ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Παρελθόν ο Τσεμπελής, στο τιμ του Πόλις Οικονόμου και Αντωνοπούλου

Παρελθόν ο Τσεμπελής, στο τιμ του Πόλις και ο Οικονόμου 

Παρελθόν από τον Πόλις αποτελεί ο Θοδωρής Τσεμπελής, όπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες το συγκρότημα της Καλλιθέας. Στο πλευρό του κόουτς Ιορδάνη Μουριχίδη θα είναι ο Χρήστος Οικονόμου και η Μαριάννα Αντωνοπούλου όπου θα πλαισιώσουν το προπονητικό team του Πόλις Καλλιθέας ενόψει της του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
 
 Ο 21χρονος γκαρντ κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του κι ακολούθως θα επιστρέψει στο Λεωνίδιο, από όπου κατάγεται, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον Πόλις. Παράλληλα, καθήκοντα βοηθού αναλαμβάνει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει και πάλι την ομάδα στη Γ’ Εθνική, ο Χρήστος Οικονόμου μαζί με την Μαριάννα Αντωνοπούλου.

Η ανακοίνωση: "Με ιδιαίτερη συγκίνηση η οικογένεια και η ομάδα του Πόλις Καλλιθέας αποχωρίζεται ένα απο τα μέλη της. Η αναφορά γίνεται για τον Θοδωρή Τσεμπελή, ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του και ακολούθως θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη στο Λεωνίδιο. Ο Θοδωρής ή «Τσεμπε» όπως τον φωνάζανε χαϊδευτικά οι συμπαίκτες του ήρθε την περίοδο 2013-2014. Συμμετείχε και στη ομάδα των Εφήβων, την οποία βοήθησε τα μέγιστα και λίγο έλειψε να κάνει το μεγάλο βήμα ανόδου στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Τα τρία χρόνια αυτά ήταν σταθερά ένας από τους μικρούς στην ανδρική ομάδα. Πηγή χαράς και αγαπητός στους συμπαίκτες του, τον οποίο είχαν αναλάβει υπό την προστασία του ο Αχιλλέας Μπογδανίδης και ο Νίκος Βελιζιώτης, μας προσέφερε αξέχαστες στιγμές με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ του και αξέχαστες στιγμές στα ταξίδια της ομάδας που συμμετείχε. Αθλητής με πολλά ταλέντα του ευχόμαστε καλή τύχη και πολλές επιτυχίες σε ό,τι κάνει από εδώ και πέρα. Το Πόλις Καλλιθέας δεν τον ξεχνά και τον ευχαριστεί για την συνολική προσφορά του.

 
Το Δ.Σ. του Πόλις Καλλιθέας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα βοηθού του α’ προπονητή της ανδρικής Ιορδάνη Μουριχίδη. Γεγονός είναι ότι τον περιμένει πολύ δουλειά στην τολμηρή και γεμάτη ρίσκα προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας. Καλή επιτυχία, Χρήστο.


 Το Δ.Σ.του ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ανακοινώνει την εναρξη συνεργασίας με την Μαριάννα Αντωνοπούλου και την καλοσωρίζει στο τεχνικό team στο οποίο ενσωματώνεται για να βοηθήσει τον Α'προπονητή Ιορδάνη στο δύσκολο εργο που εχει αναλάβει.Με ορεξη για δουλεια και αγαπη για την ομάδα σίγουρα η Μαριάννα Αντωνοπούλου θα τα καταφέρει".

Πηγή: http://www.superbasket.gr/parelthon-o-tsempelis-sto-tim-tou-polis-ke-o-ikonomou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου