ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φετινό ρόστερ της Δάφνης Αγ. Δημ. (Β΄ Ανδρών)

 

Ολοκληρώθηκε η μεταβατική περίοδο και το χτίσιμο της Δάφνης Αγ. Δημητρίου, εκπληρώνοντας όλες τις προτάσεις και υποδείξεις του Κόουτς ΚΩΣΤΑ ΤΑΣΟΥ, προκειμένου η Ομάδα να έχει μία αξιόλογη και σοβαρή παρουσία στο Πρωτάθλημα Β΄ ΕΣΚΑΝΑ. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα

Οι άνθρωποι που στηρίζουν το Ανδρικό BASKET του Συλλόγου, με Επικεφαλής τον Γ. Γραμματέα του Ομίλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΞΩΝΗ , που όπως και πέρσι έτσι και φέτος, είναι ο άνθρωπος που ηγείται και επωμίζεται το οικονομικό κόστος της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, τιμήσαν με γεύμα Παλαιούς και νέους Παίκτες πριν την αποχώρηση τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΞΩΝΗΣ υπενθύμισε στους παίκτες οτι: «Βασικός στόχος μας, θα είναι η όσο το δυνατό γρηγορότερη παραμονή στην κατηγορία και η αποφυγή των Play-out, συνδυασμένη πάντα με γρήγορο και ποιοτικό BASKET, χαρακτηριστικό που διακρίνει την ταυτότητα τόσο της Ομάδος μας, όσο και του Κόουτς ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑΣΟΥ τα τελευταία τρία χρόνια.» 

Από την περσινή Ομάδα ανανέωσαν την συνεργασία τους και παρέμεναν οι : 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙ (1990) 
ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΛΕΓΚΑΣ (1992) 
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ(1985) 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΡΑΤΖΑΣ(1992) 
ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ(1996) 

Από την Εφηβική Ομάδα προωθήθηκαν στην Ανδρική οι : 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΑΡΗΣ (1997) 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ (1997) 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗΣ(1998) 

Παράλληλα καλωσορίσαν στην οικογένεια του Α.Ο. «ΔΑΦΝΗ» Αγ. Δημητρίου τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θα ενισχύσουν την ομάδα τους : 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (1986) από ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ (1986) από Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ (1989) από Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ

 ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ (1990) από Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ (1996) από Γ.Σ. ΜΙΛΩΝ 

ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (1998) από Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ 

Από τον Σύλλογο αποχώρησαν οι παρακάτω αθλητές τους οποίους ευχαριστούν για την μέχρι τώρα προσφορά τους στην Ομάδα και τους εύχονται καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες: 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ , 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, 

ΘΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΚΑΣ ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ, 

ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΡΛΙΓΚΑΝΗΣ. 

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουν τα σωματεία με τα οποία συνεργαστήκαμν τόσο κατά την μεταγραφική περίοδο όσο και κατά την περίοδο των αποδεσμεύσεων. 

Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για την Δευτέρα 23/8/2016

1 σχόλιο:

  1. καλησπερα

    Θα μπορούσατε να κάνετε ενα αφιέρωμα στη Β ΕΣΚΑΝΑ γιατι απ΄ότι ακούγεται θα είναι πολύ δυνατό το πρωτάθλημά της φέτος. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή