσίαζες τόσο καιρό,και είσαι ξανά πίσω,πιστός στις επάλξεις.
3.Μεταφέρεις φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στον εξωτερικό σκληρό δίσκο σου,και κάθε ρομαντική φανφάρα που σου'χε κάνει δώρο,στο ντουλάπι λίγο πιο κάτω από την εργαλειοθήκη.(Θα αντιληφθείς εν καιρό ότι η εργαλειοθήκη είναι πολύ πιο χρήσιμη.)
4.Κλειδώνεις το ψυγείο και ψάχνεις να βρεις πάνω στα αθλητικά σου,τη χαμένη σου σιλουέτα.Δεν σε είχε κάνει τυχαία βόδι τόσο καιρό που τα είχατε...Αν έτρωγε και αυτή θα σε είχε κάνει να τη χωρίσεις καιρό πιο πριν καθώς θα σε ρώταγε αν η κάθε άσχετη που βλέπατε στο δρόμο είναι πιο όμορφη,ή πιο χοντρή από αυτήν.(Ναι βρήκε γκόμενο!)
5.Επικοινωνείς άμεσα με όλα εκείνα τα αλάνια που κάποτε ήξερες και σε καλωσορίζανε στην είσοδο των νυχτομάγαζων. Ρωτάς τι κάνουν,πως τα πάνε...Πολύ σύντομα θα πέσεις στην ανάγκη τους.
6.Παίρνεις τους κολλητούς σου αγκαλιά,και όποιος μπορεί,όποτε μπορεί,σε βοηθάει να εκμεταλλευτείτε τον οδηγό αντιμετώπισης νούμερο 5.
7.Σε κάθε μα κάθε νυχτερινή σου έξοδο,κάνεις ότι σου κατέβει και διασκεδάζεις τι κάθε στιγμή σα να έβαλε γκολάκι ο Δέλλας και περάσαμε στον τελικό.Αυτό γίνεται για δύο λόγους.Α.Θα το μάθει η ρουφιάνα και θα σκάσει.Β. Περνάς γαμάτα.
8.Τη πέφτεις ασταμάτητα και σε όποια βρείς. Δε.Δε σε νοιάζει η ποιότητα.Το αγαπημένο σου σουβλατζίδικο στη γειτονιά έκλεισε γιατί είχε μόνο καλάμια χοιρινά.Η βαθιά σκεπτόμενη (πιθανότατα καβάλα σε κάποιον άλλο) πρώην σου,ήθελε τη μια γύρο κοτόπουλο,την άλλη φιλετάκια γαλοπούλα.Ναι ρε δικέ μου!Η ποσότητα μετράει.Μην ακούς αυτούς που στο παίζουν επιστήμονες.Το ότι τυφλώθηκε η γκόμενά τους δε σημαίνει ότι κάνανε και κάτι.Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απασχολήσεις τον ρομαντικό διαλυμένο εγκέφαλό σου.Αν καρδιά και μυαλό είναι απενεργοποιημένα,την κάτσαμε τη βάρκα.Μην ντραπείς να μπαζώσεις.Ο Καλατράβα που το' χτισε το ΟΑΚΑ? Πάνω σε κανα φιλέτο?Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Ακόμα και εκείνη  η μέτρια που σε γλυκοκοίταζε στη δουλεία μπορεί να παίξει τον  ρόλο του Οσφπ για τον Μιραλλάς.Ένα σκαλί για τη καριέρα σου ρε παιδί μου.Και μη ξεχνάς ότι θα βάλεις και μερικά γκολάκια. Και στη σουπερλίγκα θα'ναι άκοπα.Μη ξεχνάς ότι ετοιμαζόμαστε για την Πρεμιερ Λιγκ.
9.Αν έχεις κόψει άλυσο και δε μπορείς να τη πέσεις ουτε σε γελάδα θα αναγκαστείς να ρίξεις τα μούτρα σου.Θα εκμεταλευτείς τον οδηγό αντιμετώπισης νούμερο 2,θα πεις ότι βλακεία σου'ρχεται πέραν του ονόματος η του προβλήματος με την πρώην και θα καταλήξεις στην εξής φράση.Δε πάμε καμιά βολτίτσα χαλαρά να τα πούμε? Αν της πείς να περάσει από το σπίτι,θα πιστέψει οτι είσαι ή λίγουρας, ή απελπισμένος.Και άντε αυτή ας το πιστέψει.Αν το πιστέψεις και εσύ θα'χουμε προβληματάρα.
10.Πέσε με τα μούτρα στη δουλειά.Θα κρατάς απασχολημένο το μυαλό σου και θα κάνεις ότι μπόρεις για να αυξήσεις το μπάτζετ σου για τις μελλοντικές σου εξορμίσεις.



ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Δε θα ξεχάσεις ποτέ...Πόσο γαμάτος τύπος είσαι,πόσος κόσμος σε ζηλεύει,πόσο ωραία γκομενάκια έριχνες πιο παλιά,πόσο εύκολα τα έριχνες, πόσο ωραία τα κάνει,πόσο μεγάλη την έχεις.
Θα ξεχάσεις αμέσως...Το όνομά της,τα μάτια της,τα φιλιά της,τα λόγια της,το άρωμά της,τις τσάρκες σας,τις συνήθειές σας,το κινητό της,τα δάκρυά της, τ'οτι βρέθηκε στη ζωή σου και αυτό κάποτε σου άρεσε.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΦΑΝΕΙ

Έχεις κάνει λοιπόν όσο καλύτερα μπορείς τους δέκα παραπάνω οδηγούς και σκέφτεσαι τι έχεις καταφέρει.¨Έχεις κάνει περήφανο εμένα.Αυτό δεν είναι λίγο.Είσαι ήδη ψηλά στα μάτια μου.Δεν έχεις πονέσει.Δεν έχεις υποφέρει τόσο όσο περίμενες αρχικά από την απουσία της αμαρτωλής.Από'κει και έπειτα, έχεις ξανά πίσω τα φιλαράκια σου ετοιμοπόλεμα για άλλη μία μέρα που θα αποτελεί ξανά,μια ξεχωριστή εμπειρία.Έχεις πίσω όλες εκείνες τις παλιές συνήθειες που σπαταλούσες άσκοπα τον χρόνο σου.Είσαι πιο αποδοτικός στη δουλειά σου.Μπορεί να πάρεις και προαγωγή.Η κορμάρα που είχες κάποτε,είναι πάλι εκεί στον καθρέφτη σου.Σε ξαναχαιρετάνε στις μαγαζάρες σα να'σαι ο λεφτάς που ήρθε να τα σκάσει.Έχεις βρεί νεα γκομενάκια και το συνολικό σκορ έχει προσθέσει μερικά γκολάκια επιπλέον. Το κινητό σου δε σταματά να χτυπά από φίλους και κοριτσάκια που ζητούν μονάχα λίγα λεπτά από το χρόνο σου.Η αυτοπεποίθηση σου είναι ξανά εκεί να σε οδηγήσει σαν μια άλλη μέλισσα σε νέα λουλουδάκια για να γευτείς τη γύρη τους.Υπάρχουν βέβαια και κάποιες ανίατες περιπτώσεις σαδομαζοχισμου,που ίσως σε οδηγήσουν σε μία νέα,σίγουρα όμως καλύτερη σχέση.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΑΝΕΙ

Είσαι μάγκας μεγάλος και προσκυνώ.Έκανες τη ζωάρα σου, έχεις ξανά το γυναικάκι σου,και χωρίς κόπο της έδωσες να σκεφτεί ότι παπαριά ήθελε και αισθάνεσαι σίγουρος ότι σε θέλει σαν τρελή.Μη ξεχνάς βέβαια τη σκέψη που απλά σε βρίσκει να είσαι καλύτερος από τον άλλον,αλλά όπως δε θα μάθει αυτή ποτέ για τα γκολάκια που μοίρασες,μάλλον και εσύ δε θα μάθεις ποτέ για τον πάτο του βαρελιού.

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Της δίνεις πόδι χωρίς καν να το καταλάβει,και αν αντιληφθεί το λάθος της στο μέλλον,την εκμεταλλεύεσαι σαν έναν πολύ ασταθή τερματοφύλακα και κερνάς τα γκολάκια σου τις δύσκολες και κρύες μέρες του χειμώνα.
Αυτά είναι στη ζωή και τα'χουμε πάθει όλοι.Το θέμα δεν είναι τι κάνει αυτή.Το θέμα είναι εσύ να είσαι ο εαυτός σου,να κοιτάξεις το καλό το δικό σου και από κότες το κοτέτσι άλλο τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου