ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Νήαρ Ηστ και Αχαρνής προκρίθηκαν στον τελικό των play off (Β2 ΕΣΚΑ)



Το εισιτήριο για τους τελικούς των play off πήραν Νήαρ Ηστ και Αχαρνής στον 2ο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ. Επίδειξη δύναμης έκανε η Νήαρ Ηστ η οποία κυριάρχησε απέναντι στον Κούρο Αναβύσσου ενώ η Αχαρνής ''έκλεψε'' το διπλό ουσιαστικά στο τελευταίο λεπτό με αντίπαλο την Αναγέννηση Πετραλώνων. Έτσι η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει με την Αχαρνής να έχει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην ομάδα της Καισαριανής και το 1-1 στις νίκες να είναι γεγονός. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά:


Αναγέννηση Πετραλώνων-Αχαρνής 59-60 (1-3)

Νήαρ Ηστ-Κούρος 86-52 (3-1)




Οι σκόρερς

Αναγέννηση 59
Αχαρνής 60

Διαιτητές: Τσολάκος, Σκαλτσής

Δεκάλεπτα: 13-14, 34-27, 45-41, 59-60.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Τσιτσόπουλος): Βαζούρας, Ιμπραημάκης 8, Πουλέρης, Παπαδημητρίου, Χότζα 6, Διονυσόπουλος 9 (3), Παυλίδης 16, Τόρα 12 (2), Παρασκευόπουλος, Σίμος 3, Τσίτουρας 5, Ροκάς.

ΑΧΑΡΝΗΣ (Τσαπάκης, Φραγκούλης): Καϋμενάκης 2, Ζέρβας 4, Δέδες, Αναστόπουλος, Ρωμοσιός 10 (2), Χριστοφάκης 4, Κακουλίδης, Μπούα 10 (1), Λίτσος 4, Ρεντίφης 3, Μυστίλογλου 10, Σαρακασίδης 13 (3).





Νήαρ Ηστ 86
Κούρος 52

Παλιες εποχές εζησε το κλειστο της Καισαριανής με τους πολυπληθείς φιλαθλους της ιστορικης Νηαρ να δημιουργουν καυτη ατμοσφαιρα και να την οδηγουν σε μια εμφατικη νικη-προκριση επι του Κουρου.
Το ματς εξελιχθηκε σε παρασταση για ένα ρολο αφου οι φιλοξενούμενοι εδειξαν να λυγιζουν από την πιεση της εδρας και δεν μπορεσαν να κοντραρουν περισσοτερο από ένα δεκαλεπτο.Ειδικα στην 2η περιοδο εχασαν το δρομο προς το καλαθι και η Νηαρ με κορυφαιο τον διαστημικο Νεκταριο Μαγκο 41.gif πραγματοποιησε εντυπωσιακο σερι 27-5!!!!!

Νηαρ Ηστ........Ζεχερλης-Χατζηκωστης-Μαγκος-Αττικος-Αντωνιαδης
Κουρος...........Σπυριδης-Καλουδης-Μπιρμπας-Παξινος-Μπαλοπητος

Η 1η περιοδος δεν προδικαζε με τιποτα την εξελιξη του αγωνα.Ο Κουρος μπηκε δυνατα και πιεσε με παγιδες σε ολο το γηπεδο.Το τριποντο του Παξινου εγραψε το 2-7 για να ερθει η απαντηση της Νηαρ με τον ιδιο τροπο(πιεση).
Ο Μαγκος με 8 συνεχομενους ποντους οδηγησε στην προσπεραση των γηπεδούχων....12-7.
Η σταδιακη εισοδος Καπετανου-Μαρκομιχαλη ειχε θετικο αποτέλεσμα για τον Κουρο που επανακτησε τον ελεγχο (12-15) με αιχμη τον Μπιρμπα που χτυπησε επιτυχημένα στο 1-1.
Ο Μαγκος βρηκε συμπαραστατη τον εξαιρετικο Αττικο και η Νηαρ εκλεισε προηγουμενη την 1η περιοδο....20-17.

Στα 3 πρωτα λεπτα της β περιοδου κυριαρχησε η αστοχια με το σκορ κολλημενο στο 22-19.
Ακολουθησε ένα καταιγιστικο κρεσέντο των γηπεδούχων με σημα κατατεθεν την σκληρη τους αμυνα.Επιθετικα Μαγκος-Αττικος ηταν ασταμάτητοι και η διαφορα ανεβηκε στο +16(36-20).
Όταν μπηκε στην εξισωση και ο Χατζηκωστής η διαφορα πηρε διαστασεις συντριβης και τελικα το 3ποντο του Ζεχερλη εκλεισε το ημιχρονο στο 47-22!!!!
Η εξεδρα ειχε παρει φωτια και η ψυχολογια των γηπεδούχων εκτιναχτηκε στα υψη.

Η αμυνα ζωνης του Κουρου και το σχημα με 2 χειριστες δεν μπορεσαν να ανακοψουν τον οιστρο της Νηαρ που μασαγε σιδερα πλεον.
Το τριποντο του Μαγκου εγραψε το 62-30 και η Νηαρ δεν αφησε το ποδι από το γκαζι ουτε στην τελευταια περιοδο με αποτέλεσμα η διαφορα να φτασει στην μεγιστη τιμη της με την ληξη....86-52.

Νεκτάριος Μαγκος όπως ειπαμε από άλλο πλανητη στην κορυφαια στιγμη της καριερας του!!!!!!!!
Από κοντα ο αυτοκρατορικος Αντρεας Αττικος!!!!!!
Φυσικα δεν υπαρχει παιχτης που υστερησε από την Νηαρ,σε αντιθεση με τον Κουρο που σε μια τετοια εφιαλτικη βραδια δυσκολα να βρεθει διακριθεντας.

Πηγή: gspara

Διαιτητές: Κάρδαρης, Τσάτσης

Δεκάλεπτα: 20-17, 38-29, 65-34, 86-52.

ΝHAΡ ΗΣΤ (Ράπτης, Τούμπας): Θειακούλης 7, Χατζηκωστής 9 (3), Ζεχερλής 5, Σκέντζος 4, Tσεκούρας, Γκόφας, Μάγκος 36 (4), Τσαντήλας 4, Αττίκος 15 (2), Δήμητσας, Aντωνιάδης 6.

ΚΟΥΡΟΣ (Καράμπελας, Δάφνης): Τσόλας 2, Σιφναίος, Σπυρίδης Σ. 2, Καλούδης 4 (1), Μπίρμπας 8, Μαρκομιχάλης 9, Θεοφανίδης 1, Παξινός 12 (1), Καπετάνος 9, Μπαλόπητος 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου