ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Κρόνος Γέρακα: «Ολοι, σαν μια γροθιά, στα δύσκολα»

image-98772ae2a4bc600f1e0e231cfb0b2eb9fa9156a230d054e8a6eeb142a511663f-V

Προφητικά αποδείχτηκαν τα προ μηνών λεγόμενα του κόουτς Διονύση Λιγνού, για την σκέψη όλων στον Κρόνο Γέρακα… Την σκέψη που «έβλεπε» μακριά, ως και την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ και -ποιος ξέρει- μπορεί και ψηλότερα, σταδιακά. Πολλοί λοιπόν, εκ των πρωταγωνιστών κατέθεσαν τις απόψεις τους, για το φετινό κερδισμένο στοίχημα, αλλά μιλώντας και για το «από εδώ και πέρα». Τα «γεράκια», αφήνουν τη Β’ ΕΣΚΑ, καθώς τελειώνει η κανονική περίοδος, ως πρωταθλητές (παίζοντας με τους Θρακομακεδόνες το Σάββατο, κατόπιν συνεννόησης, στον Γέρακα, ελέω φιέστας), μένοντας ενωμένοι όλοι στα δύσκολα, στις ήττες, σίγουροι πως θα τα καταφέρουν. Και ιδού τι είπαν, μέσω των τοποθετήσεών τους. Nα προσθέσουμε δε, πως στις 26/4 θα διεξαχθεί και το ματς με τα Μελίσσια, που είναι οι πρωταθλητές, αντίστοιχα, του 2ου Ομίλου, για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας, στο τυπικό φινάλε της σεζόν, για τις δύο ομάδες. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΧΟΣ (MVP του Κρόνου Γέρακα πριν την ένωση με τον ΚΑΟ): «Οταν η ομάδα έπεσε στη Δ’ ΕΣΚΑ, η πικρία ήταν μεγάλη και για τους παίκτες και για τους διοικούντες. Την επόμενη χρονιά, η ομάδα δεν κατάφερε να ανέβει στη Γ’ ΕΣΚΑ, αλλά το καλοκαίρι τότε, ήρθε η συνένωση του Κρόνου με τον ΚΑΟ Γέρακα. Αυτή ήταν η συνταγή της επιτυχίας. Η ομάδα ανέβηκε και όλοι εμείς που είμαστε μέλη της, νιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι. Δυστυχώς, για μένα λόγω τραυματισμού, η μισή χρονιά ήταν χαμένη. Πλέον, έχω επιστρέψει, έπαιξα λίγο στο τέλος της σεζόν, αφού η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό και δεν μπορούσε να αλλάξει πρόσωπα στο παιχνίδι, οπότε θα δουλέψω σκληρά για να έχω τον χρόνο συμμετοχής που θέλω, την επόμενη χρονιά».

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ (σέντερ): «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία. Προσωπικά, είναι η τρίτη συνεχόμενη άνοδος, με διαφορετική ομάδα και αυτό μού δίνει φυσικά, μεγάλη ικανοποίηση. Ο Γέρακας, δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια και μια όμορφη παρέα, που ξεκίνησε από την αρχή της χρονιάς,με σκοπό να χαίρεται την κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο, στις προπονήσεις και στους αγώνες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, το προπονητικό σταφ και την διοίκηση. Τώρα, για του χρόνου, θεωρώ πως η ομάδα έχει την βάση για να χτίσει και με τις κατάλληλες προσθήκες, να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ ΕΣΚΑ και -γιατί όχι- να κυνηγήσει κάτι καλύτερο. Ισως είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, που σκέφτομαι να επιστρέψω στην Α’ ΕΣΚΑ, καθαρά λόγω των συμπαικτών μου. Αλλά ακόμα είναι νωρίς να πω κάτι, γιατί οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα καθορίσουν τις κινήσεις μου».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ (φόργουορντ, ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της ομάδας): «Η αγάπη και η εκίμηση που έχει ο ένας για τον άλλον, σε συνδυασμό με τις ικανότητες μέσα στο παρκέ, έφεραν την ομάδα στην κορυφή. Ημασταν όλοι μία γροθιά, ακόμη και στα δύσκολα. Οσο για του χρόνου, αν και δεν ξέρω αν θα συνεχίσω μαζί με τα παιδιά, εύχομαι ολόψυχα να πορευθούν όλοι μαζί, τουλάχιστον μία χρονιά και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ, γιατί το αξίζουν».

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ (πλέι μέικερ): «Το βασικό συστατικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας είναι ότι πρόκειται -πρώτα απ’ όλα- για μία παρέα. Μία παρέα, που ήταν ενωμένη και αγαπημένη από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Και αυτή η παρέα, λειτουργούσε μέσα σε ένα σωστό πλαίσιο, χάρη στην συμπαράσταση και τις ενέργειες της διοίκησης».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ (σούτινγκ γκαρντ – αρχηγός): «Τα καταφέραμε, διότι, παρά τις γηπεδικές δυσκολίες, όλοι ήμασταν ενωμένοι σαν γροθιά. Είχαμε καταπληκτικό κλίμα και βρισκόμασταν απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο της ανόδου. Στόχος μας πλέον, είναι να εδραιωθούμε στην Α’ ΕΣΚΑ και μέσα από ένα χρονικό πλάνο, να στοχεύσουμε στην Εθνική κατηγορία».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ (κόμπο γκαρντ / πρωταθλητής και κυπελλούχος στην Α1 με την ΑΕΚ): «Η επιτυχία του Γέρακα οφείλεται στην χημεία και την ικανότητα που είχαν οι παίκτες σε όλες τις θέσεις. Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιον όταν το υπηρετείς με συνέπεια και αγάπη. Οπου και να παίζεις, σε όποια κατηγορία και να είσαι, θέλεις να κερδίζεις».

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ: (σούτινγκ γκαρντ / ο μοναδικός επαγγελματίας δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΕΗΑ, που αγωνίζεται στην ΕΣΚΑ): «Ο θεμέλιος λίθος για να φτάσουμε σήμερα να είμαστε πρωταθλητές του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ, μπήκε -περίπου- πριν από έναν χρόνο, όταν μαζί με τον Σπύρο Παντελιάδη, συμφωνήσαμε να αγωνιστούμε στον Κρόνο Γέρακα, στη Δ’ ΕΣΚΑ. Το όνομα και η μεγάλη καριέρα του Σπύρου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, για να συμφωνήσουν τα δύο σωματεία, ο Κρόνος και ο ΚΑΟ, στην ένωσή τους και τότε δημιουργήθηκε ένα σπουδαίο ρόστερ, που βασιζόταν κυρίως στους παίκτες του ΚΑΟ, που την περασμένη σεζόν είχαν οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ για την άνοδο. Η διαχείριση του Διονύση Λιγνού από τον πάγκο, η εμπειρία του Σπύρου, το ταλέντο και ο ενθουσιασμός όλων των παικτών, έφεραν την ομάδα να πιει το νέκταρ της επιτυχίας με την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑ. Παράλληλα, οι άνθρωποι της διοίκησης, οι κ.κ. Λουφόπουλος, Φραγκούλης, Γιαννακάκος, ξοδεύοντας χρόνο, κόπο και χρήμα, έδωσαν ό,τι μπορούσαν, για να λειτουργεί εύρυθμα το σωματείο, σε μία περίοδο κρίσης, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Ο Κρόνος, αυτή την στιγμή, διαθέτει μεγάλο βάθος στις υποδομές, με συνεχή δουλειά για την ανάπτυξη του μπάσκετ και θέλω να πιστεύω ότι, σε λίγα χρόνια, όταν πολλοί από εμάς θα είμαστε μόνο στην κερκίδα, θα θαυμάζουμε το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Το μυστικό της αγωνιστικής επιτυχίας, ήταν ότι στην ομάδα υπήρχαν ξεκάθαροι ρόλοι. Από τον ηγέτη, τους βασικούς, τους αναπληρωματικούς, ακόμα και αυτούς που βοηθούσαν κυρίως στην προπόνηση, για να είναι καλά προπονημένοι οι βασικοί, όλοι έχουν μερίδιο στην επιτυχία. Στα δύσκολα, που πάντα υπάρχουν, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έτσι ξεπεράστηκαν τα εμπόδια. Προσωπικά, αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένειά μου, στην γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και δίνω τα συγχαρητήριά μου στον αρχηγό Στέλιο Λουφόπουλο, που κατάφερε (εν μέσω της σεζόν) να σκοράρει διπλά, αφού εκτός από τους πόντους που πετύχαινε, έγινε και δεύτερη φορά πατέρας”».

Πηγή: http://eska.gr/?p=21690

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου