ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ανοικτές προπονήσεις για την Ανδρική και εφηβική ομάδα της Ηλεκτρούπολης


Η ομάδα μπάσκετ ΑΣΗ Ηλεκτρούπολης τερματίζοντας πρωταθλήτρια στην Δ΄ΕΣΚΑΝΑ (ρεκόρ 21 νίκες - 1 ήττα) ξεκίνησε προπονήσεις μεταβατικής περιόδου με στόχο την δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει το 2016 στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΣΚΑΝΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Οι προπονήσεις είναι ανοικτές για όποιον ενδιαφέρεται και ψάχνει να βρει ομάδα ,έχει όρεξη για δουλειά και θέλει να βελτιωθεί στο μπάσκετ ,οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ στην αργυρούπολη (Αργοναυτών ) Δευτέρα 21.00, Παρασκευή 19.30 , Σάββατο 18.30, Κυριακή 16.00 .

Προϋπόθεση είναι οι αθλητές να μην έχουν εκρεμότητες με άλλο σωματείο.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο email :georg3karat@yahoo.gr

Yπεύθυνοι προπονητές :

Γιάννης Γκόρος /α’ προπονητής ,υπεύθυνος ατομικής βελτίωσης στο μπάσκετ

Καρατράντος Γιώργος/ β’ προπονητής ,υπεύθυνος δύναμης και βελτίωσης αθλητικής αποδοσης 


Η ομάδα μπάσκετ  του Εφηβικού ΑΣΗ Ηλεκτρούπολης διοργανώνει ανοικτές προπονήσεις για να στελεχώσει το τμήμα του εφηβικού που το 2016 θα παίξει στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ .

Όποιος αθλητής γεννημένος το 1999 και 2000 θέλει να δοκιμαστεί και να παίξει του χρόνου με τις καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ μπορεί να έρθει να κάνει προπόνηση Παρασκευή 21.00-22.30, Σάββατο 14.00-15.30 (κλειστό γήπεδο μπάσκετ αργυρούπολης, Αργοναυτών).

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο email :georg3karat@yahoo.gr

Υπεύθυνος προπονητής :

Γιάννης Γκόρος ,προπονητής μπάσκετ (ΤΕΦΑΑ), υπεύθυνος ατομικής βελτίωσης στο μπάσκετ

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή