ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Απέκτησε τρεις αθλητές ο Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Γ΄ ΕΣΚΑ)


Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε φέτος η προετοιμασία για τον Μελά Αγ. Ελευθέριο για το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΣΚΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αιγάλεω για μια εβδομάδα με βάρος στην φυσική κατάσταση των παικτών. Εδώ και λίγες μέρες η ομάδα έχει μπει στο γήπεδο για την Β΄φάση της  προετοιμασίας όπου περιλαμβάνει πολύ τακτική και πολλά φιλικά παιχνίδια για το μοντάρισμα  της ομάδας. 
Προπονητής της ομάδας για τέταρτη συνεχή χρονιά είναι ο Γιώργος Λαζάρου με εμπειρία στο χώρο του Μπάσκετ. Η ομάδα του Αγίου Ελευθερίου κράτησε κατά κύριο λόγο τον περσινό κορμό με παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής εδώ και χρόνια ενώ πραγματοποίησε τρεις μεταγραφές εντάσσοντας στο ρόστερ τους Γιώργο Βεργόπουλο, Απόστολο Μιχάκη και Θανάση Παγίδα.  
Κλείνοντας,θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο τους Νίκο Καρβέλα - Κώστα Σπυράκο οι οποίοι δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου