ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Παναιγινιακού με θέμα «Πειραιώτικο Ερασιτεχνικό μπάσκετ Ώρα Μηδέν!» (Δ΄ Ανδρών)


Ανακοίνωση εξέδωσε το ανδρικό τμήμα του Παναιγινιακού σχετικά με την αιματηρή επίθεση με σιδερογροθιά στον κόουτς της ομάδας Δημήτρη Καρανδρέα από άγνωστο που εισέβαλε στο παρκέ στην αναμέτρηση της 5ης αγ. Κυρίαρχοι - Παναιγιανικός. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά:

Πειραιώτικο Ερασιτεχνικό μπάσκετ Ώρα Μηδέν!

Σήμερα το παιχνίδι με τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς θα ήταν μια γιορτή για εμάς, καθώς για πρώτη φορά στην 12αδα του Ανδρικού μας τμήματος συμμετείχαν δύο παιδιά του παιδικού τμήματος.

Ο 15χρονος Σπύρος Χρήστου και ο 13χρονος Βαγγέλης Στρατηγός.

Αντί χαράς όμως, εισπράξαμε νοσοκομεία και αστυνομίες!

Η σημερινή άνανδρη δολοφονική επίθεση δεν αφορά μόνο το σωματείο μας αλλά ρίχνει μαύρη σκιά στο Πειραιώτικο Ερασιτεχνικό μπάσκετ.

Αν είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ενός γηπέδου και να επιτίθεται με μπουνιές και κλωτσιές στο αντίπαλο σωματείο και όλα μέλι γάλα.

Εμείς στον Παναιγιναϊκό απερίφραστα καταδικάζουμε το σημερινό θλιβερό γεγονός και αισθανόμαστε θλίψη και ντροπή.

Όσον αφορά τον δράστη και τον λόγο της επίθεσης περιμένουμε νεώτερα από την Αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό μας στόχο:

Να παίζουν τα παιδιά από την Αίγινα μπάσκετ και να συναγωνίζονται στα ίσια, μέσα σε όλα τα γήπεδα με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Καλούμε την διοργανώτρια αρχή, ΕΣΚΑΝΑ, να αναλάβει τις ευθύνες της ώστε να ξαναγίνουν ασφαλή τα Πειραιώτικα γήπεδα και περιμένουμε την απόφαση της. 

Ευχόμαστε περαστικά στον coach της ομάδας μας Δημήτρη Καρανδρέα και στον Αντιπρόεδρο και Έφορο της ομάδας μας Νίκο Μαρίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου