ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ένας ακόμη πρωταθλητής Ευρώπης στα 3Χ3


Πληθαίνουν τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ που θα λάμψουν στα εφετινά 3Χ3. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα, είναι αυτό του πρωταθλητή Ευρώπης και δευτεραθλητή κόσμου με την εθνική μας ομάδα Δήμου Ντικούδη. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


"Το θεωρώ κάτι πολύ αισιόδοξο, να γίνονται μπασκετικές κινήσεις συνεργασίας πολλών φορέων, με κοινό σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος και τη δυνατότητα συμμετοχής του κόσμου και κυρίως των παιδιών, σε μία ωραία εκδήλωση όπως αυτή. Ο ΠΣΑΚ κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι των κοινωνικών δράσεων. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι σε κάποια από αυτά τα τουρνουά", δήλωσε ο Δήμος Ντικούδης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου). 

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Πηγή: http://www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/enas-akomi-protathlitis-europis-sta-3ch3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου