ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Στον Ιωνικό Ν.Φ και ο Μαρουλής - Ανανέωσαν πέντε αθλητές (A΄ ΕΣΚΑ)


Συνεχίζει ακάθεκτος τον χορό των μεταγραφών ο Ιωνικός Ν.Φ. ο οποίος ανακοίνωσε την πέμπτη του μεταγραφή. Στο έμψυχο δυναμικό του πρόσθεσε και τον Δημήτρη Μαρουλής ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Ο Δημήτρης Μαρουλής (ανήκει στη τοπική ομάδα του Ληξουρίου), ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα των Αμπελοκήπων που την σεζόν 2014-15 κατέκτησε την άνοδο στην Α ΕΣΚΑ, υπό τις οδηγίες του Νικόλαου Γκατίδη, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τον ΑΣ ΠΕΡΑ στο πρωτάθλημα της Α΄  ΕΣΚΑΝΑ και φέτος επιστρέφει στην ΕΣΚΑ για να βοηθήσει τον Ιωνικό να επιτύχει τους στόχους του.
Μετά την ενίσχυση της ομάδας οι διοικούντες προχώρησαν στην ανανέωση πέντε αθλητών οι οποίοι θα συνεχίζουν να προσφέρουν τις αγωνιστικές τους υπηρεσίες για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι Γιάννης Ζίρος, Δημήτρης Μπάτσος, Δημήτρης Τσακίρης, Λευτέρης Λιανδράκης και Υφαντής ανανέωσαν τα συμβόλαια τους και θα είναι και φέτος μαζί μας !

Αναμένονται άλλες δυο κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ."

Πηγή: https://www.facebook.com/groups/523580464462621/639503526203647/?notif_t=group_activity&notif_id=1466191766747041

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου