ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

''Αφεντικό'' η Αχαρνής (Β2 ΕΣΚΑ)


Mε κορυφαίο τον ''μπομπέρ'' Αλέξη Ρεντίφη η Αχαρνής έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Νήαρ Ηστ στην σειρά του μπαράζ ανόδου κάνοντας το 2-1 στις νίκες. Έτσι η ομάδα του Μάνου Τσαπάκη βρίσκεται μια ανάσα από την εξασφάλιση της ανόδου στην Α΄ ΕΣΚΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά:

Αχαρνής-Νήαρ Ηστ 76-74 (2-1), επόμενο παιχνίδι 15/5, Καισαριανή

Στις 18/5, Κούρος Αναβύσσου-Αναγέννηση Πετραλώνων, για την 4η θέση του Ομίλου



Αχαρνής 76
Νήαρ Ηστ 74

Αιμα και παρκε στο κλειστο του Μενιδιου με τις δυο ομαδαρες να μας χαριζουν μια συγκλονιστικη τιτανομαχια με εξελιξη που εκοβε την ανασα!!!!!!!
Η Αχαρνης επιασε εκπληκτικη αποδοση και ειχε τον απολυτο ελεγχο μεχρι το 28'(50-37,60-50).Αν και φορτωμενη με φαουλ,η ψυχωμενη Νηαρ με ηγετη τον θρυλικο Χατζηκωστή εδειξε ικανη να κανει το μπρεικ με μια επικη ανατροπη(67-69 στο 37').
Η αρμαδα του Μανου Τσαπακη όμως βρηκε τα ψυχικα αποθεματα να αντιδρασει με μεγαλα καλαθια του Ρεντιφη και κολωνα κατω από τα καλαθια τον Λιτσο!!

Αχαρνης.......Ζερβας-Ρωμοσιος-Ρεντιφης-Χριστοφακης-Λιτσος
Νηαρ Ηστ.....Ζεχερλης-Χατζηκωστης-Μαγκος-Αττικος-Αντωνιαδης

Το πρωτο 3ποντο του Χατζηκωστή εδωσε προβαδισμα 4-7 στη Νηαρ.Η Αχαρνης ειχε σαφη προσανατολισμο να περασει τη μπαλα στη ρακετα.Ο Χριστοφακης εκανε εντυπωσιακο ξεκίνημα επιθετικα αλλα και αμυντικα στο μαρκαρισμα του Αττικου.
Από κοντα ο Ρωμοσιος που εφθειρε τους αντιπαλους του,πηγε στις βολες και οι γηπεδούχοι ξεφυγαν.....16-7.
Ο κοουτς Ραπτης ανακατεψε την τραπουλα,χαμηλωσε το σχημα(Μαγκος στο '4') και με αιχμη τον Χατζηκωστή(3 τριποντα στην α περιοδο) η Νηαρ μειωσε 21-18.

Το ξεκίνημα της β περιοδου στιγματιστηκε από τον αερινο Ηλια Μπουα,ο οποιος με 3ποντη βομβα και καρφωμα στον αιφνιδιασμο ανεβασε παλι την διαφορα.....26-18.
Ο Χατζηκωστής δεν σκοραρε σε αυτό το διαστημα αλλα αξιοποιησε εξυπνα τους Αντωνιαδη-Δημητσα και η Νηαρ εμεινε κοντα στο σκορ......30-27.
Τα τελευταια λεπτα όμως ειχαν πρωταγωνιστη τον Αλεξη Ρεντιφη ο οποιος με 2 τριποντα εκτοξευσε για πρωτη φορα την διαφορα σε διψηφια επίπεδα και το ημιχρονο εκλεισε 40-29.

Αντωνιάδης-Αττικος ειχαν ηδη φορτωθεί με 3 φαουλ και ο Ζερβας βρηκε την ευκαιρια να τρυπησει την αμυνα των φιλοξενουμενων και με δυο παλικαρισια ντραιβ κρατησε την διαφορα στο 45-34.Φορτωθηκε όμως με 3 φαουλ αλλα ο Αναστόπουλος καλυψε την απουσια του και η διαφορα διατηρηθηκε στα ιδια επίπεδα με το 3ποντο του Σαρακασιδη να γραφει το 56-45.
Τεχνικη ποινη στον Καρνεση και οι βολες του Ρεντιφη ανακοπτουν(προσωρινα όμως) τον οιστρο του Χατζηκωστή.....60-50 στο 28'.
Εκει όμως ξεκινησε η αντεπιθεση της Νηαρ που εκλεισε την 3η περιοδο 60-56 με 4ποντο w00t.gif του Χατζηκωστή και λει-απ του Μαγκου που εδειξε να ξυπναει.

Ο Μαγκος ξεκινησε δυναμικα και την τελευταια περιοδο και με δικα του καλαθια η Νηαρ ολοκληρωσε ανατρεπτικο σερι 0-12 για να προσπερασει 60-62!!
Η Αχαρνης φανηκε προσωρινα να λυγιζει και το μομεντουμ ηταν με το μερος των φιλοξενουμενων αν και ειχαν ηδη τους Αττικο-Αντωνιαδη-Δημητσα φορτωμένους με 4 φαουλ.
Ο Λιτσος υψωσε ανάστημα για να ισοφαρισει 64-64 και να βγαλει τους γηπεδούχους από το αδιεξοδο ο Ρεντιφης με τριποντη-μαχαιρια...67-64.

Η Νηαρ όμως ειχε πλεον παρει ψυχολογια και ξαναπηρε προβαδισμα 67-69 με τριποντο του Ζεχερλη και καλαθι του δυναμικου Αντωνιαδη.
Ο Λιτσος ξανα ισοφαρισε 69-69 και ο Ρωμοσιος με 1/2 βολες εγραψε το 70-69 με 1,5 λεπτο για την κορνα.

Στα 47'' ο Ρεντιφης εβαλε το 3ποντο του αγωνα......73-69.
Από μια βολη Ζερβας-Μαγκος για το 74-70 στα 23''.
Στα 15'' ο Χατζηκωστής παταει την γραμμη του τρίποντου και μειωνει 74-72!!!
Ο Ρεντιφης με 2 βολες δινει μαξιλαρακι 76-72 και ο Δημητσας απλα με την ληξη εγραψε το τελικο 76-74.

Το mvp αυτόματα απονεμεται στον serial-killer Αλεξη Ρεντιφη που εδειξε να επιστρεφει από τον τραυματισμο του την καταλληλη στιγμη και να αποδεικνυει ότι είναι ο πιο clutch player της κατηγοριας shot.gif !!!
Παλικαρισιο παιχνιδι από τον Γιωργο Λιτσο που ηταν ο κυριαρχος των αιθερων και τα διαστήματα που καθισε στον παγκο πληγωσαν την ομαδα του.
Πολύ καλοι Χριστοφακης-Ρωμοσιος!!!

Από τη Νηαρ τα λογια περιττευουν για τον τεραστιο Χατζηκωστη!!!!!Σκοραρε,δημιουργησε,επαιξε αμυνες........αθλητης-προτυπο!!!!!
Πραγματικο παλικαρι και μεγας μαχητης ο Αντωνιάδης και πολύ καλος ο Δημητσας.Σε ρηχα νερα αποψε ο Μαγκος που βοηθησε όμως στην ανατροπη.

Εκπληκτικη ατμοσφαιρα στο ασφυκτικα καταμεστο Menidi Sports Hall που ειχε και πολλους ορθιους.Εκτος από τους 400+ φιλαθλους των γηπεδούχων στο κλειστο βρεθηκαν και 70 περιπου φιλοι της Νηαρ που δεν σταματησαν σε κανενα σημειο να τραγουδάνε συνθηματα υπερ της ομαδας τους!!!!!!
Η σειρα τωρα μεταφερεται στο κλειστο της Καισαριανής την προσεχη Δευτερα στις 9.

Πηγή: gspara

Διαιτητές: Διμπινούδης, Πλιάκας

Δεκάλεπτα: 21-18, 40-29, 60-56, 76-74.

ΑΧΑΡΝΗΣ (Τσαπάκης, Φραγκούλης): Καϋμενάκης 2, Ζέρβας 9 (1), Πάσχος, Αναστόπουλος 1, Καϋμενάκης, Ρωμοσιός 14, Σαρακασίδης 6 (1), Χριστοφάκης 11 (1), Ρεντίφης 19 (4), Μπούα 4 (1), Κακουλίδης, Λίτσος 10.

ΝHAΡ ΗΣΤ (Ράπτης, Τούμπας): Θειακούλης, Χατζηκωστής 26 (4), Ζεχερλής 8 (1), Τσεκούρας, Σκέντζος, Γκόφας 4, Μάγκος 10, Τσαντήλας, Αττίκος 4, Δήμητσας 8, Aντωνιάδης 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου