ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα προετοιμασίας για τη νέα σεζόν με Γιώργο Μάνταλο η ΝΕΜ (Α΄ Ανδρών)


Με τον Γιώργο Μάνταλο στην τεχνική ηγεσία, ξεκίνησε η ΝΕΜ την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο ξανά στην Α΄  κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ την Δευτέρα 22 Αυγούστου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία κατά την περασμένη περίοδο 2015 – 2016, και αφού πέρασε τον πρώτο γύρο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ακολούθησε μια εντελώς διαφορετική πορεία στον Β’ Γύρο.
Με τον Μάνταλο στο τιμόνι η ομάδα ομάδα μπάσκετ της ΝΕΜ διέγραψε μια σχεδόν αήττητη πορεία στον Β’ γύρο και ανέβηκε κατηγορία.
Τον άθλο αυτό ανέλαβε την υποχρέωση να συντηρήσει και να μεγεθύνει ο ίδιος προπονητής ο οποίος ξεκίνησε χωρίς χρονοτριβή την προετοιμασία του συνόλου έχοντας στο πλάι του τους προπονητές Ηλία Μπούρη, Παναγιώτη Υφαντή και βοηθό τον Φάνη Κορώση.
Όλοι οι παίκτες του ρόστερ 2015 – 2016 παρέμειναν εκτός από τον σέντερ Γιώργο Λιτόπουλο ο οποίος ζήτησε ελευθέρας και τον νεαρό ταλαντούχο σέντερ Κριζέα ο οποίος μετοίκησε στην πρωτεύουσα.
Κατά τα λοιπά, τα νέα ονόματα τα οποία μετεγγράφηκαν στους κυανόλευκους είναι οι Στέλιος Αθανασίου προερχόμενος από το Αιγάλεω, ο Σωτήρης Μαρούγκας από τον Έσπερο, ο Άρης Γιατράκος από τον Μανδραΐκό και τον Γιάννη Τουμπανιάρη από την Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων.
Για να ολοκληρωθεί το μετεγγραφικό της πλάνο, η ΝΕΜ αναμένει έναν έμπειρο θεσσαλονικέα παίκτη ο οποίος αναμένεται να υπογράψει μέσα στην εβδομάδα.
Η ΝΕΜ έχει στο πρόγραμμα να κάνει ορισμένα φιλικά ματς ενώ διοργανώνει τουρνουά το σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.
Οι επίσημες υποχρεώσεις της ξεκινούν το αμέσως επόμενο δεκαήμερο, 19 -29 Σεπτεμβρίου όπου σε αγώνα νοκάουτ αντιμετωπίζει στην έδρα τους τα Σούρμενα / Ελληνικό για το κύπελλο της Ένωσης.
Ακολουθεί η έναρξη του πρωταθλήματος την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου όπου υποδέχεται τον ΑΣ ΠΕΡΑ

Πηγή: http://www.megara.org/nem-premiera-proetimasias-gia-t-nea-sezon-mantalos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου