ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Κυριάρχησαν τα Μελίσσια, στάση στη Νέα Ιωνία ο Ιωνικός Ν. Φ., ονειρικό διπλό το Κουκάκι (Α΄ ΕΣΚΑ)


Με one man show τον ''μπομπέρ'' Τζιωρτζόπουλο και Σιλιτζήρη - Τύρλα - Καλογερόπουλο με διψήφιο αριθμό πόντων τα Μελίσσια έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στο Αιγάλεω το οποίο είχε σε καλή βραδιά Κυριακόπουλο - Κούτρα - Λαμπρόπουλο και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Με Αντωνόπουλο on fire από την γραμμή των 6.75 και καλό επιθετικό δίδυμο Τρίχα - Παπακωνσταντίνου ο Ηλυσιακός, έχοντας ένα ματς λιγότερο, επικράτησε εκτός έδρας επί των Αγίων Αναργύρων ενώ η Νέα Ιωνία, με ηγέτες Παγώνη - Θάνο - Μαυρίδη, έβαλε ''τρικλοποδιά'' στον Ιωνικό Ν. Φ ο οποίος πάλεψε όσο μπορούσε με διασωθέντες Τσακίρη - Πολυχρονόπουλο. Δια χειρός Βουρλίτη - Χατζησταμάτη ο Ποσειδών πέρασε αλώβητος από τον ΑΟΚ Χαλάνδρι ενώ η Ηλιούπολη πήρε επαγγελματική νίκη απέναντι στον Σπόρτιγκ έχοντας σε καλή βραδιά τους Μαντά - Λιακόπουλο - Κούκουρα. Με περιφερειακό σούπερ δίδυμο Μαυρομάτη - Κωστελέτο το Κουκάκι συνεχίζει να ανεβάζει στροφές πανηγυρίζοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του παίρνοντας μεγάλο διπλό απέναντι στον Αίολο Ταύρου ενώ η πολύ καλή επιθετική τριάδα Τασιόπουλος - Καραθανασούλας - Κρητικός οδήγησε την ΦΕΑ σε μια πολύτιμη και ψυχολογική επικράτηση απέναντι στον Κρόνο Γέρακα βάζοντας έτσι φρένο στο αρνητικό σερί της. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγ.:

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 86-71

ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ - ΚΟΥΚΑΚΙ  44-60

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ   69-59

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.  63-75

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.  79-70

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ   50-65

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ   54-58


Οι σκόρερς

Αίολος 44
Κουκάκι 60

Μια 4η περιοδος(18-4) βγαλμενη από την περσινη σεζον για την Κουκακαρα και ένα καυτο περιφερειακο διδυμο(Κωστελετος-Μαυρομματης) να μας φερνει στην μνημη το αντιστοιχο και πολυαγαπημενο Τσελιου-Νατσο!!!!!
Η ζωνη προσαρμογης του Μπουζουλα σε αυτό το διαστημα,εκρυψε το καλαθι από τους γηπεδούχους και με σταθεροτερο σχημα στο παρκε εφτασε καθαρα και δικαια στο πολυτιμο 4/4.

Αιολος......Γερακινης-Γεωργιου-Ραδιτσας-Παρδαβελας-Σχορτσιανιτης
Κουκακι......Κωστελετος-Μαυρομματης-Κοσμας-Μοσχονας-Ανδρεατος

Πλαδαρο ξεκίνημα από τον Αιολο σε ένα σχεδόν αδειο γηπεδο,σε αντιθεση με το Κουκακι που ηταν πιο συγκεντρωμενο και με τριποντα των Κοσμα-Μαυρομματη πηρε κεφαλι...0-8.
Η εισοδος του Καραλευθερη αντι του νευρικου Γερακινη και τα λαθη του Κουκακιου,ισορροπησαν την κατασταση και οι γηπεδούχοι προσπερασαν 17-16 με 3ποντο του Παρδαβελα στο ξεκίνημα της β περιοδου.

Παλικαρισιο γκολ-φαουλ του Βλουτη για το 17-19 και στην συνεχεια οι 2 ομαδες πηγαν αγκαλιασμένες μεχρι την αναπαυλα.
Derby στην γ περιοδο με τον Αιολο να προηγείται 30-25,το Κουκακι να απανταει 34-38 και τελικα ο Δολιανιτης με αριστερο ντραιβ εκμεταλευτηκε την ανισορροπια στην αμυνα των γηπεδούχων και εβαλε,σχεδον με την κορνα, μπροστα το Κουκακι(40-42).....οριστικα και αμετάκλητα.

Ο Παρδαβελας μειωσε 42-44 στο ξεκίνημα της δ περιοδου και αυτος ηταν ο τελευταίος σφυγμος των γηπεδούχων.
Με αφετηρια την αμυνα προσαρμογης και πιο σφιχτο ροτεισον,οι φιλοξενούμενοι ετρεξαν σερι 14-1(58-43) και καθαρισαν.

Το mvp θα το δωσω στον Μαυρομματη γιατι εκτος από σκορ, επαιξε πολύ καλες αμυνες πανω στον Γεωργιου.
Από κοντα ο Κωστελετος,που σκοραρε-οργανωσε και ξεκουρασε σε καποιες αμυνες τον Μαυρομματη.
Παλικαρια οι Ανδρεατος-Κατσικακης καταφεραν να σπρωξουν και να εξουδετερωσουν τον Σχορτσιανιτη.Ο Ανδρεατος βοηθησε πολύ και επιθετικα με τα επικα του στεπ-μπακ,βγαλμενα από τον μαγικο κοσμο του Λαρι Μπερντ smile.gif !!!!!
Απολυτα καθοριστικος ο φαντάρος Δολιανιτης στην δ περιοδο,ηταν ο πρωτος που εβαλε το ποδι στο γκαζι σε αυτό το διαστημα.
Ανεβασε την αποδοση του στο 2ο ημιχρονο ο Μοσχονάς.
Εκπληκτικη ευστοχια στις ελευθερες βολες για τους ψυχραιμους νικητες.

Ο Αιολος μετα από αυτή την καταδικστικη ηττα πρεπει να ετοιμαζει τα σχεδια του για τη επομενη σεζον.
Καραλευθέρης-Ραδιτσας πρσπαθησαν περισσοτερο αποψε,ενω απογοητευσε ο Γερακινης.

Πηγή: gspara

Διαιτητές: Τσαχάκης, Σπυρόπουλος, Γκανής

Δεκάλεπτα: 14-16, 28-25, 40-42, 44-60.

ΑΙΟΛΟΣ (Τσίρος, Κλήμης): Παρδαβέλλας 8 (1), Γεωργίου 3, Γιαννιώτης, Ραδίτσας 11, Γερακίνης 3, Δάφνης, Μούργελας, Χίνης, Τζαγισβίλι, Κακομανώλης, Σχορτσανίτης 10 (1), Καραλευθέρης 9 (1).

ΚΟΥΚΑΚΙ (Μπουζούλας): Κωστελέτος 15, Καμπέρης, Σιδερής, Δολιανίτης 4, Ελαστάι, Μαυρομμάτης 16 (2), Κοσμάς, Βερβίτας 4, Ανδρεάτος 10, Σιδερίδης, Μοσχονάς 10, Κατσικάκης 1.

Κρόνος Γέρακα 63
ΦΕΑ 75

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του (3 Δεκεμβρίου), ο Γιάννης Κρητικός φρόντισε να …κεράσει τεχνική ηγεσία, συμπαίκτες και τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Γέρακα, όταν με την εμφάνιση που πραγματοποίησε και τους 12 πόντους που πέτυχε κατάφερε να δώσει τη νίκη στη ΦΕΑ με σκορ 75-63 απέναντι στον Κρόνο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ.
Στη «γιορτή» όμως αυτή δεν ήταν μόνος. Συμπαραστάτες του νεαρού γκαρντ ήταν οι Φανούρης Τασιόπουλος, Θάνος Καραθανασόπουλος, Κώστας Αρχοντούλης, οι οποίοι με τους 23, 15 και 11 πόντους αντίστοιχα οδήγησαν την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στην πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για τη φετινή σεζόν και την κατάκτηση του τρίτου ροζ φύλλου αγώνα.
Εξίσου πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Γιώργος Δαρμογιάννης, Κώστας Μπασέας και ο εορτάζων Νίκος Σπανός με τον τελευταίο παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με το θερμόμετρο να δείχνει 39 όταν η μπάλα «έκαιγε» και η διαφορά είχε φτάσει στους 3 (38-41) δεν δίστασε να σηκωθεί για τρεις πόντους και να ευστοχήσει από την γωνία των 6μ.75εκ.
Οι παίκτες του Θοδωρή Καλιώρα ξεκίνησαν δυνατά και παρά τα τρία φάουλ που χρεώθηκε από νωρίς ο Χρήστος Λοΐζος δεν πτοήθηκαν και με πρωτεργάτη τον Καραθανασόπουλο που ευστοχούσε από την περιφέρεια προηγήθηκαν 12-22 πριν λήξει το πρώτο δεκάλεπτο.
Στη δεύτερη περίοδο ήταν η σειρά του Ανδρουλάκη να λάβει δράση και εκμεταλλευόμενος την αστοχία των αντιπάλων του έφερε τη ΦΕΑ ξανά στο +10 (20-30). Οι γηπεδούχοι ωστόσο μείωσαν στους 3 με το τέλος του ημιχρόνου (27-30).
Παρά τα τέσσερα φάουλ των Λοΐζου και Ανδρουλάκη (παρότι δεν ήταν στη φάση όταν το χρεώθηκε) τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, οι Κρητικός και Τασιόπουλος με περίσσιο πάθος και παίζοντας όμορφο μπάσκετ με ωραίες συνεργασίες πήραν την ομάδα τους από το χέρι και την έφεραν μπροστά με +12 (40-52).
Η τελευταία περίοδος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια τυπική διαδικασία για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απλά διατηρούσαν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων μέχρι να ακουστεί η κόρνα της γραμματείας.


Διαιτητές: Μάνος, Πόντας, Καλογριάς

Δεκάλεπτα: 17-22, 27-30, 42-52, 63-75.

ΚΡΟΝΟΣ (Κωλέτσης): Κολώκας 17 (2), Πανταζής 2, Αποστόλου 7, Βασιλάκος, Καρακώστας 2, Τριχιάς 9 (1), Λουφόπουλος 2, Τσεκούρας, Αναγνωστόπουλος, Μακρυδάκης, Σταμέλος 5 (1), Ασημένιος 19.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καλιώρας, Καρακατσάνης): Σπανός 3 (1), Καραθανασόπουλος 15 (3), Μαστρογιάννης, Σπηλιόπουλος 2, Τσιώλης, Τασιόπουλος 23 (3), Κρητικός 12, Μπασέας 5, Λοΐζος 4, Δαρμογιάννης, Ανδρουλάκης 11, Καρβέλης.


Ηλιούπολη 69
Σπόρτιγκ 59

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Γιακείμη, Μελισσάρης

Δεκάλεπτα: 16-13, 32-17, 47-38, 69-59.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάνος, Λογαρούδης): Σπανός 6, Φέρτης, Πλακουράκης, Κούκουρας 13 (2), Τσιάκος 7, Γιαλελής, Λιακόπουλος 19 (3), Σωτηρόπουλος, Κονδύλης, Μαντάς 21, Σμυρλής, Κριεκούκης 3 (1).

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αρβανίτης, Ψυχουντάκης): Καπερώνης 3 (1), Σκάνδαλος 13, Κοιλάκος, Σονίδης 9 (1), Κούρτης 5 (1), Μπουγιούρης 3 (1), Γεωργακόπουλος 8 (2), Τάσιος 9 (1), Αργυρίδης 2, Καραμπάτος 7 (1), Καλογήρου, Βισνιέβσκι.



Μελίσσια   86
Αιγάλεω    71

Για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' ΕΣΚΑ, η ανδρική μας ομάδα κατέκτησε μία ακόμα σημαντική νίκη επικρατώντας εντός έδρας με 86-71 του Αιγάλεω, σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, έχοντας 9 νίκες σε 10 αγώνες. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμούν με 17 βαθμούς ο Ηλυσιακός, ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο, η Νέα Ιωνία και ο Ιωνικός ΝΦ. Στην πέμπτη θέση που οδηγεί στα playoffs ανόδου, ισοβαθμούν με 16 βαθμούς ο Ποσειδών ΝΨ, το Αιγάλεω και η Ηλιούπολη.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Γιώργος Τζωρτζόπουλος με 26 πόντους (5/5 τρίποντα, 4/5 δίποντα και 3/4 βολές) και ο Νίκος Σιλιτζήρης τον ακολούθησε με 14 (1 τρίποντο), ενώ για το Αιγάλεω ξεχώρισαν οι Κυριακόπουλος με 18 πόντους (1 τρίποντο), Μούγιος με 11 και Κούτρας με 11 (1 τρίποντο).

Ο αγώνας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και το αποτέλεσμα στο τέλος της πρώτης περιόδου να είναι 18-18. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας πάτησε το... γκάζι και με αιχμή του δόρατος τον Τζωρτζόπουλο, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους σε αυτό το διάστημα, έφτασε γρήγορα το προβάδισμα σε διψήφιο νούμερο σημειώνοντας το 34-24 στο 15'. Στο σημείο αυτό, αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα για τους φιλοξενούμενους ο Βαθρακοκοίλης και το Αιγάλεω γύρισε την άμυνα σε ζώνη, μειώνοντας προσωρινά με τον Κυριακόπουλο να κάνει το 39-32. Με πέντε συνεχόμενους πόντους, ο Τζωρτζόπουλος έφερε και πάλι τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους και το ημίχρονο έληξε με την ομάδα μας να προηγείται 44-32.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ομάδα μας να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα και να μην επιτρέπει στους αντιπάλους να μειώσουν κάτω από τους 10 πόντους. Το σκόρ στο 24' ήταν 49-38, στο 27' 54-44 και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με την ομάδα μας να προηγείται με 59-49.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ κατά διαστήματα, άνοιξε τη διαφορά η οποία έφτασε στους 25 πόντους στο 36' με τον Τζωρτζόπουλο να σημείωνει με ένα ακόμα τρίποντο το 79-54. Το Αιγάλεω προσπάθησε να αντιδράσει, καταφέρνοντας μόνο να μειώσει τη διαφορά με τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 86-71.

Πηγή: www.melissiabc.gr

Διαιτητές: Παπαθανασίου, Χρηστίδης, Αργυρούδης

Δεκάλεπτα: 18-18, 44-32, 59-49, 86-71.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος, Ψυχογιόπουλος): Τσέλιος 7 (1), Τζωρτζόπουλος 26 (5), Κυπαρίσης 7, Σιλιτζήρης 14 (1), Κοντός 6, Τύρλας 12 (1), Παρασκευόπουλος, Δήμος 2, Καλογερόπουλος 12 (1), Πανταζής.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Tσακίρης, Καραμπελιάς): Κυριακόπουλος 18 (1), Καλλιγάς, Βαρθακοκοίλης 7 (1), Κακαβούλας 3 (1), Οικονόμου, Μούγιος 11, Κουρής, Παπαϊωάννου 7, Ζαμπέτης 4, Κούτρας 11 (1), Λαμπρόπουλος 10 (3).


Αγ. Ανάργ. 50
Ηλυσιακός 65

Διαιτητές: Στρέμπας, Πολυχρόνης, Φλώρος

Δεκάλεπτα: 16-17, 27-32, 38-44, 50-65.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Σουρμελής, Μακρυδάκης): Μωραΐτης 17 (1), Γκινούτσης 8 (1), Χαραλάμπους 7, Σφακιανάκης, Γούνης 2, Παπαδόπουλος 14, Τζαμουράνης, Παππάς, Χασάπης, Βουλγαράκης 2, Σιδερής.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Θωμόπουλος, Τσικίνας): Παπακωνσταντίνου 10, Μελεούνης 3, Τσιαμπάς, Βαρσάμος 6, Χούμας 5 (1), Αντωνόπουλος 21 (7), Σουρβατζής, Φράγκος, Τρίχας 12, Ζευκιλής 2, Μαρουφίδης, Τσούπρος 6.


Ιωνία 79
Ιωνικός 70

Μεγάλη νίκη της Νέας Ιωνίας και μάλιστα πιο εύκολα απ΄οτι δείχνει το σκορ. Ο Ιωνικός δεν απείλησε σε καμία στιγμή του αγώνα και η διαφορά ήταν συνεχώς γύρω στους 10 με 12 πόντους... Άμυνα για σεμινάριο επάνω στα ατου του Ιωνικού και μην ξεγελιέστε από τους 22 πόντους του Τσακίρη, οι περισσότεροι ήταν στο τέλος... Όπως την προηγούμενη εβδομάδα που εξαφανίστηκε ο Τασιόπουλος, έτσι και σήμερα εξαφανίστηκε ο Τρικαλιώτης... 
Κόντρα λοιπόν στις Κασσάνδρες που ακόμα επιμένουν οτι η Ιωνία δεν μπορεί να χτυπήσει τις πρώτες ομάδες, οι παίκτες με φοβερό πάθος, άμυνα για σεμινάριο και καθοδήγηση εκπληκτική από τον πάγκο υπέταξαν το ιστορικό σωματείο του Ιωνικού... 
Τρομερή εμφάνιση Θάνου, ο οποίος ήταν πολύ μυαλωμένος και έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και εκπληκτικός ένας παίκτης που αποτελεί κόσμημα για την κατηγορία ο Φαίδωνας ο Παγώνης....

Πηγή: Kingbasket

Διαιτητές: Μπίκας, Καλογερόπουλος, Φραγκούλη

Δεκάλεπτα: 16-15, 39-27, 54-43, 79-70.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δαμιανίδης, Μπάκας): Παγώνης 24 (2), Καραθανασόπουλος, Θάνος 17 (2), Βεκρής, Στραγκάς 4, Μαυρίδης 15 (1), Ιγγλέζος 6 (2), Λίτσιος 5, Δήμας 4, Μανωλάκος, Λαμπρόπουλος 2, Δεληγιάννης 2.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Καρατζάς, Μπρούσαλης): Πολυχρονόπουλος 16 (2), Στασινός, Τσακίρης 22 (3), Λιανδράκης, Τρικαλιώτης 8, Αρτουσένκο 7 (1), Υφαντής 3, Μπάτσος 2, Μαρούλης 5, Ζήρος 4, Γιαννουλάκος 2, Αφαλίδης 1.



ΑΟΚ Χ. 54
Ποσειδών 58

Διαιτητές: Καραβίτης, Παπαφωτίου, Βελέντζας

Δεκάλεπτα: 12-12, 29-17, 40-37, 54-58.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Γιαννάκης, Γιαννακάκης): Αρσενίδης 3 (1), Ασπρούλιας 6, Βαλληνδράς 7 (1), Φρίμας 5 (1), Κoνδύλης 6 (2), Λουγιάκης 11, Οικονομόπουλος 2, Μορφονιός 1, Αμπελάς 5 (1), Ζένιου, Νικολόπουλος, Αθανασιάδης 8 (2).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζήβας): Γιάνναρης, Μαλτέζος, Ματζιώρης 2, Δουρουντούς 7, Τζελέπης 3 (1), Χατζησταμάτης 16 (3), Δελής 2, Κανελλόπουλος 10 (1), Δόξας, Βουρλίτης 18 (1), Γιανναλέτσος, Στεργιάκης.


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣΒΑΘΑΓΩΝΝΗΜΑΒΕΠΙΘΑΜΥΝΔΙΑΦΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ1910910075962713201,000
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ179810067955312631,222
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ171073007056693630,972
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ171073006556193630,856
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ161064006846394531,176
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ16106400714709530,888
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ161064006846651930,964
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ141046006566401621,258
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ14104600625658-3310,795
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ13103700611686-7521,161
ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.13103700657738-8110,861
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ12102800647710-6321,052
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ12102800605689-8410,951
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 20061192700560639-7901,000

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟΟΜΑΔΑ 1ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
ΔΕ12/12/201620:30ΑΙΓΑΛΕΩΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ0 - 0
ΔΕ12/12/201620:45ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ0 - 0
ΔΕ12/12/201621:15Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΛ.ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 20060 - 0
ΔΕ12/12/201621:30ΙΛΙΣΣΙΩΝΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ0 - 0
ΔΕ12/12/201621:30ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΛ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ0 - 0
ΔΕ12/12/201621:45ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ0 - 0
ΔΕ12/12/201621:45ΡΟΥΦ ΚΛ.ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ0 - 0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου