ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Μαύρη σελίδα για το Φάληρο, υποβιβάζεται και επίσημα στο τοπικό! (Α΄ Γυναικών)

Μαύρη σελίδα για το Φάληρο, υποβιβάζεται και επίσημα στο τοπικό!

Άλλο ένα σημαντικό πλήγμα δέχτηκε το γυναικείο μπάσκετ αφού το ιστορικό Φάληρο με μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και ευρωπαϊκές συμμετοχές υποβιβάστηκε εθελούσια στο τοπικό της ΕΣΚΑΝΑ αποχωρώντας από την Α2 Νότου και θα κάνει προσπάθεια επανεκκίνησης έχοντας στο τιμόνι την Μαρία Κότσιφα. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, «η γενική οικονομική συγκυρία και η συρρίκνωση των εσόδων του Ομίλου κάνουν απαγορευτική τη συνέχιση της παρουσίας του στην A2 Κατηγορία λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα στελεχώνεται με αμειβόμενες αθλήτριες που δεν γινόταν να προέρχονται από το φυτώριο του Ομίλου.

Γι' αυτό το ΔΣ του στη συνεδρίαση της 8/6/2016 έλαβε τη δυσάρεστη αλλά αναγκαία απόφαση η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Σε αυτό το σημείο οι διοικούντες το τμήμα Κ. Ρήγας και Π. Σμυρνιώτης απέρριψαν την πρόταση να αναλάβουν την ομάδα στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, διαφώνησαν και υπέβαλαν την παραίτησή τους από τη διοίκηση του τμήματος.

Το ΔΣ θέλει να τους ευχαριστήσει θερμά για την μακρόχρονη προσφορά τους και τη σπουδαία δουλειά τους στο τμήμα. Θέλει επίσης να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της απερχόμενης διοίκησης, Γ. Παπαδόπουλο και Μ. Κοσμάτο, που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του και επιπλέον να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τις αθλήτριες του τμήματος και τον προπονητή τους Ι. Κούτση και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.

Το γυναικείο τμήμα του ΑΟΠΦ θα ξεκινήσει να χτίζει την επόμενη μέρα σε γερές βάσεις, που ήδη έχουν μπει από την προηγούμενη διοίκηση. Θα ενισχυθούν τα τμήματα υποδομών με την καθοδήγηση και επίβλεψη της καταξιωμένης προπονήτριας Μαρίας Κότσιφα, η οποία θα είναι ταυτόχρονα και προπονήτρια της γυναικείας ομάδας και θα την βοηθήσουν στο έργο της νέα πρόσωπα στη διοίκηση του γυναικείου τμήματος. Πιστεύουμε ότι τα ηλικιακά τμήματα (Παγκορασίδες, Κορασίδες και οι Νεάνιδες που θα δημιουργηθούν φέτος) πρέπει να έχουν ευθεία σύνδεση με τη γυναικεία ομάδα, έτσι ώστε αυτή να φθάσει σιγά – σιγά να στελεχώνεται από κορίτσια που θα προέρχονται από τα σπλάχνα του Ομίλου.

Το καινούργιο τιμ του γυναικείου μπάσκετ έχει μεγάλο κέφι για δουλειά, πολύ αγάπη για το μπάσκετ, υψηλούς στόχους και όραμα να ανεβάσει την ομάδα ψηλά, χωρίς τις υπερβολές του παρελθόντος (που δεν αφορούν την προηγούμενη διοίκηση), με παιδιά που θα έχουν μάθει το μπάσκετ στο Φάληρο. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και σύντομα στο δικό μας γήπεδο».

Read more: http://tsiotras.blogspot.com/2016/06/2_11.html#ixzz4BG8vT4de


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου