ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Tέταρτη θέση για ΑΟΚ Χαλάνδρι (A΄ ΕΣΚΑ)



Το φινάλε της χρονιάς στην Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών επεφύλασσε ένα ακόμη συναρπαστικό ματς, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον ΑΟΚ Χαλάνδρι να τερματίζει 4ος στην κατάταξη, μετά τη νίκη (89-92 στην παράταση), με αντίπαλο τον Ιωνικό, στον μικρό τελικό των πλέι οφ, που διεξήχθη στη Νέα Φιλαδέλφεια. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Να τονίσουμε, πως στην κανονική διάρκεια της σεζόν, ο Ιωνικός είχε το 2-0 στις νίκες απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος απάντησε… στο νήμα. Η διάκριση, η επιτυχία και η (τιμητική) 4η θέση βέβαια, αποτελούν σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα των βορείων προαστίων, καθώς σχεδόν την τελευταία στιγμή κατάφερε να κερδίσει την συμμετοχή της στην διαδικασία των πλέι οφ, ενώ φυσικά, υπό προϋποθέσεις -το πλασάρισμά της- μπορεί να «οδηγήσει» στην παραπάνω κατηγορία.



Ιωνικός ΝΦ 89
ΑΟΚ Χαλ. 92

Με κομμενη την ανασα παρακολουθήσαμε το συγκλονιστικοτερο ματς των play off και ισως ολόκληρης της φετινης σαιζον!!!!
Το μομεντουμ ηταν υπερ του πολύ φορμαρισμενου ΑΟΚ που ειχε τον ελεγχο στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα,αλλα ο refuse to die Ιωνικος καταφερε να επιστρεψει 2 φορες από διψήφιες διαφορες και τελικα να χασει το ματς στην λεπτομερεια.

Το Χαλάνδρι εκτος από τις απουσιες που ειχε από την σειρα με την Πευκη,στερηθηκε και τον Βαρσαμο.Ο Ιωνικος ειχε το γνωστο πρόβλημα με τον ανετοιμο,λογω τραυματισμου,Τσακιρη.

Καλυτεροι οι φιλοξενούμενοι στην εκκίνηση.....7-13.Ο Ιωνικος ξεκινησε μουδιασμένα με τον Στραγκα να χανει τις μονομαχιες από τον Δημητριαδη και τον Ζηρο να κανει 2 γρηγορα φαουλ.Ευτυχως εδειξε σε καλη κατασταση ο Παπανδρεου.
Η αντικατασταση του Παπακωνσταντινου(??),η ζωνη του Καρατζα και το εκπληκτικο ντουετο Λιανδρακη-Γιαννιωδη,ανετρεψαν την εικονα και ο Ιωνικος προσπερασε....30-22!!!!

Το Χαλάνδρι 'τα εσπασε' από το 3ποντο σε αυτό το διαστημα,αλλα τελικα καταφερε να αντιδρασει με τον Γιαννακη να απανταει με τον ιδιο τροπο στην ζωνη των γηπεδούχων.
Παραλληλα η επανεισοδος του Π'κωνσταντινου νοικοκυρεψε ξανα το Χαλάνδρι,ενω με γραμμη κρουσης στην επιθεση τους Δανασκο-Πουλη-Μορφονιο πηρε για πρωτη φορα διψηφιο προβαδισμα......39-50.

Ο Ιωνικος επανεφερε αμυνα ζωνης,ενω ηρθε η σειρα του ROY Γιαννη Ζηρου νε πετυχει 6 ποντους σε λιγοτερο από 1 λεπτο....45-50.
Ψυχραιμο το Χαλάνδρι επεστρεψε σε διψηφια επίπεδα (52-62),αλλα ο Ιωνικος πιεσε και η 3η περιοδος ελεισε με ένα εντυπωσιακο δικο του 2λεπτο και τον Τσακιρη να σφιγγει τα δοντια και να ηγειται στην μειωση του σκορ....60-62.

Στην 4η περιοδο οι φιλοξενούμενοι μπηκαν αποφασισμένοι να καθαρισουν το ματς και με μπροσταρη τον εξαιρετικο Πουλη γκαζωσαν για το 65-76.
Καπου εκει πιστεψα ότι τελειωσε το παιχνιδι,αλλα ο Ιωνικος ειχε αντιθετη αποψη παιρνοντας και ψυχολογια από τις αστοχες βολες του Χαλανδρίου.
Ο ψυχωμενος γιγαντας Γιαννιωδης ηταν ο πρωτος που υψωσε ανάστημα,για να ακολουθησουν Λιανδρακης-Τσακιρης,με τον δευτερο να ισοφαριζει τελικα 78-78 με 2 βολες στα 55''!!!!
Ο Ιωνικος μαλιστα θα μπορουσε να κλεψει τη νικη στην κανονικη διαρκεια,αλλα αστοχησε τρις(!!!) στην τελευταια επιθεση.

Στην παραταση οι 2 ομαδες στερηθηκαν λογω 5 φαουλ τους Παπανδρεου/Ζηρο-Δημητριαδη/Παπακωνσταντίνου.
Ουτε στο εξτρα 5λεπτο ελλειψαν τα εμφράγματα και ουσιαστικα ειδαμε μια μικρογραφια της κ.δ.
Ο ΑΟΚ εδειξε να εχει καλυτερη ψυχολογια και με τον φοβερο Μορφονιο πηρε κεφαλι....81-86.

Ο Ιωνικος βρηκε λυσεις από τον Μπατσο....86-86.
Στην συνεχεια όμως εχασε κρίσιμες βολες(2/4 ο Τσακίρης),ενώ με το σκορ στο 88-90 ο Λιανδρακης αστοχησε σε 3ποντο και ο Δημητρακουλης σε λειαπ.
Τελικα στα 6'' ο Γιανιωδης με 1/2 βολες δεν καταφερε να στειλει το ματς σε 2η παραταση...89-90.
Με 2 βολες ο Αρσενιδης εγραψε το τελικο 89-92 και εδωσε στο Χαλάνδρι την 4η θεση.

Από το Χαλάνδρι τεράστιοι ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ-ΠΟΥΛΗΣ!!!!!Το mvp θα το δωσω στον πρωτο,λογω της παράτασης.Προσωπικη μου γνωμη,ηταν ο σταθεροτερος παιχτης του Χαλανδρίου την φετινη σαιζον.
Εγκέφαλος ο Παπακωνσταντίνου,ασσος στο μανικι ο καθοριστικος Αρσενιδης και πολύ καλοι Δημητριαδης-Δανασκος-Σβορωνος.

Κορυφαιοι του Ιωνικου ΛΙΑΝΔΡΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΔΗΣ!!!!!
Για τον Λευτερη Λιανδρακη θεωρω ότι αν δεν ειχε τον τραυματισμο του,θα ηταν σιγουρα στα κορυφαια 3αρια της Κατηγοριας!!!
Πολύ καλοι Παπανδρεου-Ζηρος!!!Απειρη βρωμικη δουλεια από τον Μπατσο και σημαντικες λυσεις στην παραταση.
RESPECT στον τεραστιο Δημητρη Τσακιρη που αν και ανέτοιμος,εσφιξε τα δοντια και ανεβασε την αποδοση του όταν εκαιγε η μπαλα στην ανατροπη της 4ης περιοδου!!!

Πηγή: gspara

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Γρίβα, Αντωνίου

Δεκάλεπτα: 17-16, 35-41, 61-62, 78-78 (κ. δ.), 89-92.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Καρατζάς, Μπρούσαλης): Δημητρακούλης, Τσόλης 1, Τσακίρης 16 (1), Παπανδρέου 13 (1), Ουζουνίδης, Λιανδράκης 17 (3), Τσούπρος, Υφαντής 3, Στράγκας 3, Γιαννιώδης 17, Μπάτσος 11, Ζήρος 8 (1).

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Γιαννάκης, Παπακωνσταντίνου): Aρσενίδης 13 (1), Δανάσκος 8 (2), Σπανίδης, Σβορώνος 11 (1), Βαρσάμος, Δημητριάδης 15, Παπαδημητράκης, Παπακωνσταντίνου 5 (1), Μορφονιός 18 (3), Αμπελάς 8, Πουλής 14 (2), Κούτσιος.

20160520_223124

Πηγή: http://eska.gr/?p=23069

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου