ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ανανέωση συνεργασίας με τους προπονητές Κυριάκο Κοσμίδη και Νίκο Δριμάλα ο ΟΦΗ Ηρακλείου(Α΄ ΕΣΚΑ)


Η διοίκηση του ΟΦΗ Ηρακλείου ξεκίνησε τον προγραμματισμό του αντρικού τμήματος για την επόμενη σεζόν, ανανεώνοντας την συνεργασία του με τους προπονητές Κυριάκο Κοσμίδη και Νίκο Δριμάλα. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο ΟΦΗΗ βρίσκεται για πρώτη φορά στο κατώφλι της Α ΕΣΚΑ εορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση του! Τόσο η αντρική ομάδα όσο και ο σύλλογος, καλούνται να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη, αλλά συγχρόνως, ενδιαφέρουσα και τιμητική για το αντρικό τμήμα χρονιά. Εκεί στέκονται και οι προπονητές στις πρώτες τους σκέψεις και δηλώσεις για τη σεζόν 2017-2018.

Κοσμίδης Κυριάκος:«Καλούμαστε να διαχειριστούμε τεχνικά και οραγανωτικά μια τεράστια και πρωτόγνωρη επιτυχία της αντρικής ομάδας του ΟΦΗΗ, με την ανοδό μας ως 1η ομάδα του ομίλου μας στην Α ΕΣΚΑ, προς όφελος τόσο του τμήματος αλλά και ολόκληρου του συλλόγου. Η ομάδα θα συνεχίσει στηριζόμενη στον «κορμό» των παιδιών που την έφεραν στην Α ΕΣΚΑ, και παράλληλα θα προσπαθήσει να εντάξει στη δύναμη της παίκτες που θα την βοηθήσουν μεν να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, θα ενταχθούν δε στο «οικογενειακό» κλίμα του ΟΦΗΗ.
Εκτός, βέβαια, απ’το τεχνικό μέρος, υπάρχει και το οργανωτικό/οικονομικό μέρος, στο οποίο χρειαζόμαστε…»βελτίωση», τόσο για την υγιή περαίωση της αγωνιστικής σεζόν, όσο και για την γενικότερη αλλαγή προοπτικής του συλλόγου σε ανθρώπους, μέσα και οργανωτικές πρακτικές.Έτσι, καλούμε ανθρώπους, φορείς, επιχειρήσεις που πιστεύουν στην φιλοσοφία του ΟΦΗΗ, να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτην τη νέα προσπάθεια, σε αυτήν την νέα ευκαιρία,του αγαπημένου μας συλλόγου!»

Νίκος Δριμάλας: «Η νέα σεζόν θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική, αλλά παράλληλα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί πρόκληση για προπονητές και αθλητές. Θέλουμε να εξαργυρώσουμε τη φετινή μεγάλη επιτυχία, με μια δυνατή παρουσία στην Α ΕΣΚΑ, και σκοπεύουμε να δουλεψουμε πολύ γι’αυτό. Είναι μια ευκαιρία για τον σύλλογο να αλλάξει επίπεδο σε όλες του τις δομές, σεβόμενο την ιστορία και την φιλοσοφία του, και κατά συνέπεια κάθε βοήθεια προς σ’αυτην την κατεύθυνση ειναι δεκτή.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου