ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Στην ΛΦΜ Αχαρνής θα συνεχίσει την καριέρα του ο ''μεγάλος αρχηγός'' της Φ.Ε.Α Κώστας Ρωμοσιός (Α΄ ΕΣΚΑ)


Ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια στην ιστορία της ΦΕΑ και στυλοβάτης στην προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία οκτώ χρόνια, ο Κώστας Ρωμοσιός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν στον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Ο επί σειρά ετών αρχηγός των «κυανόλευκων», πήρε την απόφαση να αφήσει την αγαπημένη του ομάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Συγκεκριμένα, από τη νέα σεζόν ο έμπειρος γκαρντ θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ και την ομάδα της Λέσχης Φίλων Μενιδίου Αχαρνής.
Ο Ρωμοσιός, μιλώντας στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά έπλεξε το εγκώμιο της προέδρου Ελένης Νικολέτου, την οποία αφού την χαρακτήρισε «μπασκετική του μητέρα», τόνισε πως: «Όσο υπάρχει Νικολέτου, θα υπάρχει και ΦΕΑ».
Όσο για την μετά Ρωμοσιού εποχή στη ΦΕΑ, ο 37χρονος αθλητής δήλωσε: «Παραδίδω τη “σημαία” της ομάδας στον Γιάννη Κρητικό που ευελπιστώ να γίνει άξιος συνεχιστής».
Η διοίκηση της ΦΕΑ ευχαριστεί θερμά τον «μεγάλο αρχηγό», όπως τον αποκαλεί, για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο σύλλογο, του εύχεται καλή συνέχεια, πάντα επιτυχίες και ευελπιστεί στο μέλλον οι δύο πλευρές να συνεργαστούν εκ νέου.
Από την πλευρά του ο προπονητής της ΦΕΑ, ο Κυριάκος Κοσμίδης τόνισε για τον πρώην παίκτη του: «Η ΦΕΑ δεν θα είναι ποτέ παρελθόν για τους ανθρώπους που έζησαν κι αγάπησαν αυτήν την ομάδα, με τρόπο που αποτελεί παράδειγμα για τους νέους αθλητές μας. Θα είναι πάντα κομμάτι αυτού του συλλόγου. Η ΦΕΑ ήταν και θα είναι οι άνθρωποι που αγάπησαν τον σύλλογο. Και ξεχωριστή θέση σε αυτούς τους ανθρώπους έχει ο Κώστας Ρωμοσιός»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ρωμοσιό, όμως, μίλησαν και ο νυν προπονητής του, στην ΛΦΜ Αχαρνής Μάνος Τσαπάκης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Μενιδίου Νικόλαος Μαρίνης.
«Αποτελεί ευτυχής συγκυρία που ο Κώστας ήρθε στην ομάδα μας», δήλωσε ο Τσαπάκης και πρόσθεσε: «Εκτιμώ πως με την εμπειρία του θα βοηθήσει πέραν του αγωνιστικού κομματιού σε όλους τους τομείς».
Ο Μαρίνης από την πλευρά του επεσήμανε: «Είναι τιμή μας που η “σημαία” της ΦΕΑ ανήκει πλέον στον σύλλογό μας. Θεωρώ πως θα βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας και θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί».
Με αφορμή τέλος τα σημερινά γενέθλια του Κώστα Ρωμοσιού, όλοι εμείς οι φίλοι και γνωστοί του, του ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πολλές επιτυχίες αθλητικές και επαγγελματικές!!!

Πηγή: https://www.facebook.com/fea.nf.nx?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου