ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα τουρνουά 3Χ3 του καλοκαιριού

3on3rotator

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ, για τα τουρνουά 3Χ3 του καλοκαιριού,
που συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

‘’Τα 3Χ3 του ΠΣΑΚ με τίτλο τάπα στη βία και τον ρατσισμό, για ακόμη μια χρονιά θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παίξουν, να γνωριστούν και να διασκεδάσουν με τους επαγγελματίες Έλληνες καλαθοσφαιριστές. Το μπάσκετ αποτελεί πηγή ψυχαγωγίας, θεάματος αλλά και διακρίσεων για τη χώρα μας. Ας το προστατεύσουμε και όλοι μαζί ας αναδείξουμε την αξία και τα οφέλη του αθλητισμού’’, δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Γιάννης Καλαμπόκης.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3, που εφέτος θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Παγκρητίου Σταδίου), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/megalo-to-endiaferon-gia-ta-tournoua-3ch3-tou-kalokairiou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου