ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ανέβηκε πανηγυρικά ο Τυφών στην Α΄ ΕΣΚΑ (Β΄ ΕΣΚΑ)

Image may contain: 1 person, playing a sport and basketball court

Σ' ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο ο Τυφών επικράτησε με 63 – 49 (ημ. 37 – 22) στην 3η και τελευταία αναμέτρηση της τελικής φάσης των play offs με αντίπαλο τον Γ.Σ. Κηφισιάς και πανηγύρισε την άνοδο του στην Α΄ ΕΣΚΑ με 3-2 στις νίκες.SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Αναλυτικά:

Τυφών  63
ΓΣ Κηφισιάς  49

Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ήταν «σαρωτικός» από το ξεκίνημα και με όπλο την άμυνα αλλά και το καθαρό μυαλό στην επίθεση, έκλεισε το ημίχρονο με διψήφια διαφορά (+15). Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο 2ο ημίχρονο αλλά οι παίχτες μας ήταν αποφασισμένοι για την άνοδο. Με μαέστρο τον Ανδρέα Δρακόπουλο (19 π.) η ομάδα έλεγξε τον ρυθμό και οδηγήθηκε με ασφάλεια στην τελική επικράτηση. Ταυτόχρονα «μικροί» και «μεγάλοι» (ηλικιακά και μόνο) έβγαλαν απίστευτη ενέργεια και πάθος στο παρκέ, δύο συστατικά απαραίτητα για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να πετυχαίνει τους στόχους της. Όλοι μαζί απέδειξαν ότι με την ομαδικότητα μπορούν να πετύχουν πολλά.

Πηγή: https://www.facebook.com/tyfon1944/

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Κάρδαρης

Δεκάλεπτα: 12-13, 37-22, 48-34, 63-49

ΤΥΦΩΝ (Ταμπάκης, Γεωργογάλας): Χασαπόπουλος, Δρακόπουλος 19 (4), Κούτρας, Χρυσανθίδης 10, Καυκής, Πετριανίδης 5, Παπαδημητρίου 7, Παπαντωνίου, Ετζιάκα 9, Πρίφτης 4, Γόντικας 9, Μεγαλοοικονόμου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπιλάλης, Γιαννακάκης): Τριποδάκης Π. 7, Τριποδάκης Φ. 12, Παπαδόπουλος 1, Μπαζίνης, Μπιλάλης 4, Κοκκινάκης, Τσιάπας, Παπαϊωάννου, Πολυδώρου 15 (3), Βογιατζόγλου 3 (1), Λαμπρόπουλος 2, Παναγιώτου 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου