ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κρόνος Γέρακα ''κατασπάραξε'' τον Ιωνικό Ν.Φ., απόρθητο το κάστρο του Ποσειδών Ψυχικού, πολύτιμη ανάσα πήραν ΦΕΑ και Αγίοι Ανάργυροι (Α΄ ΕΣΚΑ)



Με αρχισκόρερς Τζωρτζόπουλο - Σιλιτζήρη τα Μελίσσια έδειξαν την ανωτερότητα τους απέναντι στον Σπόρτιγκ και παρέμειναν στο ρετιρέ της βαθμολογίας με τον Ηλυσιακό ο οποίος, έχοντας κορυφαίους τους Παπακωνσταντίνου - Χούμα - Αντωνόπουλο, επιβλήθηκε απέναντι στην Ηλιούπολη η οποία είχε διακριθέντες τους Κριεκούκη - Σπανό - Μαντά. Το επιθετικό κρεσέντο των Κολώκα - Πανταζή - Τριχιά χάρισε ένα μεγάλο διπλό στον Κρόνο Γέρακα ο οποίος υπερίσχυσε επί του Ιωνικού Ν. Φ. από τον οποίο ξεχώρισαν Πολυχρονόπουλος - Τσακίρης ενώ η τριάδα -φωτιά Κυριακόπουλο - Μούγιο - Ζαμπέτης οδήγησε το Αιγάλεω σε μια επαγγελματική νίκη απέναντι στο ΑΟΚ Χαλάνδρι το οποίο είχε τους Κονδύλη - Μορφονιό - Αθανασιάδη σε μεγάλη βραδιά. Με ηγέτη τον Βουρλίτη και ακολουθήσαντες Δελή - Δόξα - Χατζησταμάτη ο Ποσειδών Ψυχικού κράτησε απόρθητο το '' κάστρο'' του απέναντι στη Νέα Ιωνία η οποία πάλεψε μέχρι τέλους με μαέστρους τους Δεληγιάννη - Παγώνη - Θάνο - Λίτσιο ενώ οι Αγίοι Ανάργυροι έβαλαν φρένο στο νικηφόρο σερί του Κουκακίου παίρνοντας σπουδαίο διπλό - οξυγόνο. Με τον Τασιόπουλο σε μεγάλα κέφια και άξιους συμπαραστάτες του Ανδρουλάκη - Σπηλιωτόπουλο η ΦΕΑ έπιασε τον Ταύρο από τα ''κέρατα''κατακτώντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στον Αίολο ο οποίος αγωνίστηκε με νέο κόουτς στην τεχνική ηγεσία. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Αιγάλεω – ΑΟΚ Χαλάνδρι 84-82
Ιωνικός ΝΦ – Κρόνος Γέρ. 57-69
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ – Αίολος Tαύρος 63-51
Ηλυσιακός – Ηλιούπολη 76-60
Ποσειδών ΝΨ – Ν. Ιωνία 78-73
Σπόρτιγκ – Μελίσσια 46-62
Κουκάκι – Αγ. Ανάργυροι 55-68



Αιγάλεω 84
ΑΟΚ Χ. 82

Διαιτητές: Παυλόπουλος, Ορφανός, Αθανασόπουλος

Δεκάλεπτα: 23-18, 42-33, 65-57, 84-82.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μιχελιουδάκης): Κυριακόπουλος 23 (3), Καλλιγάς, Βαρθακοκοίλης 3 (1), Κακαβούλας, Οικονόμου, Μούγιος 19, Κουρής, Παπαϊωάννου 9 (1), Ζαμπέτης 15 (2), Κούτρας 13, Ντόμαλης, Λαμπρόπουλος 2.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Γιαννάκης): Κούτσιος, Ασπρούλιας, Βαλληνδράς 8, Φρίμας, Κoνδύλης 19 (4), Λουγιάκης 10, Οικονομόπουλος, Μορφονιός 15 (3), Αμπελάς 13, Ζένιου 2, Νικολόπουλος, Αθανασιάδης 15 (3).



Ιωνικός Ν.Φ 57
Κρόνος 69

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Αναστασίου, Φακώνας

Δεκάλεπτα: 19-13, 28-31, 47-49, 57-69.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Καρατζάς, Μπρούσαλης): Πολυχρονόπουλος 15 (2), Στασινός 3 (1), Τσακίρης 14 (1), Λιανδράκης 2, Τρικαλιώτης 3, Αρτουσένκο 4, Υφαντής, Μπάτσος 5, Μαρούλης, Ζήρος, Γιαννουλάκος 2, Αφαλίδης 9 (1).

ΚΡΟΝΟΣ (Κωλέτσης, Περιβολάρης): Κολώκας 20, Πανταζής 15 (3), Αποστόλου, Βασιλάκος 6, Καρακώστας 5, Τριχιάς 11 (1), Τσεκούρας, Λουφόπουλος, Αναγνωστόπουλος 3, Μακρυδάκης, Σταμέλος, Ασημένιος 9.





ΦΕΑ 63
Αίολος 51

Την δεύτερή της συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η ΦΕΑ. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου στο γήπεδό της του Αίολου Ταύρου με σκορ 63-51 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ και συνέχισε την ανοδική της πορεία.
Με μεγάλο μαέστρο τον Φανούρη Τασιόπουλο, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους με τρία τρίποντα και συμπαραστάτες τους πολύ καλούς Τόλη Σπηλιόπουλο (11π.) και Κώστα Ανδρουλάκη (12π), η ΦΕΑ πήρε το τέταρτο φετινό της ροζ φύλλο και μάλιστα σημείωσε την πρώτη της νίκη στην έδρα της έπειτα από σχεδόν δύο μήνες, όταν στις 10 Οκτωβρίου είχε κερδίσει τον ΠΑΟ Κουκακίου με σκορ 65-63.
Να σημειωθεί πως στην αποστολή της ΦΕΑ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο νεαρός φόργουορντ του εφηβικού τμήματος Γιάννης Φακίτσας (φωτό), ο οποίος ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και παρακολούθησε από τον πάγκο το ματς παρέα με τον συμπαίκτη του στο ίδιο τμήμα, τον Κωνσταντίνο Τσιώλη.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά, μπορεί να είχαν σαν πρώτα τους επιθετικά όπλα τους Γεωργίου (13π.) και Σχορτσιανίτη (10π.), αλλά δεν έφταναν για να πάρουν το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια κι έτσι έφυγαν με το κίτρινο φύλλο αγώνα, το οποίο ήταν και το τρίτο συνεχόμενο μετά από τις ήττες από ΠΑΟ Κουκακίου και Ηλυσιακό.
Δυνατά μπήκε στο ματς ο Αίολος και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Με έξι συνεχόμενους πόντους του Γεωργίου, οι Ταυριώτες προηγήθηκαν 12-6, αλλά χάρη στις επιθετικές πρωτοβουλίες του Χρήστου Λοΐζου κι ένα τρίποντο του Τόλη Σπηλιόπουλου η ΦΕΑ πέρασε μπροστά για πρώτη φορά ένα λεπτό πριν λήξει το πρώτο δεκάλεπτο (15-14).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Τασιόπουλος πήρε από το χέρι την ομάδα του και με διαδοχικούς του πόντους την έφερε μπροστά με +5 (27-22) πριν πετύχει καλάθι και φάουλ ο Σπηλιόπουλος για να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά (30-22).
Στην επανάληψη, χάρη στον Ανδρουλάκη η ΦΕΑ με ένα σερί 6-0 μετέτρεψε το 36-25 σε 42-25 με τους γηπεδούχους να παίζουν όμορφο μπάσκετ και να διατηρούν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων. Το τρίποντο του Καραθανασόπουλου λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου έκανε το 50-34 και στην επαναφορά, ο Γεωργίου από το ένα καλάθι στο άλλο βρήκε στόχο μέσα σε χειροκροτήματα από τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο.
Η διαφορά έφτασε στη μέγιστη τιμή της στο τέταρτο δεκάλεπτο (60-39) με δύο εύστοχες βολές του Τασιόπουλου, ο Αίολος με ένα σερί 8-0 μείωσε 60-47, αλλά μέχρι εκεί. Τα τελευταία λεπτά ήταν μια τυπική διαδικασία με τους γηπεδούχους να κάνουν μια συντήρηση δυνάμεων εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ήμασταν διαβασμένοι»
Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουν στη ΦΕΑ μετά τη νίκη επί του Αιόλου, η οποία συνάμα ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή επί του Κρόνου στον Γέρακα.
Τεχνική ηγεσία και παίκτες κρατούν χαμηλούς τόνους εν όψει της δύσκολης συνέχειας κι αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Ταύρου.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Θοδωρής Καλιώρας μοίρασε για ακόμη στους παίκτες του συγχαρητήρια όταν εκείνοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου για το καθιερωμένο “ΦΕΑ”. «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και βγήκαν στα συστήματά μας στην επίθεση, συνεχίζουμε δυνατά», τους είπε ο 45χρονος τεχνικός.
Από την πλευρά του ο Τόλης Σπηλιόπουλος, αρκέστηκε να πει: «Μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά ο προπονητής μας για αυτό το ματς. Μπήκαμε διαβασμένοι και μπορέσαμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να ανοίξει το σκορ». Όσο για τη συνέχεια, ο 28χρονος γκαρντ τόνισε: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εκτιμώ πως η διακοπή του πρωταθλήματος μετά το επόμενο ματς με τους Αγίους Αναργύρους θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για τη συνέχεια».
ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ προπονητή στάθηκε ο Αλέξανδρος Σχορτσιανίτης. Ο σέντερ του Αίολου, ωστόσο φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. «Θέλουμε να εμπεδώσουμε και να αφομοιώσουμε τα συστήματα του νέου μας προπονητή κι έτσι θα βρούμε τον ρυθμό μας», δήλωσε ο Σχορτσιανίτης και πρόσθεσε: «Μέσα από σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε».
ΜΕΤΑ το τέλος της αναμέτρησης, το μέλος της διοίκησης της ΦΕΑ Σπύρος Μπερδέσης κέρασε με γλυκά εδέσματα την ομάδα με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Πηγή: https://www.facebook.com/fea.nf.nx/posts/366122287065343

Διαιτητές: Μπίκας, Αντωνόπουλος, Σκουλαρίκης

Δεκάλεπτα: 17-14, 36-23, 50-37, 63-51.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καλιώρας): Σπανός, Καραθανασόπουλος 5 (1), Μαστρογιάννης, Σπηλιόπουλος 11 (1), Φακίτσας, Τασιόπουλος 22 (3), Κρητικός, Μπασέας 2, Λοΐζος 11, Δαρμογιάννης, Ανδρουλάκης 12, Τσιώλης.

ΑΙΟΛΟΣ (Τσίρος, Κλήμης): Παρδαβέλλας 2, Γεωργίου 13 (2), Κωστόπουλος, Ραδίτσας 7, Γερακίνης 7, Δάφνης, Μούργελας, Τζαγισβίλι 4, Κακομανώλης 4, Γεώργαρος, Σχορτσανίτης 10, Καραλευθέρης 4.


Σπόρτιγκ 46
Μελίσσια 62

Διαιτητές: Καλδίρης, Κάρδαρης, Κούλης

Δεκάλεπτα: 9-16, 17-28, 31-43, 46-62.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αρβανίτης, Ψυχουντάκης): Καπερώνης 8 (2), Σκάνδαλος 5, Σονίδης, Κούρτης 5 (1), Μπουγιούρης 5 (1), Γεωργακόπουλος 2, Τάσιος 8 (1), Καραμπάτος 7, Βισνιέβσκι 6.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος, Ψυχογιόπουλος): Τσέλιος 8 (2), Τζωρτζόπουλος 18 (3), Κυπαρίσης 6, Σιλιτζήρης 10, Κοντός 2, Τύρλας 2, Παρασκευόπουλος 5 (1), Δήμος 2, Καλογερόπουλος 9 (1), Ταμπάκης, Πανταζής, Κωτίδης.


Ηλυσιακός 76
Ηλιούπολη 60

Διαιτητές: Θεονάς, Ραχιώτης, Φραγκούλη

Δεκάλεπτα: 22-13, 44-24, 57-51, 76-60.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Θωμόπουλος, Τσικίνας): Μπαϊρακτάρης, Παπακωνσταντίνου 13 (4), Αρβανίτης 6 (2), Μελεούνης 9 (1), Τσιαμπάς, Βαρσάμος 4, Χούμας 13 (3), Αντωνόπουλος 11 (3), Σουρβατζής, Τρίχας 7 (1), Ζευκιλής 7 (1), Τσούπρος 6.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάνος, Λογαρούδης): Σπανός 13 (3), Φέρτης 1, Δενδρινός, Κούκουρας 3 (1), Τσιάκος 7 (1), Γιαλελής, Λιακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κονδύλης 9 (1), Μαντάς 11, Σμυρλής, Κριεκούκης 16 (5).



Ποσειδών ΝΨ 78
Ιωνία 73

Οσοι τυχεροι βρεθήκαμε στο κλειστο του Ψυχικου ,απολαυσαμε με κομμενη ανασα την συγκλονιστικοτερη τιτανομαχια του φετινου πρωταθληματος !!!!!!
Οι δυο εκπληκτικες ομαδαρες εδωσαν μια μοναδικη παρασταση επιπεδου Εθνικων Κατηγοριων......και κυριολεκτικα εγινε της ανατροπης το καγκελο!!!!

Ποσειδωνας......Χατζησταματης-Βουρλιτης-Δελης-Κανελλοπουλος-Δοξας
Νεα Ιωνια.........Θανος-Λαμπροπουλος-Παγωνης-Μαυριδης-Λιτσιος

Το παιχνιδι ειχε πολύ ωραιο ρυθμο από το ξεκίνημα και τα πρωτα λεπτα κυλησαν αμφιρροπα(9-11) με τους Θανο-Λιτσιο να ξεκινανε δυνατα για την Ιωνια,ενω από τους γηπεδούχους εντυπωσιακος ηταν ο Δελης που εκτος από σκορ ειχε ηδη 2 μπλοκ στην πρωτη περιοδο.

Από τα μεσα της α περιοδου ο Ποσειδωνας πατησε το γκαζι,με την κλειστη αμυνα της Ιωνιας να του δινει το σουτ και αυτος να το εκμεταλλευεται σουταρωντας με υψηλα ποσοσστα σε ολο το 1ο ημιχρονο.
Με τον Χατζησταματη εγκεφαλο και τους Δελη-Βουρλιτη 'on fire' οι γηπεδούχοι ξεφυγαν αρχικα....23-15.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με διδυμο γκαρντ Δεληγιαννη-Καραθανασοπουλο και τον πρωτο να κανει εκπληκτικη εμφανιση.
Το τριποντο του αρχηγου Ιγγλεζου μειωσε 34-30 και ο Ζηβας απαντησε με την επιστροφη στα παρκε του Αλεξη Στεργιακη!!!
Σαν να μην περασε μια μερα,ο ταλαντουχος νεαρος γκαρντ με ένα αστραπαιαιο ντραιβ και 3ποντο,ανεβασε την διαφορα για πρωτη φορα σε διψηφια επίπεδα....40-30.
Η πιεση σε ολο το γηπεδο βραχυκυκλωσε την Ιωνια που εδειξε θολωμενη ακομα και στις βολες(Θανος 0/4!!!).
Ο Βουρλιτης συνεχισε να σκοραρει οικονομικα και ο Ποσειδωνας προηγηθηκε μεχρι το 47-33!

Αλλαγη του σκηνικου στο 2ο ημιχρονο,με την Ιωνια να μπαινει με το μαχαιρι στα δοντια και να επικρατει ολοκληρωτικα στην 3η περιοδο.
Το τριποντο του Κανελλοπουλου εγραψε το 55 -51 και εκτοτε οι γηπεδούχοι εχασαν το δρομο για το καλαθι απέναντι στην αμυνα ζωνης του Δαμιανιδη.
Η παραλληλη συμμετοχη Θανου-Δεληγιαννη και το ανεβασμα της αποδοσης του Παγωνη,εφεραν σαν αποτέλεσμα το ροκανισμα της διαφορας.
Λιτσιος-Μαυριδης συνεχισαν να δινουν λυσεις και οι Ιωνες περασαν για ρωτη φορα μπροστα 55-56 με 2 βολες του Καραθανασοπουλου.
Συνολικο σερι δηλαδή 0-15!!!!!!

Παλικαρισιο γκολ-φαουλ του Δοξα μετα από δικο του επιθετικο ριμπάουντ και ανασα για τον Ποσειδωνα.....58-56.
Οι φιλοξενούμενοι όμως ηταν φανερο ότι ειχαν το μομεντουμ και ένα μεγαλο 3ποντο του Δεληγιαννη,αλλα και ένα παραλιγο του Μαυριδη επανεφεραν τηνν πρωτοπορια με το κλεισιμο της γ περιοδου....58-61.

Στην τελευταια περιοδο οι δυο ομαδες πληγωθηκαν με τις αποβολες με 5 φαουλ των Θανου-Κανελλοπουλου.
Η Ιωνια κρατησε μεχρι το 33' την πρωτοπορια(58-65) και εκει ξεκινησε η αντεπιθεση του Ποσειδωνα,με εναυσμα ένα μεγαλο 3ποντο του Χατζησταματη(61-65).

Το ματς ηταν στην κοψη του ξυραφιού και επεφταν κορμια!!!!!
Λιγο πριν το 38' ο Γιωργος Δελης με τριποντο αλα Ρουντι,εφερε τον Ποσειδωνα σε αποσταση αναπνοης.....66-67!!!!
Ένα λεπτο πριν τη ληξη και με το σκορ 69-68,ο εκπληκτικος Δεληγιάννης με 3ποντο-μπαζερ από τα 8 περιπου μετρα εδωσε προβαδισμα στην Ιωνια.....69-71!!!!

Σε αυτό το σημειο μιλησε ο Man Of The Match Hλιας Βουρλιτης,ο οποιος με 2 τριποντες βομβες από την ιδια γωνια στα 55' και στα 22'' ελευθερωσε από τα σχοινια τον Ποσειδωνα και τον οδηγησε σε μια τεραστια νικη.....75-71!!!!!
Δεληγιάννης-Βεκρης αστοχησαν ενδιάμεσα σε σουτ τριων ποντων και στα 17'' ο Χατζησταματης με 2 βολες εγραψε το 77-71.

Αυτόματα mvp o Βουρλιτης στην καλυτερη του εμφανιση με την φανελλα του Ποσειδωνα!!
Πολύ μεγαλο παιχνιδι από Δελη-Χατζησταματη και καθοριστικες αμυνες ο Ζαρμακουπης.

Κορυφαιος της Ιωνιας ο Γιωργος Δεληγιάννης,επισης στην καλυτερη φετινη του εμφανιση!!
Πολύ καλοι Λιτσιος-Μαυριδης,ανεβηκε στο 2ο ημιχρονο ο Παγώνης.

Συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες για ένα απίστευτα συναρπαστικο παιχνιδι που μας χαρισαν.

Πηγή: gspara

Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Γιακείμη, Μαρτινάκος


Δεκάλεπτα: 26-20, 50-37, 58-61, 78-73.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζήβας): Ζαρμακούπης 2, Γιάνναρης 3 (1), Μαλτέζος, Ματζιώρης, Δουρουντούς, Τζελέπης 3 (1), Χατζησταμάτης 8 (1), Δελής 13 (3), Κανελλόπουλος 9 (1), Δόξας 13, Βουρλίτης 22 (5), Στεργιάκης 5 (1).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δαμιανίδης, Μπάκας): Παγώνης 13 (1), Καραθανασόπουλος 4, Θάνος 13 (1), Βεκρής 1, Στράγκας, Μαυρίδης 6, Ιγγλέζος 3 (1), Λίτσιος 12 (1), Δήμας, Καλασούντας, Λαμπρόπουλος 1, Δεληγιάννης 20 (4).



Κουκάκι 55
Αγ. Ανάργυροι 68

Διαιτητές: Μπούκας, Κονταράτος, Πηλοΐδης

Δεκάλεπτα: 3-20, 24-35, 44-55, 55-68.

ΚΟΥΚΑΚΙ (Μπουζούλας): Κωστελέτος 3, Καμπέρης 10, Σιδερής 5 (1), Δολιανίτης 6 (1), Κατεβάτης, Μαυρομμάτης 7, Κοσμάς 3, Βλουτής 2, Ανδρεάτος, Σιδερίδης, Μοσχονάς 9, Κατσικάκης 10.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Σουρμελής, Μακρυδάκης): Μωραΐτης 11 (2), Γκινούτσης 5, Χαραλάμπους 11 (1), Σφακιανάκης, Γούνης 8 (1), Παπαδόπουλος 10 (1), Ζήκας, Τζαμουράνης, Λαγός, Παππάς 7, Βουλγαράκης 4, Σιδέρης 12 (2).


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣΒΑΘΑΓΩΝΝΗΜΑΒΕΠΙΘΑΜΥΝΔΙΑΦΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ21111010082266515700,000
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ21111010082167314800,000
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ181174007627125051,088
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ18117400798791741,030
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ181174007286973131,027
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ181174007627382430,887
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ17116500744741301,000
ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.15114700720789-6941,032
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ15114700702702031,110
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ15114700680726-4620,874
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ14113800693770-7721,070
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ14113800716767-5121,052
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ14113800673744-7120,942
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 200613112900663769-10601,000
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΜΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟΟΜΑΔΑ 1ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
ΔΕ12/12/201620:30ΑΙΓΑΛΕΩΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ0 - 0
ΔΕ12/12/201620:45ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ0 - 0
ΔΕ12/12/201621:15Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΛ.ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 20060 - 0
ΔΕ12/12/201621:30ΙΛΙΣΣΙΩΝΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ0 - 0
ΔΕ12/12/201621:30ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΛ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ0 - 0
ΔΕ12/12/201621:45ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ0 - 0
ΔΕ12/12/201621:45ΡΟΥΦ ΚΛ.ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ0 - 0

3 σχόλια:

  1. Αιγάλεω ψυχάρα,ομαδάρα,μέσα στο σίτυ όλοι θα προσκυνήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίδυμο με τρείς!!! δεν γίνεται,θα μας τρελλάνεις με τα Ελληνικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα έχεις δίκιο αλλά όταν έχεις να γράψεις για τρία πρωταθλήματα συγχρόνως και ειδικά βράδυ μετά από μια φορτωμένη μέρα δικαιούμαι και εγώ ένα μικρό λαθάκι.Να σαι καλά πάντως για την επισήμανση και διορθώθηκε αμέσως.Σε ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή