ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

O δρόμος προς την Β΄ κατηγορία για τον Παννεαπολικό (Μίνι Ανασκόπηση)


Μια επιτυχημένη χρονιά για το Ανδρικό του Παννεαπολικού έφτασε στο τέλος της με την ομάδα του Θέμη Κανδύλη να τερματίζει στην 2η θέση του πρωταθλήματος που την οδηγεί στο Πρωτάθλημα της Β Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α την επόμενη αγωνιστική χρονιά. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αξίζει να θυμηθούμε τα σημαντικότερα σημεία αυτής της επιτυχίας από την αρχή του πρωταθλήματος έως το τέλος του.
Ξεκίνημα με το αριστερό την πρώτη αγωνιστική και ήττα εντός έδρας από τους Κυρίαρχους σε μια  κακή επιθετικά βραδιά με 2 πόντους , ακολούθησε το μεγάλο διπλό την 2η αγωνιστική στο κλειστό του Μίλωνα με τον Σαρωνικό που έδειξε κάποιες από τις αρετές της ομάδας μας.
Ακολουθούν 2 συνεχόμενες ήττες από την Δάφνη εντός έδρας και τον Λέων Μοσχάτου εκτός έδρας , φέρνοντας την ομάδα μας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας,πολλοί βιάζονται και βγάζουν το συμπέρασμα πως η πορεία μας θα είναι αντίστοιχη με την περσινή που η ομάδα υποβιβάστηκε.
Έχοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες  και τους προπονητές μας , γνωρίζαμε πως η δουλειά στις προπονήσεις θα δώσει καρπούς αφού όλοι έδιναν το 100% .
Μία αγχωτική νίκη στην παράταση με το Ρέντη δίνει φτερά και χαμόγελα την 5η αγωνιστική και ακολουθεί άλλη μία εκτός έδρας με τον ΑΟΚ Ν.Σμύρνης. Η 7η αγωνιστική είχε ντέρμπι με τον ΓΑΣΕ εντός έδρας με το καλύτερο παιχνίδι μας στον πρώτο γύρο να δίνει μια μεγάλη νίκη με διαφορά.
Η μεγάλη σε έκταση ήττα στα Καμίνια από τον Ατρόμητο μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο και ξεκινάει ένα μεγάλο σερί 7 νικών με Αιξωνή , Πήγασο, Βουλιαγμένη, Ερμή και Ταταύλα για να κλείσει ο πρώτος γύρος με την ομάδα μας με ρεκόρ 9-4 να βρίσκεται στην 3η θέση.
 Άλλες 2 νίκες με Κυρίαρχους και τον διώκτη μας στην Βαθμολογία Σαρωνικό , με τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο να αρχίζουν να ξεχωρίζουν (Δάφνη, Παννεαπολικός, Σαρωνικός , ΓΑΣΕ , Πήγασος , Ταταύλα , Λέων) και να διεκδικούν τις 3 προνομιούχες θέσεις. Ακολουθεί η ήττα στον Άγιο Δημήτριο με την Δάφνη και άλλες 5 νίκες με Λέων , Ρέντη, ΑΟΚ Ν.Σμύρνης , το μεγάλο διπλό ανόδου στην Ελευσίνα με τον ΓΑΣΕ που έφτιαξε βαθμολογική διαφορά 3 βαθμών από τον τρίτο (Πήγασο )και 4 από τους τέταρτους (ΓΑΣΕ - Σαρωνικό - Ταταύλα - Λέων) και η νίκη με τον Ατρόμητο.
Στην τελευταία ευθεία του γύρου η ομάδα έχασε από την Αιξωνή αλλά με την νίκη την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Πήγασο κλείδωσε οριστικά την άνοδο στην Β κατηγορία ! Ανώδυνες οι ήττες από Βουλιαγμένη και Ερμή ενώ την τελευταία αγωνιστική η νίκη μας με τα Ταταύλα που επίσης πήραν την άνοδο κλείδωσαν και την δεύτερη θέση.

Συνολικά με 18 νίκες και 8 ήττες (9-4 Α Γύρος και 9-4 Β Γύρος) και 44 βαθμούς η ομάδα μας κατέκτησε την 2η θέση , έχοντας 1677 πόντους στην επίθεση ( μ.ο 64,5 ) και παθητικό 1538 στην άμυνα ( μ.ο 59,18) και +139 διαφορά επίθεσης άμυνας που είναι και η δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας.


Πολλά μπράβο σε όλους του αθλητές μας και τους προπονητές μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για την συνολική τους εικόνα εντός παρκέ , ραντεβού του χρόνου...!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου