ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Ένας μαθητής του ‘’Ζοτς’’ στα 3Χ3


Όταν έχεις υπάρξει μαθητής του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, έστω και για 2 χρόνια, σίγουρα θα έχεις να διηγηθείς πολλά πράγματα. Την ευκαιρία λοιπόν να μάθουν μερικά από αυτά, θα έχουν οι συμμετέχοντες στο τουρνουά 3Χ3 του Γαλατσίου, αφού το παρών θα δώσει ο Δημήτρης Βεργίνης. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω κι εγώ μέρος στο τουρνουά 3Χ3 του Γαλατσίου. Η πρωτοβουλία αυτή του Συνδέσμου μας και της Ομοσπονδίας, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο μπάσκετ. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά, να παίξουν με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για μας, όσο και για τα παιδιά. Εμείς θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και τα παιδιά βλέπουν, που μπορούν να φθάσουν. Μάλιστα, κάποιο ή κάποια από τα παιδιά αυτά, μπορεί αύριο να το βλέπουμε να κάνει μεγάλη καριέρα. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου, να πω σε όλους, ότι τους περιμένουμε στο Γαλάτσι, να παίξουμε και να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται’’, δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/enas-mathitis-tou-zots-sta-3ch3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου