ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Οι ποινές του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ της Δευτέρας 27.03.17


Μετά από την καθιερωμένη συνέλευση του Δ. Σ της ΕΣΚΑΝΑ πάρθηκαν οι αποφάσεις σχετικά με τις ποινές των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά:

α) Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ :ποινή  έγγραφης επίπληξης στο Σωματείο  για τα γεγονότα  που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών Ν.Ε.Μ.– Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ στις 6/03/2017, σύμφωνα με το άρθρο 82, παράγραφος 2Αβ του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
β)  Α.Γ.Ο.Γ. ΕΥΡΥΑΛΗ: ποινή  έγγραφης επίπληξης στο Σωματείο  για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου Α.Γ.Ο.Γ. ΕΥΡΥΑΛΗ – Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ στις 23/02/2017, σύμφωνα με το άρθρο 82, παράγραφος 2Αβ του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
            γ)  Α.Ο.ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ:  ποινή  ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ στον προπονητή του Σωματείου  κο Διαλυνά Σ. για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Τουρνουά Παμπαίδων Α.Ο.ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  – Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ στις 28/01/2017, σύμφωνα με το άρθρο 83, παράγραφος 1α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
            δ)  Γ.Α.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ :ποινή του αποκλεισμού δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τα καθήκοντά του  στον προπονητή του Σωματείου  κο ΖΑΒΑΝΤΗ  για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Γυναικών Α.Ο.ΒΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ- ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ στις 19/02/2017, σύμφωνα με το άρθρο 83, παράγραφος 1β του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.

ε) ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ :      
1) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο  σας για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου Ανδρών μεταξύ των ομάδων  Α.Γ.Ο.Γ.ΕΥΡΥΑΛΗ – Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ στις 23/2/2017, σύμφωνα με το άρθρο 82,παρ.2Αβ του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
2) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σας για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ- Π.Ο.Κ.ΕΣΠΕΡΟΣ στις 6/03/2017, σύμφωνα με το άρθρο 82, παρ.2Αβ του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.

3) την ποινή της μιας (1) αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, επειδή το Σωματείο είναι υπότροπο, για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ-ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ- Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ στις 13/02/2017 .
Την ποινή θα εκτίσει στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής με τον Μίλωνα στο κλειστό Έσπερος (Δευτέρα 3 Απριλίου) . 

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ακαδημία της Αθήνας να απονείμει τιμητικό έπαινο στο ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ για τη νέα έννοια στη λέξη υπότροπος...Επίσης η ΝΑΣΑ να αλλάξει τη σειρά και ο Φεβρουάριος να είναι μετά το Μάρτιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ?ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Κ ΩΡΑ 20.15 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ,ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22.00.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΛΑ Κ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί η ΕΣΚΑΝΑ δεν ήθελε να ανέβει ο Έσπερος?Θα το καταλάβετε στην απονομή με το Πέραμα 24/4 ίσως και νωρίτερα στο κύπελλο 20/4.Θα δείτε τα μούτρα τους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή