ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Αμφίρροπες αναμετρήσεις για τις πρώτες μάχες. (΄Β 2 Εσκα)

Και στο δεύτερο όμιλο ξεκινούν τα play off, με τις αναμετρήσεις να είναι στο 1-1 και με το σκεπτικό ότι το πιο μεγάλο προβάδισμα το είχε το Κουκάκι και όλοι οι υπόλοιποι βρέθηκαν στην πεντάδα, στο παραένα, μας κάνει να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο για την έκβαση των αγώνων. Αμπελόκηποι-Αργοναύτης η πρώτη αναμέτρηση με τη δεύτερη να είναι το Κουκάκι Θρακομακεδώνες. SPORTSOFFICERS 


Το υπόλοιπο του άρθρου είναι μια εμπεριστατωμένη αναφορά του gspara, moderator του basketforum, ο οποίος ως άριστος γνώστης της κατηγορίας, επισκιάζει οποιαδήποτε αναφορά μας.

A' HMITEΛΙΚΟΣ
07/05/15 20.00 ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (1-1)


Ο πρωτος χρονικα ημιτελικος διεξαγεται αυτη την Πεμπτη στο Γουδη με τις δυο ομαδες να ειναι στο 1-1 και τους Αμπελοκηπους να εχουν το πλεονεκτημα εδρας.
Σπουδαια σειρα αναμεσα σε δυο πολυ καλες ομαδες αλλα και δυο πολυ αγαπημενους μου αθλητες....Γιωργος Δεληγιαννης vs Βαγγελης Συγκουνας!!!!

Οι ιστορικοι Αμπελοκηποι στην πρωτη τους χρονια στην Β' κατηγορια καταφεραν να μπουν στα πλειοφς και σιγουρα η αγωνιστικη τους αναρριχηση χαροποιει το αγνο και ρομαντικο μπασκετικο κοινο.
Παρα τις γηπεδικες αναβολες και την αναπαντεχη ηττα απο τις Κουκου, που οδηγησε σε μινι καμψη,καταφεραν να ξαναβρουν την ψυχολογια και να παρουν,εστω τελευταια αγωνιστικη,την 3η θεση.
Οι καμικαζι του Γκατιδη αποπνεουν εξαιρετικο κλιμα και υγεια πανω απ'ολα.Βαρομετρο ο Δεληγιαννης,εκ των κορυφαιων γκαρντ της κατηγοριας.Πολυ δυνατη φουρνια νεαρων αθλητων,με τον Αθανασοπουλο να δειχνει ετοιμος να αναλαβει ηγετικο ρολο τις επομενες σεζον.
Πολυτιμη η συνεισφορα και των περισσοτερο εμπειρων φοργουορντ της ομαδας(Καλφαγιαννης-Αντωνιαδης-
Παρασκευοπουλος).

Η Ραφηνα ξεκινησε φουριοζα δινοντας την εντυπωση,ειδικα μετα το 2πλο στο Ρουφ,οτι ειναι φαβορι για την 2η θεση.Καποια θεματα ομως ανισορροπιας του ροστερ αλλα και η αποχωρηση στον 2ο γυρο των 'βουνων' Ζαφειροπουλο-Δαγκλη,εφεραν την οπισθοχωρηση και η συντριβη στο Μενιδι εκανε ακομα δυσκολοτερη την κατασταση.
Τελικα η ισχυρη και ποιοτικη της περιφερειακη γραμμη(Προκοπης-Συγκουνας-Ροδακης-Παπαδροσος+Σαρακασιδης) αλλα και το ευνοικο προγραμμα στο φιναλε,την εφεραν στην 4η θεση.

Σε απουσιες,η Ραφηνα θα ειναι λογικα πληρης.Οι Αμπελοκηποι δεν ειχαν στο τελευταιο ματς τους Αρβανιταντωνη-Ζαχαροπουλο.
Πιθανοι σταρτερς.......
Δεληγιαννης......Προκοπης
Βαλινδρας..........Συγκουνας
Αρβανιταντωνης(Παρασκευοπουλος)...Χαντζης
Καλφαγιαννης.........Σαρακασιδης
Μαρουλης...............Υφαντης.

Σε γενικες γραμμες αναμενεται πολυ ενδιαφερον ματς,αναμεσα σε δυο πολυ γρηγορες ομαδες,με τους γηπεδουχους να εχουν καλυτερο ροτεισον και τους φιλοξενουμενους περισσοτερη εμπειρια στην περιφερειακη γραμμη.Φυσικα περιμενουμε και αρκετη ωρα αμυνα ζωνης απο την Ραφηνα.

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
07/05/15 21.15 ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (1-1)


Και αυτος ο ημιτελικος ξεκιναει απο το 1-1 με την ομαδα του Κουκακιου να εχει το πλεονεκτημα εδρας.

Εξαιρετικη σεζον για το Κουκακι,το οποιο ειδικα στον 2ο γυρο βρηκε ρυθμο και με αφετηρια το μεγαλο διπλο στον Θεμιστοκλη,πραγματοπoιησε σερι 11-2 κατακτωντας παναξια την 2η θεση.
Μαλιστα λογω αγωνιστικης φορμας και φοβερου κλιματος δειχνει οτι φετος ειναι το μεγαλο φαβορι για να φτασει μεχρι το τελος.
Μπροσταρηδες οι παλιοσειρες και μπαρουτοκαπνισμενοι Μοσχονας-Σιδερης-Αλωνηστιωτης(αν και με μικρη συμμετοχη φετος ο τελευταιος) για μια ομαδα με ιδιαιτερα ανεπτυγμενο το αισθημα refuse to lose!!!!!
Μεγαλο βαθος παγκου με το νεαρο κοουτς Μπουζουλα να εχει δυνατοτητα να αλλαζει τον ρυθμο του αγωνα ανα πασα στιγμη.Μεγαλη του επιτυχια η καθιερωση του Τσελιου στην θεση του κουμανταδορου,σε μια φοβερη σεζον για το νεαρο γκαρντ.

Πολυ καλη σεζον και για τους Θρακες που παραλιγο ομως να χυσουν την καρδαρα με το γαλα την τελευταια αγωνιστικη και την αναπαντεχη ηττα τους στον Θωμα.
Ομαδα με ολη την σημασια της λεξης.Πολυ καλη χημεια και ελεγχος του ρυθμου,απορροια των σοβαρων και ποιοτικων Θεου-Καραγιαννιωτη στον ασσο.Πολυ καλη χρονια απο τον Αγγελοπουλο με μικρη πτωση ομως στα ποσοστα του στο τελος.
Κρατησε απορθητο το καστρο του και εδειξε σταθεροτητα σε ολη την διαρκεια της σεζον.Ατυχησε ομως με τον τραυματισμο του βασικου του 3αριου Κελλη που νομιζω χανει και τα πλειοφς. Δεν γνωριζω αν θα αγωνιστει και ο Τασσης,τραυματιας απο το ματς με τον Θεμιστοκλη.

Πιθανοι σταρτερς.....
Τσελιος.....Θεος
Μπουκας....Καραγιαννιωτης
Δολιανιτης....Αγγελοπουλος
Μοσχονας.....Καρτανος
Δελλης.....Φωτης

Μεγαλυτερο βαθος παγκου λοιπον για το Κουκακι που θα επιδιωξει να ανοιξει τον ρυθμο και να μην πεσει στην παγιδα των φιλοξενουμενων που θα προσπαθησουν να κρατησουν χαμηλα το σκορ.



07/05/15  21.15    Β’ΑΝΔΡΩΝ  2ος ΟΜΙΛΟΣ  PLAY-OFFS  Α’ΦΑΣΗ  ΡΟΥΦ ΚΛ.   ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ    ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ  ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΟΛΓΑ  ΚΑΝΑΒΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΑΛΕΙΑ  ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
07/05/15  20.00  Β’ΑΝΔΡΩΝ  2ος ΟΜΙΛΟΣ  PLAY-OFFS  Α’ΦΑΣΗ  ΓΟΥΔΗ Δ.Α.   ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ   ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΙΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  ΔΑΛΙΑΝΗ ΠΑΝΑΙΤΣΑ

Οι Προβλέψεις μας.

Το Κουκάκι έδειξε όλη τη σαιζόν ένα πολύ καλό πρόσωπο και αν ο Αϊολος δεν έκανε αυτήν την ξέφρενη πορεία, ίσως να μπορούσε να τον κοντράρει. Οι Θρακομακεδόνες από την άλλη πλευρά, είχαν εξίσου σταθερή πορεία, την οποία χάλασαν κάπως στο φινάλε και έχοντας και κάποιες απουσίες, αλλά και το μειονέκτημα της έδρας, ίσως να μην καταφέρουν να πάρουν το διπλό στο Κουκάκι.

Στο παραένα κυριολεκτικά τρύπωσαν οι δύο ομάδες στην πρώτη πεντάδα, με τον Αργοναύτη να έχει μία πιο σταθερή πορεία, αλλά οι εκτός έδρας του εξορμήσεις να μην πείθουν τόσο. Οι Αμπελόκηποι από την άλλη, παλεύουν για το back to back, και με όπλο την έδρα τους, θα προσπαθήσουν να βρουν τις δύο νίκες που χρειάζονται και να πάνε στον τελικό. Γνώμη μας, ότι η έδρα θα δώσει τη νίκη, αν και ο Αργοναύτης μπορεί να κάνει το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου