ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Ελληνίδες σταρ πριν και μετά τα χειρουργεία του πλαστικού γιατρού.

Όσο ψάχνεις, τόσο βρίσκεις  λέει ο λαός και οι SPORTSOFFICERS έκαναν την έρευνα τους για το ξεφούσκωτο και αρκετά πιο άσχημο παρελθόν, πολλών γυναικών που σήμερα θεωρούνται σταρ. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τις αλλαγές που μπορεί να πραγματοποιήσει ένας καλός επιστήμονας. Οδοστρωτήρας


Ανασφάλεια, υπέρμετρη φιλοδοξία, απλό πάθος για ομορφιά... Στην παρούσα φάση δεν μας νοιάζουν οι λόγοι παρά μόνο τα αποτελέσματα!!!


Ας τις απολαύσουμε...


Η Όλγα Φαρμάκη δεν είχε πάντα αυτό το τέλειο στήθος που όλοι βλέπουμε. Αρκετές αλλαγές παρατηρούμε και στο πρόσωπό της και μπορεί πλέον να θεωρεί ότι έχει γίνει καλή δουλειά πάνω της.





Η καλή μας Τζούλια Αλεξανδράτου, μπορεί να ξέφυγε στο δρόμο της για την Ιθάκη, στις πιο πάνω φωτό όμως βλέπουμε μεγάλες διαφορές σε πρόσωπο και στήθος. Βέβαια για το πρώτο δεν είμαστε σίγουροι, αλλά για το δεύτερο!!!!!





Η γλυκιά μας Ελένη Μενεγάκη και να θέλει να το κρύψει δε μπορεί. Αρκετά νούμερα προστέθηκαν στο μπούστο της, κάνοντας τρομερή τη διαφορά και την ίδια ακαταμάχητη.





Μια από τις καλύτερες ελληνικές φωνές δε μπορούσε να πει όχι σε αυτές τις μαγικές αλλαγές.
Η διαφορά με το πέρασμα των χρόνων τεράστια!!!



Το κορίτσι των ράδιο αρβύλα μας έκανε να πιστέψουμε στην αρχή ότι όλα ήταν αγνά, φυσικά και όμορφα.... Πόσο λάθος κάναμε... Το αποτέλεσμα βέβαια εκπληκτικό.



Έλενα Παπαρίζου. Τεράστια διαφορά, τεράστια και η μαγκιά της καθώς βγαίνει και το λέει χωρίς ντροπή. Τρομερές οι διαφορές σε όλα τα επίπεδα!!!



Δε θέλαμε ρε Δούκισσα να αλλάξεις. Θεά ήσουν πως να το κάνουμε; Θεάρα είσαι και τώρα, αλλά σε είχαμε ως κάτι τέλειο στα μάτια μας... Δε πειράζει. Σ αγαπάμε και έτσι!





Η ΕΛένη Χατζίδου είχε και έχει φωνάρα. Δεν είχε κορμάρα, δεν είχε αυτό που λέμε κάτι το εντυπωσιακό και τώρα πια τα έχει και αυτά. Μπράβο στο γιατό, μπραβο και στην ΕΛένη για την απόφαση που πήρε για τις εκπληκτικές αλλαγές που έκανε πάνω της.



Η Ελεονόρα Μελέτη δεν ξέρω αν το είχε ανάγκη. Και με το στήθος και χωρίς, έχω την εντύπωση ότι η προσωπικότητα είναι αυτή που σε κερδίζει πάνω της και μετά το υπόλοιπο όμορφο σύνολο.





Η ΈΛενα Παπαβασιλείου ένα ολόκληρο πρωινό δε σταμάτησε να μας δείχνει το στήθος της. Είχε πέσει πολύ δουλειά για να δημιουργηθεί και τελικά επήλθε δικαίωση. Έγινε γνωστή και απέκτησε φανατικό κοινό.


Η κυρία στη φωτό είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Ο γάμος της με τον κο Φουστάνο την σημάδεψε και ταυτόχρονα την άλλαξε ριζικά. Δεκάδες πλαστικές και το αποτέλεσμα το βλέπετε.... 


Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε και αυτή τις αλλαγές της δίχως όμως να παρατηρείτε κάτι το τρομακτικό. Λίγα πραματάκια και καλά.


Η Δήμητρα Ματσούκα άλλαξε. Εμφανίστηκαν χείλη, έγιναν μερικές μικροαλλαγές γενικώς και παρόλο το πέρασμα των χρόνων, παραμένει όμορφη και σέξυ μέχρι και σήμερα.



Άλλη Δέσποινα τώρα, άλλη τότε. Η γλυκιά και χειμαρρώδεις Δέσποινα Βανδή που πρωτογνωρίσαμε, έγινε το ποπ είδωλο της εποχής μας με το καλογυμνασμένο κορμί και τις όποιες αλλαγές επέφερε ο πλαστικός πάνω της. Λίγες εως ελάχιστες βέβαια... Πρέπει να το τονίσουμε αυτό.

Μη χάσετε το TOP-10 Από φωνή κορμάρα!!!




Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 30.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου