ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μας άνοιξες την όρεξη μωρή Εθνικάρα...

Η εθνική δε σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα σε αυτό το Μουντομπάσκετ. Δεν κρύβω πως είμαι ένας από αυτούς που αμφισβητούσα τη παρουσία αυτής της φουρνιάς σε μία διοργάνωση που δεν άξιζε να συμμετέχει... LegenD


O SWKO μέσα από το βήμα που του δίνει η στέγη των SPORTSOFFICERS περιέγραφε καιρό τώρα ότι αρκετοί θα άλλαζαν τη γνώμη τους για αυτήν την ομάδα. Εγώ δε θα του δώσω αυτήν τη χαρά. Θα αναφερθώ απλά στο μεγάλο ταλέντο που βρίσκεται μέσα στα κορμιά μερικών αθλητών αυτής της ομάδας.


Νίκος Ζήσης. Ο ηγέτης αυτής της ομάδας και ίσως το καλύτερο παιδί στο ελληνικό μπάσκετ. Πραγματικός εγκέφαλος είναι το παλικάρι και μόνο κρίμα μπορώ να πω που οι Αγγελόπουλοι δεν τον έφεραν στο λιμάνι λίγα χρόνια πιο πριν.

Νίκος Καλάθης. Δε θα αναφερθώ στα περί ντόπας, καθώς είναι γνωστό ότι εκεί στο Αμέρικα δεν ξέρουν τι παίρνουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει λοιπόν ο αθλητής μας. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ελληνοαμερικάνος play maker αποτελεί τον ορισμό τής θέσης στην οποία αγωνίζεται. Έχει βελτιώσει και το σουτ του και μπορεί να λογίζεται σαν ένας μεγάλος παίκτης για τα ελληνικά δεδομένα.

Γιωργος Πρίντεζης. Τα Ολυμπιακά μου αισθήματα δεν μου επιτρέπουν να εκφραστώ όπως θα έπρεπε. Στην εθνική πάντως είναι ακόμα πιο τσαμπουκάς, ηγέτης κανονικός και μπασκετμπολίστας που κάθε ομάδα θα ήθελε να είχε.

Γιάννης Μπουρούσης. Όσο και να τον έχω κράξει τον Γιάννη, δε μπορώ να του πω κουβέντα για την παρουσία του στην εθνική. Μεγάλες εμφανίσεις, συνεχής παρουσία και μαζί με τη δουλειά που έχει ρίξει τα τελευταία καλοκαίρια τον τοποθετώ στους καλύτερους ψηλούς της ευρώπης αυτήν την περίοδο. Τα εξωαγωνιστικά θέματα ίσως τα κουβεντιάσουμε άλλη φορά.

Οι τέσσερις παραπάνω ''σωματοφύλακες''  λοιπόν, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, έχουν δημιουργήσει αυτό το εκπληκτικό σύνολο και έχουν αναγκάσει αρκετούς όπως εμένα, να θαυμάσουμε και να βγάλουμε το καπέλο σε αυτήν την ομάδα. 

Και ο θαυμασμός δεν αποτελεί απλά μια λέξη παραδοχής. Η εθνική μας παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ. Όλοι οι παίκτες αυτής της ομάδας για όσα λεπτά αγωνίζονται, γίνονται πρωταγωνιστές!!! Ο coach Κατσικάρης μοιάζει να έχει κάνει μαγικά πράγματα στην προετοιμασία, αν και όλοι ξέρουμε ότι έχει πέσει σκληρή δουλειά. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με την Αργεντινή που σε δύο λεπτά από τώρα που τελειώνω αυτό το άρθρο, θα λήξει, έχουμε απολαύσει όμορφο μπασκετάκι και μετά και από την εθνική υπερηφάνεια που μας προσέφεραν οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές μας λίγους μήνες πριν, ξανανιώθουμε κάτι από τα ίδια με τους εθελοντές αθλητές του μπάσκετ. 

Μη ξεχνάμε ότι οι αθλητές που απαρτίζουν αυτήν την έθνική ομάδα, δεν θα βάλουν ευρώ στην τσέπη τους για αυτές τις συμμετοχές με τα γαλανόλευκα.

Έστω και λίγο συντηρητικά μπορώ να ξεστομίσω...ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΘΝΙΚΑΡΑ

ΥΓ. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο!!!!
ΥΓ1. Τι έκανε ο Μπουρούσης στην τελευταία φάση του αγώνα!!!



Φυσικοθεραπευτήριο Κυριακού - Φωτόπουλος. 
Ηβης 26-28 Φρεαττύδα Πειραιάς
Αρ. Τηλεφώνου 2104536342 
Φώτης Τάσσου- Service μοτοσικλετών Piaggio
Πέτρου Ράλλη 173 Νίκαια-Πειραιάς
Αρ. Τηλεφώνου 2104935307
Eltech Ανελκυστήρες - Αλτσαντζής Κωνσταντίνος -  Άργους 57 Αθήνα - 10441 - www.eltech-lift.gr Info@Eltech-lift.gr  
Καφεδάκι στο Λόρδο!!!
Φιλολάου και Φορμίωνος 75, Καισαριανή



4 σχόλια:

  1. Πάμε για τετράδα και εύκολα!!!

    Nick

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο μωρη εθνικάρα. Και εγω εκραζα αλλά μάλλον επεσα πολυ εξω

    Γιαννης Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LegenD κατσε να δούμε πως θα παεί. Οι 16 δεν αποτελούν στόχο για μια ομάδα που εξαγώρασε τη θέση της στη διοργάνωσ με 800.00 ευρώ

    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ στα λεγα φίλε LegenD.
    Ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα από την εθνική μας

    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή