ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Επένδυση για το μέλλον η ΦΕΑ (Α΄ ΕΣΚΑ)


Η ΦΕΑ μπορεί να ενισχύθηκε την καλοκαιρινή περίοδο με έμπειρους παίκτες ώστε να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, ωστόσο δεν παραλείπει να επενδύσει σε νέους μπασκετμπολίστες για το μέλλον. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προχώρησε στην απόκτηση με υποσχετική του Νίκου Σπανού. Πρόκειται για τον 19χρονο ύψους 1μ.92εκ. σμολ φόργουορντ, ο οποίος ανήκει στον ΑΟ Κύμης (ομάδα Β’ ΕΣΚΑΣΕ - Ένωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Ευβοίας) και σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία σε ΙΕΚ.
Ο γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου του 1997 αθλητής μίλησε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά δείχνοντας αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά ώστε να αρπάξει την ευκαιρία που του αναλογεί.

«Μακάρι να μπορέσω να αρπάξω την ευκαιρία, αλλά εγώ αυτό που κάνω καθημερινά είναι να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ στις προπονήσεις», δήλωσε ο Σπανός, οποίος είναι γέννημα θρέμμα από την Κύμη Ευβοίας και πρόσθεσε: «Εγώ πρόκειται να κάνω αυτά που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, εγώ μένω στη δουλειά που κάνω για να πάρω χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της κάθε αγωνιστικής. Θα κάνω τα πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ΦΕΑ».

Με την προσθήκη αυτή οι «κυανόλευκοι» δείχνουν τις προθέσεις τους σε ό,τι αφορά για το μέλλον, αφού θέλουν να …παντρέψουν έμπειρους μπασκετμπολίστες με νεαρούς ταλαντούχους με φιλοδοξίες για να πλαισιώνουν το σύνολο του Κυριάκου Κοσμίδη.

Μάλιστα, από τον τεχνικό της ΦΕΑ πρόκειται προωθηθούν και κάποιοι από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, όπως θα προκύψει από την διαδικασία της προετοιμασίας του αντρικού.

Πηγή: https://www.facebook.com/fea.nf.nx?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου