ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Επιτυχές ''Τζάμπολ Αγάπης'' στο Σαλπέας

«Τζάμπολ Αγάπης» στον Πειραιά (pics)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/4 το «Τζάμπολ Αγάπης», μία γιορτή καλαθοσφαίρισης αφιερωμένη στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Αυτιστικών Πειραιά και των οικογενειών τους. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα


Το «Τζάμπολ Αγάπης» είναι μία ιδέα του προπονητή μπάσκετ Γιάννη Τσουμπρή, γονέα του Ειδικού Σχολείου, η οποία υλοποιήθηκε με ταχύτητα από τις διοικήσεις των συλλόγων ΠΟΡΦΥΡΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΑ & ΕΡΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στο πρώτο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, δύο μικτές ομάδες από τα αντρικά τμήματα των παραπάνω συλλόγων έπαιξαν αγώνα επίδειξης. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε ειδικός αγώνας μπάσκετ με συμμετοχή από τα παιδιά των ακαδημιών των συλλόγων και τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου. 

Το γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας» ήταν γεμάτο από κόσμο που χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Οι φίλαθλοι «στήριξαν» με τις αγορές πασχαλινής λαμπάδας και το Ειδικό Σχολείο.

Την εκδήλωση υποστήριξαν:

1.    HYUNDAI – KIA Μαυρέας Πέτρος
2.    Εκπ. Οργ. «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ»
3.    Ελληνικά Πετρέλαια
4.    Barista Brothers
5.    Actionmed Γιατροί Εν Δράσει
6.    E.ΣΚΑ.ΝΑ
7.    Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά
8.    Σύνδεσμος Κριτων & Διαιτητών Πειραιά
9.    Τυπόπολις «Ρυθμός»

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τα μηνύματα αγάπης που απέστειλαν μέσα από το διαδίκτυο.

Γιάννης Τσουμπρής
«Τζάμπολ Αγάπης»


 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου