ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Σεμινάρια κατά τη διάρκεια των 3Χ3


Την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, θα έχουν οι συμμετέχοντες στα εφετινά τουρνουά 3Χ3, τα οποία συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης - ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Κατά τη διάρκεια των τουρνουά, τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ που θα δώσουν το παρών, θα…διδάξουν, ντρίμπλα, σουτ, άμυνα και γενικότερα όλα τα στοιχεία, για να γίνει κάποιος, καλύτερος καλαθοσφαιριστής.

‘’Είναι πάρα πολύ όμορφο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις κάθε χρόνο και ιδιαίτερα στα νησιά, όπου αρκετός κόσμος, δεν έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τους έλληνες καλαθοσφαιριστές. Η επιτυχία των τουρνουά, φαίνεται από το γεγονός, ότι κάθε χρόνο, έχει όλο και περισσότερο κόσμο. Από την πλευρά μου, είμαι κι εγώ χαρούμενος, που θα δώσω το παρών, σε αυτή την εκδήλωση‘’, δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος θα δώσει το παρών, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/seminaria-kata-ti-diarkeia-ton-3ch3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου