ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Προβλέψεις για την 13η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS είναι ξανά εδώ και με νέους αναλυτές, με αρκετά χρόνια άμεσης επαφής με την κατηγορία, θα δώσουμε το στίγμα μας για τα ματς που έρχονται. Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, δε θα σταθούμε σε αερολογίες και περιττά σχόλια. Πάμε να δούμε αμέσως τις προβλέψεις των πλέον κατάλληλων για τις αναμετρήσεις αυτής της Πέμπτης. 

Ας δούμε τις προβλέψεις μας.

Καστέλλα-Πειραϊκός

Δυνατή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Καστέλλα και ιδιαίτερα στην έδρα της όπου έχει κάνει μεγάλες νίκες φέτος. Ο Πειραικός από την άλλη μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική πήγαινε τραίνο, η ήττα όμως από την Τερψιθέα προσγείωσε παίκτες και προπονητή και το πιο λογικό που μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις τάξεις των Πειραιωτών, είναι να διψούν για εκδίκηση και το θύμα μπορεί να είναι η ομάδα της Καστέλλας. Αμφίρροπο παιχνίδι αλλά εμείς θα δώσουμε προτεραιότητα στο διπλό, γιατί Πρινέας , Χερκελεντζής, Κατσούρης και Ζέγγος είναι αρκετά έμπειροι ώστε να αποφύγουν μία δεύτερη σερί ήττα, που ίσως να είναι ικανή να βάλει φωτιά στο πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β Εσκανά.  


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

Ελευθερία Μοσχάτου-Ενωση Αρμενίων


Η Ελευθερία Μοσχάτου ξεκίνησε ως φαβορί για να επιστρέψει στην Α κατηγορία αλλά στην πορεία κάτι δεν βγήκε. Απέναντι στη Ένωση Αρμενίων θέλει να ξεκινήσει ένα σερί που θα της επιτρέψει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Η Ενωση Αρμενίων είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και έχοντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, θέλει να διατηρηθεί  στην πρώτη τριάδα και να πραγματοποιήσει μια τεράστια έκπληξη, κλέβοντας την άνοδο από ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και υψηλότερες βλέψεις στην αρχή της χρονιάς.. Εμείς θα πάμε με την έδρα και θα προτείνουμε άσσο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΝΕΜ -Τερψιθέα


Η Τερψιθέα έκανε το μεγάλο μπαμ στην έδρα του Πειραικού και απέδειξε ότι είναι ικανή για όλα. Παίκτες και προπονητής θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μέσα σε μια από τις καλύτερες έδρες της ΕΣΚΑΝΑ δείχνοντας πλέον ότι έχουν ξεπεραστεί τα όποια εσωτερικά προβλήματα και γιατί όχι με έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, να αποδείξει ότι οι αρχικές προβλέψεις αρκετών, μπορεί να επιβεβαιωθούν με μία κατάταξη κοντά , αν όχι μέσα στην πρώτη τριάδα. Η ΝΕΜ στην έδρα της όμως, δεν αστειεύεται με τον Δασκαλούδη σταθερά στις καλές εμφανίσεις και τον Προσελέντη να δίνει συνέχεια το ποιοτικό του παρόν. Εύκολα ή δύσκολα θα έρθει ο άσσος κατά τη γνώμη μου. 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1



ΕΑ Νικαίας-Προοδευτική


Καλή ομάδα, με πολύ καλό κλίμα , έμπειρους παίχτες και καλή έδρα η ΕΑ Νίκαιας, η οποία θα προσπαθήσει να περιορίσει Δαλμυρά και  Φουντή που ξεχωρίζουν από την ''ΠΡΟΟ'' για να φτάσει στην νίκη που θα την φέρει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η Προοδευτική με τη σειρά της, θέλει να χτίσει ένα καλό σερί καλών εμφανίσεων μετά το άσχημο ξεκίνημα της, προκειμένου να αναρριχηθεί στην βαθμολογία και να προσπαθήσει να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, η οποία ήταν αρχής εξ'αρχής ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας του coach Παντελάκη. Εμείς θα πάμε με την έδρα και τον άσσο.  

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Αετός Καλλιθέας.-Παννεαπολικός


Σε δύσκολη θέση και οι δύο ομάδες, θα παλέψουν μέχρι τέλους απ ότι φαίνεται για την σωτηρία κι αν για τον Αετό μπορεί να πει κάποιος ότι το περίμενε, αφού ο Μπουζιάνης από τη θέση πέντε, αποτελεί την κύρια και ίσως αποκλειστική απειλή των Καλλιθεωτών, ο Παννεαπολικός είναι η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται  χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας στην τάξη της αθλητές που ξεχωρίζουν για την εμπειρία και την ποιότητά τους. Αμφίρροπο ματς θα πάμε πάλι με την έδρα .

ΠΡΟΓΝΩΣΗ  1


Φοίνικας Π.-Βουλιαγμένη


Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, ιδιαίτερα μετά την πρόσληψη Δρουμπούκη ο Φοίνικας, κυνηγάει μέχρι και πρωτιά. Η Βουλιαγμένη παλεύει όλα τα παιχνίδια και παρότι βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση δεν μπορεί ακόμη κανείς να την ξεγράψει. Πάντως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δύσκολα θα αποφύγει την ήττα, καθώς Δεβετζόγλου, Κόγκας και Ρέππας, αποτελούν μία από τις καλύτερες τριπλέτες του πρωταθλήματος. Άσσο και εδώ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


Ευρυάλη-Σαρωνικός


Ακόμη ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η ομάδα του κόουτς Κουρή εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη κόντρα στον μαχητικό Σαρωνικό, ο οποίος αφού έλυσε το γηπεδικό του πρόβλημα, φιλοξενούμενος στο κλειστό του Μίλωνα,  ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στη κατηγορία. Δύο ομάδες με ξεκάθαρους πρωταγωνιστές (Σκουλούδης-Δαχρεντζής), θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους στόχους τους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την άνοδο για τους πράσινους και τη σωτηρία για τους μαχητές της Αίγινας.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


Καλή αγωνιστική να ευχυθούμε και σας περιμένουμε την Πέμπτη το βράδυ, να μάθετε πρώτοι από εμάς τα αποτελέσματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σας δώσουμε την πιο έγκυρη εικόνα, από όλα τα κλειστά..Μείνετε συντονισμένοι.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου