ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Με buzzer beater δίποντο του ''μπομπέρ'' Μακρινού ο Προφήτης Ηλίας ''υπέταξε'' τους Κυρίαρχους (Δ΄ Ανδρών)

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

Με απίστευτο δίποντο στα 0.3 δεύτερα του hero of the night ''μπομπέρ'' Μακρινού ο Προφήτης Ηλίας έριξε στο καναβάτσο τους Κυρίαρχους στο τοπικό ντέρμπι των Καμινίων και βρίσκεται ''αγκαλιά'' με τα play off όπως και η Βάρη η οποία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον ΑΟΚ Νέας Σμύρνης. Μια ανάσα από την κορυφή βρίσκεται ο Φοίνικας Αγ Σοφιάς ο οποίος δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Παναιγινιακό ενώ οι Απρόβλεπτοι πανηγύρισαν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας επί της Αναγέννησης Ικονίου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγ.:

ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΒΑΡΗ   57-76

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ  64-62

Δραματικό ματς στα Καμίνια με τον Προφήτη να βγαίνει ζωντανός από μια τρομερή σαραντάλεπτη μάχη και να επικρατεί των Κυριάρχων με 64-62, με τον "από μηχανής θεό" Μακρινό να σκοράρει με φόλοου 0,4" πριν τη λήξη.
Δύο από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας, ο Μακρινός του Προφήτη και ο Παπαδόπουλος των Κυριάρχων έδωσαν ο καθένας για την ομάδα του μια μεγάλη μπασκετική παράσταση, βάζοντας μαζί 66 πόντους με 11 τρίποντα. Ο Προφήτης μπήκε πιο δυνατά (9-2 και 17-9), αλλά οι Κυρίαρχοι γρήγορα ισορρόπησαν, με το ημίχρονο να είναι 29-26 και μέχρι το 30' τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί (42-42). Με την έναρξη του τετάρτου δεκάλεπτου ο ασταμάτητος Παπαδόπουλος πέτυχε τρία συνεχόμενα τρίποντα και πήγε το σκορ στο 44-51. Ο Προφήτης έμεινε ζωντανός χάρη σε ένα απίθανο τρίποντο και φάουλ του Γεροδήμου από τη γωνία (48-51) και μέχρι το τέλος καμιά ομάδα δεν ξαναπήρε διαφορά μεγαλύτερη της μιας κατοχής. 35" πριν το τέλος και με το σκορ στο 60-62 ο Γεροδήμος με 2/2 βολές ισοφάρισε (άλλη μια προσωπική φάση μετά από δικό του επιθετικό ριμπάουντ) με τον Προφήτη να βγάζει την επόμενη άμυνα και να έχει μια ολόκληρη επίθεση. Το τελευταίο σουτ πήρε ο Τζανής (τρίποντο από την κορυφή), ήταν άστοχος, αλλά ο Μακρινός πετάχτηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους και άγγιξε τη μπάλα για να τη στείλει ταμπλό και μέσα και να γράψει το τελικό 64-62.
Η νίκη αυτή ξεκαθάρισε οριστικά την πρώτη πεντάδα, ενώ μας δίνει και μεγάλη ψυχολογική ώθηση εν όψει των τριών πολύ κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν. Οι Κυρίαρχοι παρά την ήττα τους φυσιολογικά δεν χάνουν την πρωτιά, ενώ ο Προφήτης θα προσπαθήσει από τα επερχόμενα ντέρμπι, που θα κρίνουν και τις διασταυρώσεις, να πάρει ότι περισσότερο μπορεί.

Για τους διακριθέντες τα περισσότερα τα είπαμε. Συγκινητικός ο Μακρινός, "χρυσάφι" οι οκτώ πόντοι του Γεροδήμου (όλοι στην τελευταία περίοδο) και πολύ θετικοί οι Σταθόπουλος, Μυλωνόπουλος. Από τους Κυρίαρχους (φέτος δώσαμε δύο δυνατά ντέρμπι αλλά σε πολύ όμορφο κλίμα) μια ομάδα μόνος του ο σεληνιασμένος Παπαδόπουλος, πάλεψαν οι Αγγελίδης, Φάββας, αισθητή η απουσία του Ταμπάση.

Πηγή: http://aoprofitisilias.blogspot.gr/2017/02/64-62.html

Δεκάλεπτα: 14-9, 29-26, 42-42, 64-62
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γαρίνη, Μαυρέλης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Παπαευθυμίου): Κακλέας, Μυλωνόπουλος 3(1), Γεροδήμος 8(1), Τζανής 14(1), Σιδέρης 2, Σαραντάκος, Μακρινός 30(4), Σταθόπουλος 4, Στρατούλης 3(1).
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Δ. Ζαχαρίας): Κατήρας 3(1), Βροντάκης, Τσολαρίδης 2, Αγγελίδης 6, Παπαδόπουλος 36(7), Φάββας 6, Μαγγουρίδης 2, Μαγγανάς 5(1), Κορκίδης 2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΚΟΝΙΟΥ - ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ  59-60

ΠΑΝΑΙΓΙΝΑΪΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 46-78

ΠΑΝΑΙΓΙΝΑΪΚΟΣ (ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ): Μαρινος 3(1), Πανο 13, Γαιτανος 6, Χαρατσης 13, Χελιωτης 5(1) Κατσας 2, Γρυπαιος, Βουλγαρακης 2, Στρατηγος, Χαλκιαδακης, Στρατηγος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ (ΑΚΤΣΟΓΛΟΥ): Zεφι 3(1), Φραγκος 7, Σιδερης 6, Διβριωτης 4, Παπαδημητριου 2, Δημοπουλος, Τσιριγωτακης 17 (5), Στιβακτακης 8, Σταυροπουλος 17, Σπανος 14(2)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου