ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Η Πεύκη στα τελικά (Α΄ ΕΣΚΑ)


Έκλεισε θέση για την τελική φάση των πλέι οφ ανόδου της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών, η Πεύκη, μετά το υπέρ της 73-67 επί του ΑΟΚ στο Χαλάνδρι, φτάνοντας έτσι στο 3-1 (συνολικά) στην σειρά των παιχνιδιών των δύο ομάδων. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Ο αντίπαλος της Πεύκης αναμένεται από το ζευγάρι Ιωνικός-Διαγόρας (στο 1-2). Οι δύο αντίπαλοι αναμετρώνται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή (20.30).



ΑΟΚ Χαλ. 67
Πεύκη 73

Κανονικη διαρκεια

50''.........3ποντο Βάρσαμου 59-58
34''.........3ποντο Τσιουμπρη 59-61

Σεμιναρικη αμυνα η Πευκη στην επαναφορά,με αποτέλεσμα να χρεωθεί με 5'' ο Βαρσαμος.
Όμως η Πευκη αδικαιολογητα ξοδευει μολις 10'' στην επιθεση της,με τον Τσιουμπρη να αστοχει από τα 4 μετρα.
6''.........2ποντο Βάρσαμου 61-61.
Στην τελευταια επιθεση κακο fade-away σουτ του Κορωνιδη από τη γωνια και ο Βαρσαμος αστοχει πετωντας την μπαλα από την μια ρακετα στην άλλη...........

Παραταση

Εκει μετρησε η ποιοτητα της Πευκης. Μετα το 64-63 από τον Βαρσαμο,οι φιλοξενούμενοι πετυχαν 2 τεραστια 3ποντα με τους Κορωνιδη-Εμιρη.....64-69.

Το Χαλάνδρι μειωσε 67-69,αλλα παλι ο καθοριστικος Κορωνιδης εδειξε την κλαση του και με ένα επικο ντραιβ (67-71) εδωσε τελος σε μια συγκλονιστικη μονομαχια.

Ματσαρα ανταξια μιας συναρπαστικης σειρας play-off. Mπορει να μην διεκδικεί ιδιαιτερες δαφνες ποιοτητας,να ειχε λαθη και φτωχα ποσοσστα ευστοχιας,αλλα ειχε δυνατες μονομαχιες,αρκετη σκακιερα και φυσικα αμφιρροπη εξελιξη που εκοβε την ανασα.

Αποντες από τους γηπεδούχους οι Αθανασιάδης-Τσιγγάνος-Παπαδημητρακης. Από την Πευκη απουσιαζε ο Σαμουρελης(αποχωρησε).
Η αμφιρροπη εξελιξη εκανε επιτακτικη την χρησιμοποιηση του ανετοιμου Τσιουμπρη από τα μεσα της 2ης περιοδου.

Κορυφαιος της Πευκης ο ΗΛΙΑΣ ΕΜΙΡΗΣ σε ρολο σεσημασμενου serial-killer shot!!!

Kυριαρχος στον αερα ο αερινος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ,κρατησε σχεδόν μονος την φροντλαιν της Πευκης,φλερταροντας για άλλη μια φορα με το triple-double!!!!

Τεραστια κλαση ο ΑΡΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ που παρεδωσε μαθηματα πασας και δημιουργιας!!!Αν και αστοχος στην μεγαλυτερη διαρκεια,όταν η μπαλα εκαιγε,τα εβαλε όλα!!!

Ασσος στο μανικι ο κομαντο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.Τρομερη ενεργεια,αμυνες και σιγουρα διψηφια ριμπάουντ.

Εσφιξε τα δοντια ο ηρωικος ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΟΥΜΠΡΗΣ,αγωνιστηκε σχεδόν 25λεπτο και το τριποντο-μαχαιρια που πετυχε παραλιγο να δωσει τη νικη από την κανονικη διαρκεια.

Το Χαλάνδρι εκανε και παλι πολύ μεγαλη εμφανιση,αλλα σουταρε με ασχημα ποσοστα από το 3ποντο. Αποδειχθηκε ανταξιος αντιπαλος της Πευκης, αξιζε εξισου τη νικη και φυσικα φευγει με το κεφαλι πολύ ψηλα.

Κορυφαιος αποψε ο ΑΜΠΕΛΑΣ και πολύ καλος ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ. Παραλιγο ηρωας στο φιναλε ο ΒΑΡΣΑΜΟΣ.Καθοριστικος δημιουργικα για την λειτουργια της ομαδας ο ΠΟΥΛΗΣ, αλλα αστοχος εκτελεστικα. 

Παλεψε ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ αλλα εχασε καποια ευκολα καλαθια και μπλοκαριστηκε στην ζωνη της Πευκης στο 2ο ημιχρονο.


Ξεχασε τον Δανασκο στο 2ο ημιχρονο ο Γιαννακης, ενω στο 1ο που αγωνιστηκε εδειξε να βρισκεται σε καλη κατασταση.

Πηγή: gspara

Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Φραγκούλη, Αντωνιάδης

Δεκάλεπτα: 14-17, 29-32, 45-49, 61-61 (κ.δ.), 67-73.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Γιαννάκης, Στεφανάκης): Aρσενίδης 2, Δανάσκος 3 (1), Σβορώνος 1, Βαρσάμος 9 (1), Σπανίδης, Δημητριάδης 10, Παπαδημητράκης, Παπακωνσταντίνου 5 (1), Μορφονιός 15 (1), Αμπελάς 17 (1), Πουλής 5 (1), Κούτσιος.

ΠΕΥΚΗ (Σγούρος, Ψυχουντάκης): Τσιουμπρής 8 (1), Εμίρης 22 (4), Κοκκινάκης, Γαπκιάδης 7 (1), Κουκάκης 12 (1), Κυριαζόπουλος 6 (1), Κορωνίδης 12 (1), Μπαρμπαρής 6, Δημάκος, Κεχρής, Δρικόγιας, Νικολαΐδης.

Πηγή: http://eska.gr/?p=22593

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου