ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ματσάρα στα Καμίνια.

Έκλεισε σήμερα Κυριακή και η 9η αγωνιστική με την αναμέτρηση μεταξύ Καστέλλας και Σαρωνικού στο κλειστό των Καμινίων. Δύο πεισματάρες ομάδας που θέλανε για τους δικούς τους λόγους τη νίκη, το πάλεψαν αλλά νικητής ήταν μόνο ένας.

Καστέλλα-Σαρωνικός: 61-62
KAΣTEΛΛA: ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ B. 3, ΓEPOΔHMOΣ, TIOΠOYΛOΣ, ΛONTOΣ 3, ΛEΣI A 15(1), ΓIAMΠANHΣ 16(1), ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ Σ. 8, PHΓOΣ 2, TZAΘAΣ, ΛEΣI Λ, EYKAPΠIΔHΣ 2, TZIPTZHΣ 12(2)
ΣAPΩΝΙΚΟΣ: ΔAXPETZHΣ 32(6), ΣΠAPPHΣ, TZITZHΣ, MΠOYPΓOΣ 6, ΠOΛYTAPXOY 1, KOYNAΔHΣ 3, BOΓIATZOΓΛOY 3, MΠHTPOΣ 5(1), TΣANTEΣ, KATΣAΣ 12(2), XAPIATHΣ, MΠAΛIAΣ

Μεγάλη νίκη λοιπόν για την ομάδα του Σαρωνικού και όχι νίκη της σειράς. όλο το παιχνίδι ήταν ένα αυθεντικό ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Πόντο-πόντο όλο το παιχνίδι μέχρι που 18 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος η Καστέλλα ήταν με τη νίκη στα χέρια και το +5. Στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα όμως μίλησε η ψυχή και το άστρο των παικτών από το νησί. Έγινε ένα αρχικό 3-0 και με τη λήξη του αγώνα, ο Κάτσας σουτάρει από τα 9 μέτρα και ευστοχεί σε ένα τρίποντο θαύμα χαρίζοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους.
Έντονα παράπονα και από τις δύο ομάδες για τον διαιτητή Πέτρου, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον έτερο ρέφερι ο οποίος πάλευε να κρατήσει τις ισορροπίες. Το τελικό σκορ ήταν  αποτέλεσμα καθαρής ρώσικης ρουλέτας με τον πιο τυχερό να κερδίζει, καθώς οι δύο ομάδες φάνηκαν ισάξιες μέσα στο παρκέ.
Ξεχώρισαν Δαχρεντζής και ο ήρωας της τελευταίας στιγμής Κατσας για τους νικητές, ενώ για τους γηπεδούχους ο Γιαμπάνης έκανε ακόμα μία καλή εμφάνιση, παρόλο που στο 6.4' πριν από το τέλος ήταν αυτός που απώλεσε την κατοχή μετά από πίεση των παικτών του Σαρωνικού.

Σε λίγο περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου