ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Οι αποφάσεις της ΕΣΚΑΝΑΣτις 28/11/2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ πραγματοποίησε τακτική συνεδρίαση στην οποία πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Αναλυτικά:
1Ο ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ 
Α.Ο.ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ.ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ- Α.Ο. Π. ΠΑΝΑΙΓΙΝΑΪΚΟΣ στις 30/10/2016
α) Απορρίπτει τυπικά και κατ΄ουσίαν την ένσταση του Σωματείου ΠΑΝΑΓΙΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.Π., επειδή δεν υποστηρίχθηκε βάση του αρ.54,παράγραφος 4αβ του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.
β) εισηγείται την επανάληψη του αγώνα από το χρονικό σημείο της διακοπής, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, βάση του αρ.46 παρ.1 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ. διότι για την διακοπή δεν προκύπτει υπαιτιότητα ουδενός εκ των δυο Σωματείων, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας. Επιπλέον κατά την επανάληψη του αγώνα και λόγω των διαμορφωμένων ειδικών συνθηκών, να υπάρχει μέριμνα για την παρουσία αστυνομικής δύναμης

2Ο ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ 
Α.Σ. ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ- Α.Ε. ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ της 4/11/2016
Αποδέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την ένσταση του Σωματείου ΑΙΞΩΝΗ, διότι δεν προκύπτει δόλος της Α΄ ομάδας και επιπλέον η εξέλιξη του αγώνα (λόγω του πολύ μικρού διαστήματος που δεν συμμετείχε «μικρός» και της μη αλλαγής του σκορ) δεν επηρεάστηκε ούτε κατ΄ ελάχιστον.

3Ο ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
Α.Σ. ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Ο.ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ της 18/11/2016
Ποινή 4 αγωνιστικών ημερών στον αθλητή ΜΑΡΙΝΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του Σωματείου Α.Ο.ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, βάση του αρ.65,παρ.1 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

4ο ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ- ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ Α.Π.Σ. της 4/11/2016
Ποινή ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ στον Ν.ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ προπονητή του Σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, βάση του αρ.83 παρ.1α του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

5ο ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ 
Α.Ο.ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ- ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ στις 20/11/2016
Επαναορισμός του αγώνα , λόγω μη προσέλευσης ιατρού, βάση της παρ.15 της συμπληρωματικής ειδικής προκήρυξης πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΝΑ.

6ο ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ
ΓΛΥΦΑΔΑ Ε.Σ. – ΑΙΞΩΝΗ ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ της 15/11/2016
Επανάληψη του αγώνα από το χρονικό σημείο της διακοπής, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, βάση του αρ.46 παρ.1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

7Ο ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ- ΑΛΙΜΟΣ ΑΛΦΑ στις 25/10/2016


Ποινή ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ στο Σωματείο ΑΛΦΑ ΑΛΙΜΟΥ, βάση του αρ.82 παρ.2Αα του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

1 σχόλιο:

  1. γελαει ο κοσμος με τις αποφασεις για το κυριαρχοι-αιγινα και ηλεκτρουπολη-αιξωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή