ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Back to back και φίεστα ανόδου για τη Δάφνη Δαφνίου (vid-pics) (Α΄ ΕΣΚΑ)


Τελευταία αγωνιστική χθες για τους αθλητές του κ. Δεσποτάκη κόντρα στην Παλατιανή, με το τελικό 85-74 να έχει μικρή σημασία, μιας και η Δάφνη είχε πετύχει τον στόχο της ανόδου από τον Μάρτιο.
Μια άνοδος που ήταν η 2η συνεχόμενη για τους “πράσινους”, οι οποίοι από του χρόνου θα αγωνίζονται στα “σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών και πιο συγκεκριμένα, στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Και όλα αυτά, όταν πριν από 2 χρόνια, η ομάδα αγωνιζόταν στη Β΄ ΕΣΚΑ. Το κατάμεστο από κόσμο «Χρήστος Αγγουράκης» φόρεσε χθες τα… γιορτινά του για τους πρωταθλητές και το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε, εκτός από τον αγώνα κόντρα στην Παλατιανή, πολλές βραβεύσεις. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η γιορτή ξεκίνησε από τις 19:00, όπου οι ακαδημίες της ομάδας πραγματοποίησαν έναν πολύ όμορφο αγώνα επίδειξης, δείχνοντας πως η Δάφνη Δαφνίου έχει λαμπρό μέλλον! Στις 20:00 ακολούθησε το παιχνίδι-γιορτή με την Παλατιανή που έληξε με 85-74 υπέρ της Δάφνης, ωστόσο το καλύτερο το ετοίμαζαν για μετά τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι του συλλόγου.

Το χθεσινό φύλλο αγώνος ήταν:

Διαιτητές: Τσαρούχα, Θεοδωρόπουλος
Δεκάλεπτα: 21-10, 44-29, 58-50, 85-74.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ (Δεσποτάκης, Ρήγγας): Τασούλας 12, Bοϊδήλος 3 (1), Ρώης 4, Κωνσταντώνης 3 (1), Μαούνης 2, Τσατσάνης 3 (1), Μιχόπουλος 14 (1), Γκίνης 32 (6), Σκούταρης 5, Κορρές 9 (1), Σκεμπές, Νικολετάκης.

ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ (Θαλασσινός, Τραχανάς): Λιαπούρης 11 (1), Βαρσαμούλης 12, Αναγνωστόπουλος 14 (2), Παπαδόπουλος 15 (2), Θαλασσινός 13 (2), Χριστόπουλος, Κατριβάνος, Χριστοφάκης 9 (1), Γαλλιός, Πετρόπουλος, Κουφός, Σπίθας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα, καθώς και τις δηλώσεις του κ. Δεσποτάκη από το επίσημο κανάλι της ΕΣΚΑ:







Αρχικά, τιμήθηκε και αποθεώθηκε η ομάδα του 1992, η οποία είχε κατακτήσει την άνοδο τότε στη Γ΄ Εθνική, με την Δάφνη Δαφνίου να μην ξεχνάει και να τιμάει το παρελθόν της. Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα της ομάδας εκείνης, ήταν ο διοικητικός παράγοντας σήμερα της ομάδας κ. Ντ. Γαλανός, ο πατέρας του σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργου Παπαγιάννη, Κανέλλης, ο αδερφός του κόουτς του Ρεθύμνου Θανάση Σκουρτόπουλου, Αλέκος, ο Αλ. Πουσαίος, ο Γ. Μπενίσης, ο Ηρ. Βατόγλου κ.ά.

Φυσικά, τιμήθηκε η ομάδα Νέων του συλλόγου για την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία, καθώς φυσικά και το “αδελφό” σωματείο του Δία Χαϊδαρίου, που πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστρία του την άνοδο στην Γ΄ ΕΣΚΑ.




Στο τέλος, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 27 Απριλίου, όπου η Δάφνη Δαφνίου θα διεκδικήσει το Κύπελλο ΕΣΚΑ, ως το μεγάλο αουτσάιντερ, στον τελικό του θεσμού κόντρα στον Αμύντα της Β’ Εθνικής. Ο τελικός θα γίνει στο Περιστέρι και αναμένεται πανστρατιά του κόσμου για τον μεγάλο τελικό.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη χθεσινή γιορτή:
dafni1
dafni2
dafni3
dafni4
dafni5
dafni6
dafni7
dafni8
dafni9
Πηγή: http://www.247press.com.gr/back-to-back-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%AC%CF%86%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%AF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου