ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Β. Καββαδάς: "Περιμένουμε τον κόσμο για δυνατά μονά στα 3Χ3"


Ένα ακόμη μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ θα δώσει το παρών στα εφετινά 3Χ3. Ο Βασίλης Καββαδάς, όχι μόνο θα παίξει κόντρα στους φίλους του μπάσκετ αλλά "προειδοποιεί" ότι τα μονά θα είναι πολυ δυνατά. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

"Κάθε τουρνουά και γενικότερα κάθε αθλητική διοργάνωση, ειναι πολύ σημαντικά διότι έρχονται τα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού. Με τη διεξαγωγή των 3Χ3 η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ μεγαλώνει και παράλληλα το άθλημα προβάλλεται. Επίσης δίνεται η ευκαιρία στους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο, να γνωρίσουν επαγγελματίες παίκτες και να παίξουν μαζί τους. Αυτό τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε, οπότε, ο κόσμος τώρα έχει ενα επιπλέον κίνητρο. Εμεις οι παίκτες θα είμαστε εκεί στα τουρνουά και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει για δυνατά μονά", δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου). 

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Πηγή: www.psak.gr/anakoinoseis-archeio-2015/articles/b-kabbadas-perimenoume-ton-kosmo-gia-dunata-mona-sta-3ch3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου