ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

''Σφράγισαν'' την άνοδο τα Μελίσσια, στάση στο Χαλάνδρι το Αιγάλεω, πολύτιμο διπλά Κουκάκι και ΦΕΑ(Α΄ ΕΣΚΑ)

Image may contain: 16 people, people smiling, people playing sports and basketball court

Τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική εξασφάλισαν και μαθηματικά τα Μελίσσια μετά την κυριαρχία τους επί του Σπόρτιγκ ενώ ο Ηλυσιακός πρόσθεσε ακόμα ένα ροζ φύλλο στην συλλογή του με αντίπαλο την Ηλιούπολη και διαηρείται σταθερά στην 2η θέση της βαθμολογίας. Άνετο διπλό πανηγύρισε ο Ιωνικός Ν. Φ κόντρα στον Κρόνο Γέρακα ενώ ο Ποσειδών Ψυχικού έφυγε αλώβητος από τη Νέα Ιωνία. Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΑΟΚ Χαλάνδρι ο οποίος έβαλε φρένο στο Αιγάλεω και το Κουκάκι το οποίο επιβλήθηκε εκτός έδρας απέναντι στους Αγίους Αναργύρους. Συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή η ΦΕΑ η οποία έκανε το καθήκον της παίρνοντας το διπλό απέναντι στον Αίολο Ταύρου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγ.:

Μελίσσια-Σπόρτιγκ 57-32
Αίολος Tαύρος-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 69-89
Ηλιούπολη-Ηλυσιακός 62-73
Κρόνος Γέρακα-Ιωνικός ΝΦ 48-66
Ν. Ιωνία-Ποσειδών ΝΨ 66-74
Αγ. Ανάργυροι-Κουκάκι 63-65
ΑΟΚ Χαλάνδρι-Αιγάλεω 75-69


Οι σκόρερς

Μελίσσια 57
Σπόρτιγκ 32

Η ανδρική μας ομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ, σφραγίζοντας την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά τη νίκη της επί του Σπόρτιγκ στο κατάμεστο από μικρούς και μεγάλους φίλους Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων με σκορ 57-32.

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, τα Μελίσσια, αν και νεοφώτιστα, κατορθώνουν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο και μάλιστα ως πρωταθλητές, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία το πλάνου ανόδου που είχε σχεδιαστεί το καλοκαίρι του 2015 σε συνεργασία με τον Coach Σταϊκόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής, τα Μελίσσια μετράνε πλέον 20 νίκες και 4 ήττες και με 44 βαθμούς έχουν ήδη αναδειχθεί πρωταθλητές Α' ΕΣΚΑ. Στη δεύτερη θέση με 41 βαθμούς (17-7) βρίσκεται ο Ηλυσιακός ο οποίος πέρασε με νίκη από την Ηλιούπολη με 73-62. Στην τρίτη θέση ισοβαθμούν με 40 βαθμούς (16-8) η Νέα Ιωνία που ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ποσειδώνα ΝΨ με 74-66, ο Ιωνικός ΝΦ που επικράτησε εύκολα εκτός έδρας του Κρόνου Γέρακα με 66-48 και το Αιγάλεω που κόλλησε στο Χαλάνδρι και ηττήθηκε από τον ΑΟΚ με 75-69.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Νίκος Σιλιτζήρης με 14 πόντους (1 τρίποντο) και τον ακολούθησε ο Θανάσης Κοντός με 13 (1 τρίποντο, 8 ρημπάουντ). Για το Σπόρτιγκ ξεχώρισαν οι Τάσιος με 11 πόντους και Καραμπάτος με 8.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το πρώτο καλάθι του αγώνα και αυτή ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκαν μπροστά στο σκόρ. Γρήγορα η ομάδα μας πέρασε μπροστά με 7-4 στο 6' για να ισοφαρίσει ο Τάσιος με καλάθι και φάουλ. Στο σημείο αυτό η ομάδα μας έτρεξε ένα σερί 10-0 με τον Σιλιτζήρη να σημειώνει το 17-7 και τα πανηγύρια στην εξέδρα να ξεκινάνε.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας με άμυνα από ατσάλι έκλεισε όλους τους διαδρόμους και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να πετύχουν μόλις δύο καλάθια. Ο Τύρλας στο 13' σημείωσε το 22-11, ο Κοντός στο 17' έκανε το 26-13 και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 29-13 και τη διαφορά στο +16.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να κυριαρχεί ολοκληρωτικά και τη διαφορά να ανεβαίνει στο +23 με τον Σιλιτζήρη να σημειώνει το 36-13 στο 23', λίγο αργότερα στο +28 με τον Τζωρτζόπουλο να διαμορφώνει το 46-18 στο 28' και το δεκάλεπτο να τελειώνει με σκορ 48-22 μετά από καλάθι του Τάσιου.

Η τελευταία περίοδος ήταν μια τυπική διαδικασία, με την ομάδα μας να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και με σωστή διαχείριση να φτάνει εύκολα στη 20η φετινή της νίκη με σκορ 57-32, μία νίκη που την φέρνει δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε να σφραγίζει την άνοδο, ως πρωταθλήτρια, στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Πηγή: www.melissiabc.gr



Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Γιακείμη, Κοτσώνης

Δεκάλεπτα: 17-9, 29-13, 48-22, 57-32.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος, Ψυχογιόπουλος): Τσέλιος, Τζωρτζόπουλος 7 (1), Κυπαρίσης, Σιλιτζήρης 14 (1), Κοντός 13 (1), Τύρλας 4, Παρασκευόπουλος 4 (1), Δήμος 3, Καλογερόπουλος 10 (2), Ταμπάκης, Πανταζής, Κωτίδης 2.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αρβανίτης, Ψυχουντάκης): Καπερώνης, Σκάνδαλος 7, Μανωλίτσης, Κούρτης, Μπουγιούρης, Γεωργακόπουλος 2, Τάσιος 11, Αργυρίδης 2, Καραμπάτος 8, Βισνιέβσκι 2.


Image may contain: 1 person, basketball court
Αίολος Ταύρου 69
ΦΕΑ 89

Έκανε το καθήκον της η ΦΕΑ και επικράτησε στον Ταύρο του τοπικού Αίολου με σκορ 89-69 και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή στην Α’ ΕΣΚΑ.
Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για την 24η αγωνιστική πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες (Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, ΑΟΚ Χαλανδρίου, Νέα Ιωνία και Κρόνο Γέρακα), έφτασε τους 33 πόντους και τις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές πριν πέσει η καρό σημαία του πρωταθλήματος ζητάει το απόλυτο νικών απέναντι σε Αγίους Αναργύρους (εντός) και Ηλιούπολη (εκτός).
Βέβαια, δεν είναι μόνο στο δικός της …χέρι, αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν κι από τα αποτελέσματα των διωκτών της, όπου ο Σπόρτιγκ αντιμετωπίζει Αιγάλεω (εκτός) και Ηλυσιακό (εντός), ο ΠΑΟ Κουκακίου την Ηλιούπολη (εντός) και τα Μελίσσια (εκτός), ενώ ο ΑΟΚ Χαλανδρίου τη Νέα Ιωνία (εντός) και τον Κρόνο στο Γέρακα.
Στο ματς της Δευτέρας 10 Απριλίου 2017, η ΦΕΑ αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση στους νεαρούς παίκτες του Αιόλου κατάφερε να πάρει τη νίκη κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου πήρε και την διαφορά. Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Γιάννης Κρητικός με 27 πόντους, ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία των Δημήτρη Μαστρογιάννη (10) και των νεαρών Νίκου Σπανού, Σπύρου Λαμπρόπουλου και Κωνσταντίνου Τσιώλη, οι οποίοι όχι μόνο πήραν χρόνο συμμετοχής, όχι μόνο σκόραραν, αλλά κατάφεραν να ανταμείψουν τον προπονητή τους για την επιλογή του να τους χρησιμοποιήσει.
Από την άλλη πλευρά, πρώτος σκόρερ τους συγκροτήματος του Ταύρου ο Λευτέρης Καραλευθέρης. Ο νεαρός γκαρντ της αθηναϊκής ομάδας πέτυχε 21 πόντους και στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν μια ομάδα μόνος του, αφού με προσωπικούς του πόντους και ένα τρίποντο και φάουλ που σημείωσε κρατούσε τον Αίολο κοντά στο σκορ.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Θοδωρής Καλιώρας χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές πεντάδες σε κάθε πεντάλεπτο, δοκιμάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Ο τεχνικός της ΦΕΑ ξεκίνησε με τους Καραθανασόπουλο, Τσίτο, Κρητικό, Μπασέα και Σπανό και κατέληξε με τους Λαμπρόπουλο, Μαστρογιάννη, Λοΐζο, Τσιώλη και Ανδρουλάκη.
Η πρώτη περίοδος βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 26-18, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες είχαν για τέσσερα λεπτά να σκοράρουν, οι προσωπικές ενέργειες του Κρητικού έδωσαν το προβάδισμα στη ΦΕΑ με σκορ 42-33.
Οι παίκτες του Αίολου δεν κατέθεσαν τα όπλα και με μπροστάρη τον Καραλευθέρη, μείωσαν 51-55 για να λήξει το δεκάλεπτο 54-59. Στην τελευταία περίοδο, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και με τον Χρήστο Λοΐζο να εκμεταλλεύεται την διαφορά ύψους του από τους κατά πολύ κοντύτερους αντιπάλους του η ΦΕΑ προηγήθηκε με σκορ 75-65. Συνεχόμενοι πόντοι του Κρητικού έφεραν την διαφορά στην μέγιστη τιμή της +22 (67-89), δευτερόλεπτα πριν γραφτεί το τελικό 69-89 στο ταμπλό του κλειστού γυμναστηρίου “Τιμόθεος Ευγενικός”.

Πηγή: https://www.facebook.com/fea.nf.nx/posts/422208374790067
Διαιτητές: Παπαφωτίου, Αυγερινός, Κούλης

Δεκάλεπτα: 18-26, 33-42, 54-59, 69-89.

ΑΙΟΛΟΣ (Τσίρος, Κλήμης): Δάφνης Α., Γεωργίου 14 (2), Βασιλάκης 4, Ραδίτσας 8 (1), Χίνης 3 (1), Δάφνης Κ., Μούργελας 7, Τζαγισβίλι 12, Κωστόπουλος 2, Γεώργαρος 2, Καραλευθέρης 17 (1), Τροβάς.

ΦΕΑ (Καλιώρας, Καρακατσάνης): Λαμπρόπουλος 3 (1), Καραθανασόπουλος 6 (1), Μαστρογιάννης 9, Τσίτος 5, Κρητικός 28 (1), Μπασέας 12, Λοΐζος 16, Τσιώλης 2, Ανδρουλάκης 6 (1), Σπανός 2.



Ηλιούπολη 62
Ηλυσιακός 73

Σπουδαιο διπλο για τον Ηλυσιακο που του δινει,συμφωνα και με τα υπολοιπα αποτελέσματα,σημαντικο προβαδισμα για την 2η θεση.Μετα από ένα κακο ποιοτικα 1ο ημιχρονο,η ομαδα του Θωμοπουλου,πολυ καλα διαβασμενη,πατησε γκαζι στο 2ο και ειδικα στο καθοριστικο ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου.

Ηλιουπολη...........Σπανος-Λιακοπουλος-Τσιακος-Κουκουρας-Μαντας
Ηλυσιακος...........Παπακνσταντινου-Αρβανιτης-Χουμας-Αντωνοπουλος-Τσουπρος

Το ξεκίνημα ηταν καλυτερο για την Ηλιουπολη.Ο Μαντας εκανε θραυση στη ρακετα αφου ο Θωμόπουλος ειδε την αρχικη επιλογή του με τον νεαρο Τσουπρο να μην αποδιδει......9-3.
Ο κοουτς των φιλοξενουμενων αδειασε από νωρις τον παγκο του και με το διδυμο Ζευκιλη-Μελεουνη δυναμωσε την ρακετα του για να μαζεψει την διαφορα με 3ποντο του Τριχα στην ληξη της α περιοδου....15-14.

Παιχτης-κλειδι ο νεαρος Νικος Τριχας 41.gif που εγινε σκια του Σπανου και παραλληλα εδωσε επιθετικες λυσεις.Ενα κρεσέντο του Ζευκιλη εβαλε μπροστα τον Ηλυσιακο(18-23) για να ερθει η αντιδραση των γηπεδούχων.Αρχικα ο Μαντας εκανε ρελανς(22-23) για να ακολουθησουν 2 τριποντα Από Λιακοπουλο-Κριεκουκη για το 28-25.Ο Ηλυσιακος ξαναπηρε τα ηνια και εκλεισε το ημιχρονο 30-32 με τριποντο του Ζευκιλη.

Στην 3η περιοδο ο Αρβανίτης πηρε την σκυταλη από τον Τριχα στο μαρκαρισμα του Σπανου και ο Ηλυσιακος προσπαθησε να χτισει διαφορα....34-39.Οι γηπεδούχοι ισορροπησαν με τον Λιακοπουλο να αποφορτιζει τον Σπανο από το κατεβασμα και κυριως με τροφοδοσια στον Μαντα εφτασε στο 42-42.
Οι φιλοξενούμενοι κρατησαν την παραδοση και εκλεισαν και την 3η περιοδο με τον ιδιο τροπο.....3ποντο του Μελεουνη αυτή την φορα(43-49).

Το ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου εγειρε την πλαστιγγα οριστικα στο 2πλο.Με καθοδηγητή τον Βαρσαμο και τον Αντωνοπουλο να ανεβαζει την αποδοση του,οι φιλοξενούμενοι ξεφυγαν 43-56 με τριποντο του Σουρβατζη.
Ακολουθησε το πιο απολαυστικο διαστημα του αγωνα με καταιγισμο 3ποντων εκατερωθεν shot.gif 
Πρωτοστάτης από την Ηλιουπολη ο Τσιακος(3) με συμπαραστάτες Κριεκουκη(1),Κουκουρα(1).......49-58,55-61,59-66.
Ο Ηλυσιακος δεν εχασε την ψυχραιμια του με παραλληλη συμμετοχη Βάρσαμου-Παπακωνσταντίνου και ειχε ετοιμες τις απαντησεις με τον ιδιο τροπο.......Αντωνόπουλος(49-61),Μελεουνης το πιο καθοριστικο για το 55-64,Ζευκιλης(59-69).
Η διαφορα εφτασε στην μεγιστη τιμη της (59-73) με καλαθι του Αρβανιτη.

Δειχνει πλεον να ξεπερναει την 'κοιλια' ο Ηλυσιακος και ανεβαζει στροφες στο φωτο-φινις.Ιδανικο ροτεισον από τον Θωμοπουλο που πηρε πραγματα από ολους τους αθλητες του!!!
Οδοστρωτήρας ο Ζευκίλης σε μια ολοκληρωτικη εμφανιση που εκτος από εκτελεστικα ξεχωρισε για την μοναδικη του ικανοτητα ως ψηλος πασερ!!!!!!
Πολύτιμος και καταλυτικος ο Τριχας που σκοραρε αλλα κυριως εξουδετερωσε τον Σπανο που ηταν ο βασικος αμυντικος προσανατολισμος του Ηλυ!!!!
Συνετοι κουμανταδόροι Βαρσαμος-Παπακωνσταντινου,ισως ο καλυτερος φετινος Σουρβατζης,καθοριστικος στο τουρμπισμα της 4ης περιοδου ο Αντωνόπουλος.


Από την Ηλιουπολη ξεχωρισαν Μαντας-Τσιακος-Λιακοπουλος.

Πηγή: gspara

Διαιτητές: Σκούτας, Κονταράτος, Κατσιμάρδος

Δεκάλεπτα: 15-14, 30-32, 43-49, 62-73.

HΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάνος, Λογαρούδης): Σπανός 5, Παπαδάκης, Δενδρινός, Κούκουρας 7 (1), Τσιάκος 17 (4), Λιακόπουλος 7 (1), Σωτηρόπουλος, Ευαγγέλου, Κονδύλης, Μαντάς 19, Σμυρλής, Κριεκούκης 7 (2).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Θωμόπουλος, Τσικίνας): Καλύβας, Παπακωνσταντίνου 2, Αρβανίτης 4, Βαρσάμος 4, Χούμας 3 (1), Mελεούνης 6 (2), Αντωνόπουλος 10 (2), Σουρβατζής 9 (2), Τσιαμπάς, Τρίχας 11 (1), Τσούπρος 2, Ζευκιλής 22 (2).


Image may contain: 5 people
Κρόνος Γέρακα 48
Ιωνικός 66

Διαιτητές: Τσαρούχα, Καλογερόπουλος, Γρίβα

Δεκάλεπτα: 11-19, 16-40, 32-56, 48-66.

ΚΡΟΝΟΣ (Λιγνός): Ζιώγας 2, Πανταζής 6 (1), Αποστόλου 7, Βασιλάκος 2, Καρακώστας 6, Τριχιάς 6, Τσεκούρας 3 (1), Λουφόπουλος 3, Αναγνωστόπουλος 2, Μακρυδάκης, Σταμέλος, Ασημένιος 11.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Καρατζάς, Φαρμάκης): Πολυχρονόπουλος 10 (1), Ζάμπουρας, Τσακίρης 12 (1), Ρέππας, Τρικαλιώτης 12 (3), Αρτουσένκο 5, Υφαντής, Μπάτσος 2, Μαρούλης 19, Ζήρος, Γιαννουλάκος 2, Αφαλίδης 4.



Ιωνία 66
Ποσειδών 74

Διαιτητές: Ζακεστίδης, Μηλαπίδης, Αργυρούδης

Δεκάλεπτα: 14-17, 34-39, 46-53, 66-74.

ΙΩΝΙΑ (Διαμιανίδης, Μπάκας): Παγώνης 4, Καραθανασόπουλος 1, Θάνος 11, Βεκρής 5 (1), Καλασούντας, Μαυρίδης 4, Ιγγλέζος 13 (3), Λίτσιος 13, Δήμας 2, Στράγκας, Λαμπρόπουλος 2, Δεληγιάννης 11.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζήβας): Ζαρμακούπης 12 (2), Στεργιάκης, Δουρουντούς, Τζελέπης 5 (1), Χαρικιόπουλος, Χατζησταμάτης 10 (1), Δελής 13 (1), Κανελλόπουλος 15 (1), Ματζιώρης 2, Γιανναλέτσος, Μαλτέζος, Βουρλίτης 17 (4).



ΑΟΚ Χ. 75
Αιγάλεω 69

Διαιτητές: Διμπινούδης, Στρέμπας, Χριστοδουλάκης

Δεκάλεπτα: 19-15, 43-31, 58-51, 75-69.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Γιαννάκης, Γιαννακάκης): Αθανασιάδης 14 (2), Βαλληνδράς 8 (1), Φρίμας 5 (1), Κονδύλης, Nικολόπουλος 2, Δημητριάδης 2, Αχής 8 (2), Οικονομόπουλος, Μορφονιός 27 (4), Αμπελάς 6, Ζένιου 3 (1).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μιχελιουδάκης, Kαραμπελιάς): Κυριακόπουλος 23 (4), Τσατσάνης, Χανιώτης Α., Βαρθακοκοίλης 13 (2), Λάγιος, Κούτρας Α., Οικονόμου, Μούγιος 29, Ντόμαλης, Παπαϊωάννου 4, Κακαβούλας, Ζαμπέτης.



Αγ. Ανάργ. 63
Κουκάκι 65

Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Χρηστίδης, Τούσης

Δεκάλεπτα: 11-19, 17-30, 38-46, 63-65.

ΑΓ. ΑΝΑΡ. (Σουρμελής, Μακρυδάκης): Μωραΐτης 10 (1), Γκινούτσης 9 (2), Χαραλάμπους 14 (2), Χασάπης, Γούνης, Παπαδόπουλος 18, Κουλούρης 2, Λαγός 6, Παππάς 2, Βουλγαράκης, Ζήκας, Σιδέρης 2.

ΚΟΥΚΑΚΙ (Μπουζούλας): Κωστελέτος 11 (1), Καμπέρης 7,  Σιδερής 10 (2), Κατεβάτης, Δολιανίτης 10 (2), Σιδερίδης, Μαυρομάτης 5 (1), Κοσμάς 4, Κατσικάκης 12, Κόρετς, Μοσχονάς 4, Καραγιώργης 2.


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣΒΑΘΑΓΩΝΝΗΜΑΒΕΠΙΘΑΜΥΝΔΙΑΦΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ4424204001721147125001,000
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ4124177001708150020801,000
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ402416800162415259951,112
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ402416800163915449550,945
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ4024168001765162913650,967
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ3924159001651154111031,032
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ392415900157915186130,969
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ342410140014861573-8770,969
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ342410140014891485461,077
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ342410140015231564-4150,959
ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.33249150015731665-9201,000
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ31247170014891630-14101,000
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ29245190014731655-18201,000
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 200626242220014251845-42001,000
25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟΟΜΑΔΑ 1ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
ΔΕ24/04/201720:30ΑΙΓΑΛΕΩΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ0 - 0
ΔΕ24/04/201720:45ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 20060 - 0
ΔΕ24/04/201721:15Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΛ.ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ0 - 0
ΔΕ24/04/201721:30ΙΛΙΣΣΙΩΝΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ0 - 0
ΔΕ24/04/201721:30ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΛ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ0 - 0
ΔΕ24/04/201721:45Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ0 - 0
ΔΕ24/04/201721:45ΡΟΥΦ ΚΛ.ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ0 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου