ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ισοφάρισε η ΕΦΟΑ (Β1 ΕΣΚΑ)


''Ζωντανή'' έμεινε η ΕΦΟΑ η οποία, ανατρέποντας μια διαφορά 8-10 πόντων στα τελευταία 2 λεπτά, επικράτησε απέναντι στους Άγιους Ανάργυρους κι έτσι τα μεταξύ των δύο αντιπάλων ματς είναι πλέον στο 2-2, οπότε, έπειτα από μια τελική μάχη στο Καματερό θα προκύψει η ομάδα που θα βρεθεί στα τελικά των πλέι οφ ανόδου του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών, απέναντι στην Ηλιούπολη. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα



ΕΦΟΑ 74
Αγ. Ανάργ. 67

Νευρικό και άστοχο το πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες με τους Αγίους να είναι μπροστά στην ανάπαυλα με 2 πόντους.
Από τα μισά της 3ης περιόδου και αφού ευστόχησαν σε όλα τα σουτ τους οι Άγιοι προηγούνταν σταθερά με 5-7 πόντους. Σχεδόν 3 λεπτά πριν το τέλος με τρίποντο του Βιδάκη η διαφορά πήγε στους 9. Και ενώ λόγω της μεγάλης αστοχίας της ΕΦΟΑ που δεν είχε λύσεις εύκολα επιθετικά μέχρι εκείνη τη στιγμή όλοι νόμιζαν ότι το ματς δε γυρίζει εύκολα, με σκληρή άμυνα και βάζοντας 2 τρίποντα ο Βλαχονάτσιος κυρίως κατάφερε να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί με 2 πόντους (69-67) στα 32'' δεύτερα πριν τη λήξη.

Μέτα το τάιμ-αουτ οι Άγιοι προσπάθησαν με τρίποντο του Βιδάκη από την κορυφή να περάσουν μπροστά που όμως τελικά ήταν άστοχο. Και εκεί έγινε η φάση του αγώνα και ίσως και της χρονιάς! Η ΕΦΟΑ παίρνει το ριμπάουντ και ενώ οι Άγιοι πιέζουν για να κλέψουν, η μπάλα φτάνει στο τρίποντο δεξιά στον πιο μικρό παίχτη της ΕΦΟΑ με το νούμερο 16 (14-15 χρονών), ο οποίος πριν προλάβουν να του κάνουν φάουλ, σηκώνεται με κρύο αίμα πατώντας και λίγο τη γραμμή και μέσα! 71-67! 

Στα επόμενα 15'' που μένανε μετά από την επαναφορά κλέβει την μπάλα and the game is over!

Πηγή: shanti

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Αργυρούδης

Δεκάλεπτα: 12-5, 25-27, 41-50, 74-67.

ΕΦΟΑ (Σεντούκας): Αναγνωστόπουλος 7, Βλαχονάτσιος 14 (3), Ανδρέου 7, Αντωνόπουλος 7, Ιωάννου, Τριγάζης 11, Χαντζής 5 (1), Νουχάι 2, Τζελέπης, Κωνσταντινίδης, Λυκουρέσης 15, Παπαδρόσου 6.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Σουρμελής, Μακρυδάκης): Ελέζογλου 3 (1), Δουρουντούς 10, Χαραλάμπους 5 (1), Μωραΐτης 11, Βουλγαράκης, Βιδάκης 7 (1), Παππάς 4, Παπαδόπουλος 7 (1), Δημόπουλος 5 (1) Βερβίτας 3 (1), Μανωλάκος, Ρομποτής 12 (1).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου