ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ από το Δ.Σ. της 3ης Μαίου 2017


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ πραγματοποίησε συνεδρίαση και ανακοίνωσε τις τελευταίες ποινές για την φετινή αγωνιστική σεζόν. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Aναλυτικά:

ΠΡΟΣ               : ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ –ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ
 επιβάλλει την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο Σωματείο σας για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ - ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ στις 09/04/2017, βάση του άρθρου 82 παρ.2Αβ του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
  α)ορίζει την κατακύρωση του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ –ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ στις 26/03/2017, στο Σωματείο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ με το σκορ που υπήρχε τη στιγμή της διακοπής (11-25), βάση του άρθρου 46 παρ.2 και παρ.3 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.
β) αποφάσισε να επιβάλλει την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο Σωματείο σας, βάση του άρθρου 82, παράγραφος 2Αβ του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
 επιβάλλει την ποινή των δυο (2) αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του Σωματείου σας ΤΣΟΡΜΠΑΤΣΙΟΓΛΟΥ Λ.για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄Ανδρών Ν.Ε. ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ- Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ στις 03/04/2017, βάση του άρθρου 63 παρ.1 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
 επιβάλλει την ποινή των τριών (3) αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του Σωματείου σας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Κ. για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ - ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ στις 09/04/2017, βάση του άρθρου 64 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.
Επίσης, επιβάλλει την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο για τον ίδιο αγώνα.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
 επιβάλλει την ποινή ΤΩΝ ΟΚΤΩ (8) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ στον αθλητή Γεροδήμο Γ.  του Σωματείου σας  για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Δ΄ Ανδρών Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ - Α.Ο.ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  στις 03/04/2017, σύμφωνα με το άρθρο 66, άρθρο 65 παράγραφος 1 και άρθρο 78,παράγραφος 1, παρ του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.
Επίσης, επιβάλλει την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο Σωματείο για τον ίδιο αγώνα, βάση του άρθρου 82 παράγραφος 2Αβ του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ
 επιβάλλει την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ   στο  Σωματείο σας  για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Δ΄ Ανδρών Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ - Α.Ο.ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  στις 03/04/2017, σύμφωνα με το άρθρο 82, παράγραφος 2Αβ του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.


Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την  Συνεδρίασή του στις 03/05/2017, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να ορίσει την κατακύρωση του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ –ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ στις 26/03/2017, στο Σωματείο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ με το σκορ που υπήρχε τη στιγμή της διακοπής (11-25), βάση του άρθρου 46 παρ.2 και παρ.3 του 

Οι ποινές όταν έχουν λήξει οι αγώνες στους οποίους εκτίονται , θα συνυπολογίζονται στη νέα αθλητική περίοδο 2017-18 . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου