ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Στα βυσσινί και του χρόνου Γιαννακής και Τριανταφύλλου (Γ΄ Ανδρών)


Ο σχεδιασμός για την στελέχωση του Παννεαπολικού ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο με την διάθεση να παραμείνει στην ομάδα της Νίκαιας ένας κορμός σημαντικών παικτών που μπορούν να προσφέρουν αγωνιστικά για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την νέα χρονιά. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Στα πλαίσια αυτών των συζητήσεων με χαρά ανακοινώνουμε πως τα χρώματα του Συλλόγου μας θα φορούν και φέτος οι :

1) Γιαννακής Χρήστος , από τους παλαιότερους πλέον στο ρόστερ για 3η συνεχόμενη χρονιά και αθλητής που έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας.
Παίκτης που σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις και ποιότητα τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στην επίθεση , φέτος παρά τον τραυματισμό  και την επιστροφή του στο τέλος του πρώτου γύρου έδωσε τον καλύτερό του εαυτό βοηθώντας σημαντικά την ομάδα μας.


2) Tριανταφύλλου Αλέξης , και αυτός για 3η χρονιά στο ρόστερ με συμμετοχή σε όλα τα φετινά παιχνίδια έδωσε λύσεις τόσο οργανωτικά αλλά και στο σκοράρισμα με όπλο του  το σουτ , οι ικανότητες του δυναμώνουν σίγουρα την περιφέρεια της ομάδας μας  ενώ και η εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά στο δύσκολο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Ευχόμαστε και στα δύο παιδιά να έχουν υγεία για να μπορέσουν να βοηθήσουν το Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του !!!

Πηγή: http://aopanneapolikos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου