ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα 3Χ3


Οι φίλοι του μπάσκετ και όχι μόνο, έχουν ‘’αγκαλιάσει’’ τα τουρνουά 3Χ3, που εφέτος συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης - ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων. Ήδη, οι συμμετοχές στις τρεις πόλεις είναι πάρα πολλές και αναμένουμε νέο ρεκόρ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


‘’Είναι πολύ σημαντικό, γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό, να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους τουρνουά, καθώς έρχονται πολλά νέα παιδιά στο χώρο. Ακόμη πιο σημαντικό όμως, είναι για το μπάσκετ και γι αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι στον ΠΣΑΚ. Μέσα από τα 3Χ3, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να μάθει, να παίξει και να διασκεδάσει μαζί μας, κρατώντας τη μπάλα που αγαπάμε’’, δήλωσε ο ειδικός γραμματέας του ΠΣΑΚ Δημήτρης Τσαλδάρης.

Από την πλευρά του, ο ταμίας του Συνδέσμου Νίκος Βούλγαρης τόνισε: ‘’Τα εφετινά 3Χ3 αποτελούν μία πρόκληση, καθώς έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Στο Γαλάτσι και τα Χανιά, γίνεται για πρώτη φορά, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης, θα διεξαχθούν αγώνες, ακόμη και βράδυ. Είμαστε σίγουροι, ότι και εφέτος, τα τουρνουά θα στεφθούν με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος τα έχει αγκαλιάσει και τον περιμένουμε, για να απολαύσουμε όλοι μαζί, αυτή τη μπασκετική γιορτή’’.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/megalo-to-endiaferon-gia-ta-3ch3.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου