ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ν. Αργυρόπουλος: ‘’Ο ΠΣΑΚ σέβεται και τιμάει τους αθλητές‘’


Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΠΣΑΚ για την τιμή που θα του κάνει να τον βραβεύσει
για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3 που
θα συνδιοργανώσουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης - ΔΟΠΑΦΜΑΗ,
Γαλατσίου και Χανίων, αισθάνθηκε ο Νίκος Αργυρόπουλος. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα


‘’Τα τουρνουά αυτά του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ, είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ σημαντικό γεγονός διότι με αυτόν τον τρόπο, φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο να γνωρίσει το άθλημα που αγαπάμε και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, για τα οποία ευχόμαστε, να πλαισιώσουν τις ομάδες των μεγάλων κατηγοριών τα επόμενα χρόνια και γιατί όχι, τις εθνικές μας ομάδες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, πολλά νέα παιδιά να βρίσκονται σε ένα γήπεδο μπάσκετ και να αγαπήσουν το άθλημα, αυτός είναι ο στόχος των τουρνουά. Τώρα, όσο αφορά τη βράβευσή μου, είναι μεγάλη τιμή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΚ, ο οποίος για μία ακόμη φορά, δείχνει ότι σέβεται και τιμάει όλους τους αθλητές που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα‘’.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/n-arguropoulos-o-psak-sebetai-kai-timaei-tous-athlites.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου