ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΚ Έσπερος - Πέρα (Sportshero video)(Α΄ Ανδρών)


Παρακολουθήστε σε μαγνητοσκόπηση το ντέρμπι της 15ης αγ. της Α΄ Ανδρών ΠΟΚ Έσπερος - Πέρα όπου νικητής αναδείχτηκε το Πέρα στην παράταση. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα



4 σχόλια:

  1. Πραγματικα πολυ ωραιο παιχνιδι!
    Η διατησια μοιρασμενη. Η ξανθια σφυριζε 100% Εσπερο, ο κοντος 100% ΠΕΡΑ και ο Μπικας εφτιαχνε τα ζύγια!
    Το φαουλ στον Φωτοπουλο πριν το τριποντο του Εσπερου, κλασσικο μαιμου-φαουλ, απ'αυτα που επαιρνε και
    περσι με τον Πορφυρα, γιάυτο κανει και την διαφορά!
    Καλη τυχη στον Εσπερο στην Γ'Εθνικη- θα την χρειαστει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η ξανθιά (Γιακείμη) σφύριζε 100% ΕΣΠΕΡΟ και ο κοντός (Ψαριανός) 100% ΠΕΡΑ, τότε η διαιτησία ΔΕΝ ήταν μοιρασμένη, γιατί η Γιακείμη σφύριξε τρεις φορές σε αμφισβητούμενες φάσεις και ο Ψαριανός σε όλες τις υπόλοιπες.

      Φυσικά στα φαλτσοσφυρίγματα του Ψαριανού περιλαμβάνεται και το υποτιθέμενο επιθετικό φάουλ του Πρόγκα επί του «βουτηχτή» στη συγκεκριμένη φάση Φωτόπουλου, σφύριγμα με το οποίο ο Ψαριανός ακύρωσε το καθαρό τρίποντο του Χατζηκίδη και στέρησε τη νίκη από τον ΕΣΠΕΡΟ 22'' πριν από το τέλος του κανονικού αγώνα.

      Είδα τη φάση πολλές φορές στο βίντεο (1:11:55 έως 1:11:57). Δείτε την κι εσείς. Αν ο Πρόγκας (με τους αγκώνες προτεταμένους) κάνει φάουλ σπρώχνοντας τον Φωτόπουλο, τότε ο Φωτόπουλος πρέπει να πέσει στην κατεύθυνση της ώθησης, δηλαδή προς την κατεύθυνση του θεατή του βίντεο. Αντιθέτως, ο Φωτόπουλος «βουτάει» προς τα αριστερά, προς την κατεύθυνση της γραμματείας.

      Διαγραφή
  2. http://picpaste.com/Screenshot_2-zJmcg8YP.png

    Αν αυτο δεν ειναι επιθετικο φαουλ,τοτε καποιοι δεν ξερετε τι παρακολουθειτε.το σωμα του Προγκα δινει την απαντηση για το αν ειναι επιθετικο,που φυσικα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε,

      Παραπέμπεις σε μια στατική εικόνα (http://picpaste.com/Screenshot_2-zJmcg8YP.png, παρμένη από το βίντεο με screen capture), όπου η μπάλα έχει ήδη φτάσει από τον Καραγιαννίδη στον Χατζηκίδη, δέκατα του δευτερολέπτου πριν σηκωθεί ο τελευταίος και σκοράρει με τρίποντο (το χρονόμετρο κάτω δεξιά δείχνει 23 δεύτερα πριν το τέλος, ενώ το παιχνίδι, μετά το μαϊμού-φάουλ που καταλογίστηκε και το τάιμ άουτ που ακολούθησε, ξανάρχισε από τα 22 δεύτερα).

      Γράφεις ότι από τη στάση του σώματος του Πρόγκα προκύπτει ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ.

      Μάλιστα ισχυρίζεσαι, ότι αν αυτό δεν είναι επιθετικό φάουλ, τότε εμείς ΔΕΝ καταλαβαίνουμε ΤΙ βλέπουμε.

      Εσύ που καταλαβαίνεις ΤΙ βλέπεις, ΤΙ εννοείς;

      Μήπως ότι ο Πρόγκας εμποδίζει αντικανονικά τον Φωτόπουλο να σπεύσει και να μαρκάρει το σουτ του Χατζηκίδη;

      Ισχυρίζεσαι δηλαδή, ότι ο Θέμης ξεκίνησε να καλύψει τα τρία μέτρα απόσταση και εμποδίστηκε αντικανονικά;

      Όχι φίλε. Ο Φωτόπουλος ήξερε ότι δεν προλάβαινε να μαρκάρει και γι’ αυτό προτίμησε να «βουτήξει» και να πάρει το «μαϊμού» φάουλ. Μάλιστα ο παίκτης που θα σούταρε (και θα σκοράριζε) ήταν ο δικός του παίκτης (Χατζηκίδης), τον οποίο 2 δευτερόλεπτα νωρίτερα (όπως φαίνεται στο βίντεο) αφήνει ξεμαρκάριστο στη γωνία και κλείνει για να μαρκάρει τον Πρόγκα.

      Μάλλον σου διέφυγε ότι στα επόμενα καρρέ του βίντεο, αμέσως μετά τη φωτογραφία που δημοσιεύεις, τόσο ο Μπίκας (ένα μέτρο από τη φάση), όσο και η Γιακείμη (με πλήρη εικόνα από μπροστά), σηκώνουν τα χέρια και δείχνουν τρίποντο. Εκτός αν εννοείς, ότι ΟΥΤΕ εκείνοι καταλαβαίνουν ΤΙ βλέπουν.

      Επιθετικό φάουλ ανακάλυψε μόνο ο τρίτος διαιτητής (Ψαριανός), εκείνος δηλαδή που βρισκόταν πιο μακρυά από τη φάση.

      Φίλε, μήπως τελικά είσαι ο Ψαριανός αυτοπροσώπως;

      Διαγραφή