ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Δ. Καρανδρέας: ''Η βία είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν χωράει στο μπάσκετ και στον αθλητισμό''


Σάλος έχει προκαλέσει το Περιστατικό πρωτόγνωρης βίας κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Όπως ήδη γνωρίζετε η αναμέτρηση Κυρίαρχοι - Παναιγινιακός για την 5η αγ. στιγματίστηκε από τη βίαιη άνανδρη επίθεση αγνώστου με σιδερογροθιά προς τον προπονητή του Παναιγιναϊκού Δημήτρη Καρανδρέα στο 3ο λεπτό του α' δεκαλέπτου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Ο προπονητής αιμόφυρτος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας, στο οποίο του τοποθετήθηκαν επτά ράμματα, ενώ στην συνέχεια στον Ερυθρό Σταυρό καθώς υπήρξε τραύμα και στην περιοχή του ματιού του.
Οι SPORTSOFFICERS επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον άτυχο προπονητή Δημήτρη Καρανδρέα ο οποίος μας ανέφερε ότι βγήκε από το νοσοκομείο και ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει κίνδυνος ανησυχίας.

Αναλυτικά ο ίδιος δήλωσε:

''Αρχικά ήθελα να πω ότι ευτυχώς είμαι καλά αποφεύγοντας τα χειρότερα. Τυχερός στην ατυχία μου το μαυρισμένο μάτι μου δεν κινδυνεύει και το μόνο που απέκτησα ήταν ένα ενθύμιο 7 ραμμάτων στο φρύδι. Η άνανδρη αυτή επίθεση ήταν η αφορμή να γραφτεί μια μαύρη σελίδα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ. Η βία είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν χωράει στο μπάσκετ και στον αθλητισμό. Το μεσημέρι της Κυριακής το βιώσαμε με το χειρότερο τρόπο και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν έχει θέση στα γήπεδα και θα πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Τον προπονητή πρέπει να τον σέβονται όλοι και να προστατεύεται από τους άπαντες. Το συγκεκριμένο γεγονός το καταδικάζω και πραγματικά νιώθω ντροπή και θλίψη. Εύχομαι να λιγοστεύσουν τα κρούσματα βίας τόσο στο μπάσκετ όσο και στον αθλητισμό γενικότερα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα την διοίκηση και τους παίκτες του Παναιγινιακού που ήταν από το πρώτο δευτερόλεπτο κοντά μου και τις ομάδες μαζί με τους προπονητές διαφόρων συλλόγων για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση τους».

Με τιμή

Προπονητής Παναιγινιακού Δημήτρης Καρανδρέας 

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως δεν ηταν άγνωστος για την ομαδα των Κυρίαρχων ο τύπος καθώς ολοι ήξεραν το ονομα του και τα εχει με αθλήτρια του συλλόγου τους με την οποία έφυγαν μαζι. Κανεις απο τους γηπεδούχους δεν εκανε τον κόπο να συγκρατήσει και να κρατήσει αυτόν τον τύπο στο γήπεδο μεχρι να ερθει η αστυνομία. Απο την σελιδα του στο Facebook συνεχίζει να προκαλεί. Η ανακοίνωση του συλλόγου ψυχρή και τυπική για εναν άνθρωπο που ανήκε στον σύλλογο τους μεχρι πέρυσι. Έπρεπε να είχαν παρει μέτρα προστασίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή