ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Μυλωνάς: «Να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να οργανώσουν το τμήμα»

Μυλωνάς: «Να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να οργανώσουν το τμήμα»


Όταν ακούτε την λέξη “captain” ποιος αθλητής έρχεται στο μυαλό σας; Οι απαντήσεις στο ερώτημα αυτό πολλές… Στον μπασκετικό Πανναξιακό, όμως, μία είναι η απάντηση. Νίκος Μυλωνάς.Σεμνός, λιγομίλητος, αλλά πάντα μπροστάρης στα δύσκολα. Είτε αυτά αφορούν αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά θέματα, όπως αυτό πέρυσι το καλοκαίρι που το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ήταν ένα βήμα να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο 34χρονος φόργουορντ παρέα με τους υπόλοιπους γηγενείς συμπαίκτες του κίνησαν γη και ουρανό ώστε να μην σβήσει το όνειρο και εν μέρει τα κατάφεραν. Ο Πανναξιακός πήρε κανονικά μέρος στον 2ο όμιλο του Νότου, ωστόσο η ομάδα υποβιβάστηκε στο τοπικό.
gfdhh_1.jpg
Ποια θεωρεί, όμως, πως ήταν η αιτία του υποβιβασμού; Ο Νίκος Μυλωνάς …εξομολογείται στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά. «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με πολλές αντιξοότητες και η ομάδα στήθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή», δήλωσε ο Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι αγωνιστικά η ομάδα άξιζε να υποβιβαστεί, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα μετράει. Οι λόγοι είναι πολλοί, εξωαγωνιστικοί και μη αυτά που έφταιξαν ήταν ότι δεν υπήρχε ισχυρή διοίκηση να λύσει τα προβλήματα της ομάδας στα δύσκολα και να βάλει τα απαραίτητα φρένα μιας και έπεσαν όλα πάνω στον προπονητή Τάσο Βάβουλα και team manager Στέλιο Δρυμαλίτη και στις γυναίκες της ομάδας Βαγγελίτσα και Λήδα στους οποίους είμαι ευγνώμων για την προσπάθεια τους γιατί όλη την χρονιά μάτωσαν πραγματικά. Επίσης αγωνιστικά ίσως τα εύκολα λάθη που κάναμε σε πολλά παιχνίδια τα οποία χάσαμε από 2 -4 πόντους φανέρωσαν την έλλειψη εμπειρίας μιας και αυτά ήταν πάνω από 7-8 παιχνίδια».
Η νέα χρονιά θα τον βρει στο νησί της Αριάδνης, ή στην άκρη του μυαλού του υπάρχει το ενδεχόμενο μεταγραφής; «Η νέα χρόνια σίγουρα εμένα προσωπικά θα με βρει στην Νάξο όπου και εργάζομαι επαγγελματικά και αγωνίζομαι εκεί σχεδόν όλα τα χρόνια», δήλωσε ο αρχηγός του Πανναξιακού και πρόσθεσε υπό τον φόβο της …κρεβατομουρμούρας«Που να πάω; Θα με …σκοτώσει η Βαγγελίτσα!!!».
gfdhh_2.jpg
Ο υποβιβασμός δημιουργεί νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά το ναξιώτικο μπάσκετ. Θεωρεί πως υπάρχει διάδοχη κατάσταση και ο Πανναξιακός μπορεί να καταφέρει να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες;
«Ο υποβιβασμός σίγουρα μας στεναχωρεί, αλλά η αγάπη για το μπάσκετ παραμένει ανεξαρτήτως κατηγορίας. Τώρα τι θα σημαίνει αυτό για τον μπασκετικό Πανναξιακό θα δείξει το μέλλον. Αγωνιστικά υπάρχει το υλικό ώστε να καταφέρει η ομάδα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Το θέμα είναι διοικητικά να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να οργανώσουν το τμήμα γιατί πραγματικά υπάρχει ισχυρή αγωνιστική βάση να ξεκινήσει και πάλι καινούρια προσπάθεια».
Κλείνοντας ο Μυλωνάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για την φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, τους φιλάθλους της ομάδας, τους χορηγούς και τέλος να στείλει το δικό του μήνυμα: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και φίλους μου Σπύρο Μάκαρη, Παναγιώτη Καλαβρό, Παναγιώτη Πολίτη και τον προπονητή μας Τάσο Βάβουλα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Τον Αντώνη, τον Μιχάλη, τον Βασίλη, τον Χριστόφορο, τον Γιώργο, τον Νίκο. Πραγματικά όλους. Συγχωρέστε με αν ξεχνώ κανένα. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας που μας στήριξαν από την αρχή της χρονιάς και στους χορηγούς μας από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχε πραγματοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια. Κάναμε φέτος έναν μεγάλο αγώνα να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Μπορεί να μην τα καταφέραμε, αλλά θα τους πω ότι καλύτεροι άνθρωποι και παίχτες θα βγούμε και μέσα από αυτή την αποτυχία και όχι μόνο από τις επιτυχίες. Εις το επανιδείν.... Εύχομαι να είναι μακρύς ο δρόμος...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου