ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Γυναικείο άρωμα στα 3Χ3


Μία από τις καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες θα πάρει μέρος στο τουρνουά 3Χ3 του Γαλατσίου. Η Λολίτα Λύμουρα, περιμένει πως και πως το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου, προκειμένου να παίξει μέχρι τελικής πτώσεως με τους συμμετέχοντες, όπως αναφέρει στη δήλωσή της. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


‘’Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που θα πάρω μέρος στο τουρνουά, είναι ευκαιρία να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια. Μπάσκετ δεν είναι μόνο στα κλειστά γήπεδα, εμείς το μάθαμε στις αλάνες. Στα 3Χ3 θα γίνουν αγώνες μέχρι τελικής πτώσεως. Πάμε λοιπόν να παίξουμε για δύο μέρες και όσο αντέξουμε’’, δήλωσε η Λολίτα Λύμουρα.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/gunaikeio-aroma-sta-3ch3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου