ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

16…και σήμερα για το τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης…


Την ώρα, τη μέρα ή τη…νύχτα δεν βλέπουν στο Ηράκλειο, για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3. Ο μεγάλος νομός Κρήτης, αποτελεί τον πρώτο από τους τρεις  σταθμούς των αστεριών του ελληνικού μπάσκετ, γι’ αυτό το καλοκαίρι. Είναι η 5η φορά που το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της πορτοκαλί θεάς και η πρώτη, που θα γίνουν αγώνες, κάτω από το φως των προβολέων. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


 ‘’Το Ηράκλειο δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι διαθέτει πλέον την τεχνογνωσία, τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό για να φέρνει εις πέρας με απόλυτη  επιτυχία αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς.  Διοργανώσεις μέσα από τις οποίες, η πόλη μας επιβεβαιώνει την διαχρονική της προσήλωση στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», αναδεικνύει το νεανικό, κεφάτο και πιο ζωντανό της πρόσωπο και  εδραιώνει τη θέση της ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά κέντρα της Μεσογείου. Θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε σημαντικά αθλητικά γεγονότα - εκτός των άλλων και- επειδή  τα  κοινωνικά μηνύματα που περνάνε μέσα από τον αθλητισμό, μηνύματα συνεργασίας, ομαδικότητας, ευγενούς άμιλλας,  είναι τα κοινωνικά μηνύματα που θέλουμε να ακούσουν οι νέοι του Ηρακλείου. Σε αυτό το πλαίσιο, υποδεχόμαστε με χαρά και φέτος το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3  Streetball, καλωσορίζουμε τους Έλληνες Καλαθοσφαιριστές που θα έρθουν στο Ηράκλειο για να στηρίξουν τη διοργάνωση και ευχαριστούμε την ΕΟΚ, την τοπική της Ένωση  καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους‘’, δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης Βασίλης Λαμπρινός.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης Κώστας Βαρδαβάς, ανέφερε: ‘’Για μια ακόμη χρονιά, 5η συνεχόμενη, φιλοξενούμε στο Ηράκλειο το τουρνουά 3on3 μπάσκετ και προσφέρουμε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν και να διασκεδάσουν.  Το  συγκεκριμένο τουρνουά έχει γίνει πια θεσμός για την πόλη μας, ένας θεσμός τον οποίο αντιμετωπίζουμε με ευθύνη αλλά και με την συσσωρευμένη εμπειρία που έχουμε  αποκτήσει από τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, όπως το  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Εθνικών Ομάδων, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U19, το RunGreece, το StreetBallEvent με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο κ.α. Το Ηράκλειο  αποδεδειγμένα πια, ξέρει να διοργανώνει επιτυχημένα αθλητικά event και να προσφέρει στους δημότες του αλλά και στους επισκέπτες του τη δυνατότητα,  είτε να παρακολουθήσουν από κοντά αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού, είτε ακόμα και να αθληθούν οι ίδιοι συμμετέχοντας σε τουρνουά όπως το 3 on 3 μπάσκετ. Σας περιμένουμε όλους  στις 11 και 12 Ιουνίου. Θα περάσουμε καλά παίζοντας μπάσκετ ειδικά φέτος και για πρώτη φορά, υπό το φως των προβολέων του Παγκρητίου Σταδίου‘’.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/id-16kai-simera-gia-to-tournoua-sto-irakleio-kritis.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου