ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Ξεκίνησαν από τον προπονητή οι Διόσκουροι


Οι Διόσκουροι Κοζάνης μετά από την επιτυχημένη στροφή στους νέους αλλά και την καλή περσινή χρονιά αποφάσισαν να βελτιώσουν την ομάδα ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική. Το ξεκίνημα έγινε από τον προπονητή ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν και στο ρόστερ των παικτών. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Ο πρόεδρος των Διόσκουρων κ. Καραγιαννάκης συναντήθηκε με τον κ. Χωλόπουλο και αφού έκαναν μια ανασκόπηση της χρονιάς, συμφώνησαν στο πλαίσιο συνεργασίας για την επόμενη χρονιά και έδωσαν τα χέρια.
Το σωματείο μας θεωρεί ότι ο κ. Χωλόπουλος είναι βασικός παράγοντας στην εξέλιξη των νεαρών παικτών αλλά και για την καλή πορεία του ανδρικού τμήματος όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας σκληρά με επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας με τον εγνωσμένης αξίας προπονητή που θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στο τιμόνι των Διόσκουρων.
Πλέον οι κοζανίτες θα κινηθούν να συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας αρχίζοντας από αυτούς που βοήθησαν την ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια και με κάποιες προσθήκες σε θέσεις που πονάει η ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου