ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην ΕΣΚΑΝΑ -Το μεγάλο αντίο του Ιωάννη Παλάτου-Το νέο ΔΣ πρώτος ο Λυμπεράτος


Με την αποχώρηση μετά από πολλά χρόνια από το ΔΣ (από ίδρυσης) και τον προεδρικό θώκο (από το 2002)  του Ιωάννη Παλάτου έγιναν χθες οι εκλογές στην ΕΣΚΑΝΑ παρουσία ρεκόρ 64 σωματείων. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα


Πρώτος σε ψήφους επανεξελέγη ο από ίδρυσης της Ένωσης ,  γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευάγγελος Λυμπεράτος . 

Πολύ συγκινημένος ήταν ο αποχωρών πρόεδρος κ. Παλάτος που ευχαρίστησε τα σωματεία και όλους τους παράγοντες για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσφέρουν στο ερασιτεχνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό και προέτρεψε άπαντες να συνεχίσουν έστω και κάτω από τόσο δύσκολες για την χώρα συνθήκες το πραγματικό σπουδαίο έργο τους . 

Παράλληλα μετά την διαδικασία του καθιερωμένου οικονομικού και διοικητικού απολογισμού και  της εκλογής ,  ο πρωτεύσας  σε ψήφους σύμβουλος  κ. Λυμπεράτος τόνισε : 

"Ευχαριστώ όλα τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για μια ακόμη εκλογική διαδικασία κάτι που με  γεμίζει προσωπικά αλλά και όλους τους εκλεγέντες στο νέο ΔΣ με   ακόμη περισσότερη ευθύνη για το μέλλον και την προοπτική του μπάσκετ στην ¨Ενωσή μας. 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον αποχωρήσαντα πρόεδρο κ. Παλάτο για την παροιμιώδη εντιμότητα και αγάπη με την οποία περιέβαλε την ¨Ενωση όλα αυτά τα χρόνια και σαν συνοδοιπόρος του δίνω την υπόσχεση ότι θα παραμείνω πιστός στον ίδιο δρόμο που χάραξε τόσο ο κ. Παλάτος αλλά και ο αείμνηστος Πατριάρχης της ΈΣΚΑΝΑ και δάσκαλός μου Πέτρος Καπαγέρωφ."


ΨΗΦΙΣΑΝ 64 ΣΩΜΑΤΕΙΑ 

ΕΛΑΒΑΝ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 58
ΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  50
ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 46
ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 46
ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 43
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 43
ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 37
ΤΣΙΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 36
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 36
ΚΑΝΔΥΛΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ  35
ΧΟΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 34
-----------------------------------------------
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 16
ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 15


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  42
ΠΡΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  42
ΤΣΙΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 41

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ
ΚΙΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 49
ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ 37
ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3 6

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ
ΡΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ 37

Πηγή: www.eskana.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου